داداش سرعتت چطور شد ؟نقل قول:
الان مهم سرعته
Printable View
داداش سرعتت چطور شد ؟نقل قول:
الان مهم سرعته
سرعت روزانه که خوبهنقل قول:
شبانه 1024 هم که 90 هست که اون نمیشه شکایت کرد!
رفیقم رو دیروز دیدم میگفت آسیاتک دار یکساله شبی 4 گیگ تا6 گیگ میگفت میگرفت نمیدونم چه سرویس داره ولی من دهنم باز شد
اگه 4 مگ خریده باشه شبانه میشه هر ثانیه 250 کیلوبایت که اگه هر ساعت 3600 ثانیه باشه 7*3600=25200نقل قول:
25200*250 = 6.300.000 KB
یعنی شبی حدود 6 گیگ دانلود
منبع کجاست؟نقل قول:
دیشب هم خود بیست و سی نشون داد و به نظر جدی میرسید..نقل قول:
اره2030 نشون دادنقل قول:
هر وقت وزیر جدید میاد یه شعار الکی میده جدی نگیرید!
ما که 4 مگ داریم و به زور به 3.5 گیگ میرسه.نقل قول:
من از س.افت گ.ذر کپی کردم ولی منبع اصلی صحبت های خودشون توی برنامه تلویزیونی هست.نقل قول:
4 مگ الان داخل اسیا تک نگاه کردم باید حتما 30 گیگ ماه ای فکر کنم با هزینه مالیات بشه 101 هزار تومان بدی تابشه دانلود رایگان شبانه کرد چرا اینطوری کرده داخل پرشین تولز 40 هزار تومانی میدی اترابایت دیتا میده این دزدی کامل هست............نقل قول:
آسیاتک سرویس 4 مگ رو داده؟نقل قول:
اره.......نقل قول:
رو چند میبنده؟روزانه رو میگم
این رفیقم حدودا 2 ماه پیش سرویسش رو خریده فکر نکنم 4 باشه
روزانه حتی 128 هم رو هم رو 4 مگ بستن حداکثر 500 تا میدهنقل قول:
رفیقتون نمیتونه کمتر 4 مگ گرفته با چون 2 سرعت شبانه میشه 120 تو 7 ساعت میشه 3 گیگ
رجوع کنید به این پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله 4 روز هست. ولی ما از سرویس 4 مگ فقط اسمشو تو پنلمون می بینیم.نقل قول:
من که سرعتم تا حالا بیشتر از 200 نرفته اونم به طور لحظه ای که نباید حسابش کرد.نقل قول:
امکان داره دوستتون ارتقا (تغییر) سرویس داده باشه.
من 512 برنزی دارم. ساعت 12 اینترنت قطع میشه. 5 دقیقه بعد سرعت تا حدود 64 میره بالا. حالا ببینم ساعت چند دوباره میاد رو 20. خبرشو همینجا میزارم.
4 روزه اکانت تموم شده اما هنوز وصله و من دانلود میکنم :))))))))
512 برنز
ساعت نیستنقل قول:
حدود 200 مگ بگیری دوباره میاد پایین
الان دقیقا 1:22 اینترنت قطع و دوباره وصل شد و سرعت به 20 برگشت. دزدی در روز روشن با آزادی کامل به همین میگن.
اشتباه گیگابیتی وزیر ارتباطات!:n08:به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.
به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بینالملل و فوقلیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است.
گفتگوشو من دیدم وقتی این گاف رو داد هم خندم گرفت هم تاسف خوردم که وزیر ارتباطات کشور کیهنقل قول:
قربون دانشگاه های ایران برم که طرف بعد از این همه درس خوندن و مدرک گرفتن چیز های به این سادگی رو هم نمیفهمه و گاگول تر از قبل میشهنقل قول:
:n02:بعد دو روز تلاش بی وقفه تونستم یه فیلم 1 گیگی با استفاده از شارژ موقت دانلود کنم ، یه قسمت دیگه از دکسترم دانلود کنم خوب میشه :n24:
سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید
من معمولا روزی 2-3 گیگ دانلود دارم
به نظر شما از چه شرکتی بگیرم ؟ و چه سرویسی که هم قیمتش مناسب بشه و هم این حجم تو شبانه رایگانش بتونم بگیرم
فکر می کنید سرالکامپ اسیاتک میاد دوباره تخفیف بذاره؟
بعد از 2 ماه به قیمت هایی اسیاتک نگاه کردم فاجعه شده !!!!!!!!!!!!!!:n13::n13:
چرا اینقدر قیمتهاش افزایش دادن این چه وضعیت!!!!:n04::n04:
همه جا وقتی مشتری زیاد میشه قیمت کاهش پیدا میکنه اینها برعکسش هستن:n02::n02::n02:
فکر کنم با این وضع سال بعد باید 1تومنی واسه 10 گیگ با شبانه رایگانش بدیم:n03::n03::n03:
وای وای وای دنیا داره به کجا میره ما به کجا... اونور هرچی نت ارزون میشه اینجا گرون تر:n28::n28:
بستگی به مرکز مخابرات دارهنقل قول:
تو تاپیک ADSL تهران مرکز مخابراتت را بگو تا دوستانی که در مرکز شما هستند راهنمایت کنن!
نمی دونم چه اتفاقی افتاده ولی برای من که از طریق اصفهان به سرور آسیاتک وصلم یک شب در میون سرعت رو روی 2 مگ میبندن:n13:
به نظرم یه اتفاقاتی برای STM1 داره میفته:n23:
ولی خب هر شبی که روی 2 مگ میبندن از خجالتشون درمیام و 7 گیگ دانلود میکنم:n02: کم کم دارم هارد کم میارم:n04:
چه سرعتی خریدین؟نقل قول:
من هم قبلاً 128 داشتم بعضی شبا رو 4 می بستن خداییش قبلاً خیلی خوب بود الان رسماً ری...
نقل قول:
انشاءالله با این قیمتها و لیست حدیدشون یه ریزش اساسی تو مشتریاشون پیدا میشه .
تمام دوستان من از آسیاتک جدا شدن و به جاهای دیگه رفتن . منم منتظرم دوره ام تموم بشه ازین آشغال جدا بشم.
بزرگترین اشتباه اومدن به آسیاتک بود!
نه میتونم بازی آنلاین کنم، نه دانلود! استفاده این نت چیه دقیقا؟!
اره به خدا خیلی بد شده قیمت خون باباشون با ما دارن حساب می کنن معلوم نیست چه پدر کشتگی دارن با کاربرا که اینقدر گرون کردننقل قول:
یکم انصاف خوب چیزیه
یادمه سرویس هایی که میشد باهاش شبانه رایگان داشت
اول شد 260-270:n13:
بعد 380:n03:
الانم 450:n01:
معلوم نیست 2-3 ماه دیگه میخواد چند بشه :n04::n04::n04::n04:
یاد حرکت شرکت صبانت افتادم اونهام یه همچین کاری پارسال انجام دادن با این تفاوت که قیمت هارو پایین نیووردن به جاش سرعت ها رو تو روز و شب که رایگان بود پایین اووردن:n27:
چرا ما اینقدر بدبختیم...
به نظر شما من کجا برم ؟
داداش cs که میشه آنلاین بازی کرد:n02:نقل قول:
نقل قول:
هاست ایرانی؟ اگه زحمتی نیست بگو چطوری ! برانم پ خ کن!
WOW که رسما تعطیله! سرور خارجی هر 3 دقیقه قطع میشی (فقط آسیاتک اینطوره) سرور ایرانیم که باز لگه!
گارنا هم که همش به ما میگن bad ping و kick!
سرعت دانلود هم که من نگم بهتره! 8-12! مرتیکه احم.ق میگه مگه تو سرویس 1ب1 خریدی؟! کو.دن! پس مر.ض داشتین که واحد فروشتون به من گفت سرعت 32 ه همیشه؟ آخه کی به سرعت 10 کییلوبایت میگه اینترنت پر سرعت؟! سرعت 32 هم پر سرعت نیست! اما کار منو راه مینداخت
من که فعلا بازی رو بیخیال شدم تا این 20 روزی هم که دارم هر ثانیه اش رو دانلود میکنم تا آسیا تر یه جاییش بسوزه منتظر روز قطع شدنم هستم که بعدش زنگ بزنم حسابی و درست حسابی از خجالتشان در بیام که دیگه هیچ غلتی هم نتونن بکنن5 دقیقه هست که سایت سافت گذر داره لود میشه هنوز متن هاش هم نیومده.فن آوا چی شد؟ یه نفر جواب بده دیگه :n27:
من هم میخوام رو کیس قدیمی یک لست 70 گیگی فایل بزارم واسه دانلود این ماه اخری میخوام حسابی از خجالت اسیاتک در بیام و پولی که دادم رو از حلقوم شون در بیارم.:n24:
لطفا اين 512 حجمي 20 گيگ سرعت شبانه و روزانه اش چقدر است نمي خوام تغيير isp بدم
نقل قول:
روز 100 تا 200
شب 40-50
روزانه دقیقاً معلوم نیست چقدر باشه تا نخری نمیفهمی اما شبانه رایگان 64 تا میدهنقل قول:
man az vaghty mahdodam kardan hamon 4-5 roz pish ta alan 24 saat daram download mikonam hala jalebish ine ke man -4roz baram zade yani 4 roze net tamom shode ama vasle va daram migiram
babate en neveshtan bebakhshid ba mobilaaaaaaam
نقل قول:
امکان 64 وجود نداره!
1 مگ 60-80 با نوسان شدید!
اونوقت 512با 64 ؟ اون قبل دزدی آسیاتک بود! الان اگه 40 هم بده باید خوش حال باشی!
معمولا هر سرویس بگیری شب ها نصفش رو میده حالا یه 10 کیلوبایت کمتر یا بیشتر.
اگر قرار بود 512 شبانه اش سرعتش 64 باشه پس ملت چرا اعتراض دارن؟!
اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود نقره اي ( با 16 گيگ هديه سرعت
بالا و تبادل حداقل 120 گيگ )4096 2389000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک
نامحدود طلايي ( با 30 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 300 گيگ )4096 4989000 ريال
این دو تا تعرفه آسیاتک واقعا خنده داره!
4 مگ با سرعت بالا؟ اینا پورتاشون 4 مگه و بعضی از مشترکا 5 مگ! نفهم ترین موجود هم میفهمه اینا قصدشون از این کار چیه!