512 نامحدود ماهی 24 تومان...نقل قول:
Printable View
512 نامحدود ماهی 24 تومان...نقل قول:
خوشبحالت:n03:نقل قول:
نه بابا دیگه اونجوری هم نیست که خوش به حالم باشهنقل قول:
چی چی خوش به حالم ؟؟
حداقل خوبی سرعت تو اینه میتونی تک لینک دانلود کنی
من با تک لینک سرعتم به زور به 50 یا 60 میرسه :n27:
اوضاع تک لینک خرابه !!
اها پس چندتا لینک حساب میکنی میگی100-120 چمدتا لینک میزاری معمولا؟نقل قول:
بچه ها وقتی خطم رانژه شد خودم میخوام کانفیگ کنم، چه چیزهایی رو باید بگیرم؟
یوزر نیم ، پسورد ، VPI ، VCI ؟ همینا فقط؟ (همینا رو باید از کی بگیرم؟ خطم رانژه بشه زنگ میزنن یا باید زنگ بزنم؟)
از 2 تا کمتر نمیذارم و حداکثر هم 4 تایی میزارمنقل قول:
حدودا 3 یا 4 تا (( بستگی به سرورشون داره ))
من هر روز زنگ میزدم -- واسه همین اصلا وقت نمیکردن به من زنگ بزنن :n02: (( به جز 2 بار ))نقل قول:
شما هم بزنگ هر وقت رانژه شد و گفت تو مرحله یوزر سازی هست شما فرداش بزنگ و یوزر رو بگیر
vpi و vci و همچنین یوزر پسوورد میخای
همین
بله - كانكشن ها رو 16 تا است و LAN 10mbs - ولي هنگام دانلود 9 تا بيشتر باز نمي شه - سايت داخل ايران و خارج فرق نمي كنه - مرسي از پاسختون
نقل قول:
بله همیناست به من که زنگ زدن دوشنبه که از شاتل جمع اوری کردم چهارشنبه ظهر زنگ زدن که واسه نصب میایم منم یوز پس گرفتم و وصل کردم به نصابشون نگفته بودن غروبش اومد اما گفتم خودم انجام دادم حالش گرفته شد:n02:نقل قول:
IDM رو یه بار پاک کن دوباره نصب کننقل قول:
تا بعد از انتخابات وضعيت ها ثبات نداره يكبار خوبه يكبار بده ، تموم كه بشه بارم عادي ميشه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دیروز سرعت دانلودم بدون چیز وی پن افتضاح بود ولی با چیز پی ون عالی بود , احتمالا بازم سیستم گیلفرینگشون گند زده یا دارن واسه اختناتاب خودشون رو آماده میکنن
کلاغه خبر آورده موبایل ها هم یه بلایی سرشون میاد :n02:نقل قول:
امروز ساعت 13:30 خط بنده جمع اوری شد.
ساعت 14:00 با 2020 تماس گرفتم اپراتور اعلام کرد سیستمی که باهاش سرویس شما را باید پیگیری کنم قطع شده فردا صبح تماس بگیرید.:n24:
الان هم با gprs همراه اول دارم پست میدم.
مشکل نرم افزاریشون مگه حل نشده بود ؟؟:n13:نقل قول:
واسه منو داشتن وصل میکردن گفتن مشکل حل شده
بعد از دوباره پیش اومده ؟ :n13:
من به شما یه نصیحت میکنم چون خودم هم همین مشکل رو داشتم
هر روز زنگ بزن پیگیر خط باش
1 روز زنگ نزنی کارتو انجام نمیدن
عجب پشتیبانی چند دقیقه بعد تماس گرفتم با یک اپراتور دیگه صحبت کردم .
این یکی چک کرد گفت که خط شما روی یک شرکت دیگه رانژه شده بهش میگم چهارشنبه فرم جمع اوری پر کردم یک ساعت پیش هم دیتا خط قطع شده (چراغ dsl خاموش شد).
میگه هنوز جمع اوری نشده.
اول اینکه بگم پشتیبانی هاشون هیچ هماهنگی با هم ندارن (( همشون چرت و پرت میگن و جواباشون هم باهم فرق داره ))نقل قول:
در مورد جمع آوری هم بگم
پشتیبانیش درست گفت خط شما از رانژه در اومده ولی هنوز به طور کل جمع نشده (( جواب نهایی باید برگشت داده بشه به شرکت و شرکت یه کار دیگه هم انجام بده )) -- مرحله آخرش رو یادم رفت اسمش چی بود
سر همین مرحله آخر کار من 1 روز طول کشید :n23:
پشتیبان های خانموشون خیلی بد راهنمایی می کنند. ولی یکی دو تا پشتبانی مرد هستند که خیلی خوب و دقیق می گن که باید چه کار کرد. شماره اپراتورها دقیقاً یادم نمونده.نقل قول:
در مورد قسمت آخر که می گه هنوز خط کامل قطع نشده درسته، مرحله آخر بعد از قطع توسط مخابرات (خاموش شده چراغ ADSL) اینه که تماس بگیرید با پشتیبانی شرکت قبلی و بگید که اسم شما رو از کارتابلشون پاک کنن. بعد از این کار دوباره با 2020 تماس بگیرید.
پ.ن: راستی گفتید که دارید از gprs همراه اول استفاده می کنید. دقت کنید غیر از سرویس های ویژه همراه اول که می تونید با پیامک فعالش کنید از gprs در حالت عادی (بدون فعال سازی طرح های ویژه) استفاده نکنید چون خیلی خیلی گرونه!
درسته دوست عزیز.نقل قول:
الان تو crm سایت نگاه کردم هنوز روی یوزر من ثبت نشده قطع اتصال و جمع اوری.مثل قبل.
این gprs همراه اول چه قدر افتضاح است سرعتش در بهترین حالت 4 کیلوبایت در ثانیه.سرویس هفت روزه گرفتم تا بتونم وضعیت راچک کنم.:n02:
128 نامحدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه باگ واسه بالا بردن سرعت طرح پیدا کردم :n02:
ساکن کجایی ؟؟ رشت ؟؟نقل قول:
128 نامحدود سرعت 170 ؟!!!!!
خوش به حالت
من با 256 نامحدود به زور به 130 میرسه :n27:
دوستان همشهری ... شما هم چند روزه سرعت وب گردیتون افتضاح شده ؟! :n21: یا فقط این اندیشه اینطور شده !:n27:
سراسریهنقل قول:
پینگ به طور کل خراب شده
سلام
من مرکز 5 هستم
دیروز همش چراغ قرمز مودم روشن و خاموش میشد از کار و زندگی افتادم
امروز هم همش اینترنتم قطع و وصل میشه بدون روشن شدن چراغ قرمز مودم.
مشکل از کجاست؟
128 نامحدود سرعت 170:n04:عجب حالی داری میکنی پسنقل قول:
من رشت خط 5 128 نامحدودم سرعتم 40 هستش:n29:
مشکل قطعی رو تقریبا همه باهاش رو به رو شدن (( تو تاپیک های دیگه هم بعضیا مشکلات قطعی دارن ))نقل قول:
شما اگه دوست داری یه زنگ به پشتیبانی بزن ببین چی میگه (( البته به شخصه فکر میکنم آبی ازشون گرم نمیشه ))
ولی حالا شما زنگ بزن ببین چی میشه
من که سرعتم 170 نیست :n02:نقل قول:
دوستمون بردیا سرعتش 170 بود
واسه من به زور به 130 میرسه -- تازه اونم با 256
بازم سرعتت خوبه که من فکر نکنم 256 نامحدود هم بگیرم سرعتم مثل مال تو بشه:n29:نقل قول:
الان 128 نامحدود سرعت دانلودم 40 هستش زنگ زده بودم پشتیبانی گفت 256 نامحدود باید طرفای 80 باشه البته شاید شهر به شهر فرق کنه
ساعت الام 7:30 هست و از حدود ساعت 6 که بیدار شدم تا الان سرعت پیج باز کردن عالیه
دانلود هم خیلی خوبه
تک فایل دانلود تا 120 میره و از همه سرعت استفاده میکنه
در حالی که بعد از ظهر نه پینگ خوبی دارم نه تک فایل به 120 میرسه
صبح پینگ خوبه :n13:
سلام دوستان
عاقا عجب خر تو خری شده اندیشه :دی
زنگ زدم میگن هنوز جمع اوری نکردن :n13:
زنگ زدم اتاق MDF مخابرات یارو گفت در خواست جمع آوری اندیشه بیش از حد معمول :n04: یعنی اصن هنگ کردم :دی همه دارن شانس ما جمع می کنن برن
2020 هم گفت تو صف انتظار هستم
اگه خط جمع بشه چند روزه رانژه میشه؟ثبت نام کامل شده
مرسی:n16:
خواب بعد پیگیری بسیار فراوان و راهنمایی دوستان توانستم دیروز خط از لیست کارتابل اندیشه بیرون بیارم.:n19:(سرعت عمل حال کردید تو یک روز کاری جمع اوری کردم)
صبح زود هم تماس گرفتم2020 پشتیبانی چک کردن گفتن جمع اوری شده.:n20:
پرسیدن همکاران گفتن چه قدر باید واریز کنید؟؟:n13:
گفتم من اینترنتی زمان ثبت نام واریز کردم گفتن که کامل شده .:n09:
گفتم چه قدر طول میکشه گفتن حداکثر یک هفته.:n24:
سلام الان میخواید از کدوم شرکت اینترنت پر سرعت بگیرین:n13:نقل قول:
سلام.نقل قول:
هفته پیش سه شنبه 2020 ثبت نام کردم.
تماس گرفتن گفتن که خط باید جمع اوری کنید.
چهارشنبه فرم جمع اوری پر کردم .پنج شنبه که مخابرات تعطیل هست.شنبه پیگیری کردم جمع اوری شد.
امروز هم تماس گرفتم 2020تائید کردن گفتن که درسته خط از طرف اندیشه جمع اوری شده .ثبت نام تکمیل شد فرستادن برای رانژه.
سرعت بین120-160 در نوسان هست امروز چه خبره؟ 14.12 دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سرعت عملی دارن ؟؟؟؟؟:n04::n04::n04:
خط من رانژه شد .الان چراغ Adsl روشن شد.
فکر کنم حداکثر فردا یا پس فردا برای نصب تماس بگیرند.
واسه چی خطا میگیره؟:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشت مرکز 7 ...نقل قول:
ولی عجب باگ توپیه ...
اگه وقت داشته باشی ازش استفاده کنی میشه 300 و خورده ای تو ماه دان کرد !!
هر کی میخواد بگه تو پخ بگم .
راستش نمی دونم. واسه منم ارور می ده. با اینکه سایت ها بدون مشکل و سریع باز می شن و سرعت دانلود هم بالا است.نقل قول:
تو تاپیک مازندران خوندم که از 6 اردیبهشت سرعت ها واقعی میشه کسی شنیده؟:n03:
من خودم همونجا نظرمو گفتمنقل قول:
نظر خودم
اگه اینطور بشه خیلی خوبه
شاید خیلی ها فکر کنند اصلا چیز خوبی نیست ولی اگه واقعا همه سرعت هارو واقعی کنند خوب میشه
چون همین الانشم خیلی ها با داشتن سرویس های 1 مگ و 2 مگ هیچ تفاوتی نسبت به خط 256 احساس نمیکنن
دلیلش اینه تو پورت های 1 مگ و 2 مگ اکثرا سرعت کم ارائه میشه
مثلا خیلی ها هستن با پورت 512 هنوز سرعت ثابت 64 هم ندارن
ولی اگه سرعت واقعی بشه اونوقت دیگه اونی که پورت 512 میگیره نسبت به اونی که پورت 2048 میگره تفاوت داره
مثلا با پورت 1024 و 2048 اگه سرعت واقعی 128 و 256 کیلوبایت رو بدن خیلی عالی میشه
چون همین الان هم در بعضی جاها همچین سرعتی ارائه نمیشه
مثلا با گرفتن پورت 2048 سرعت 256 ثابت هست و با 1024 سرعت 128 و کاربر دیگه خیالش راحته که دیگه افت سرعت نداره و حداقل اینو میده بابت پولی که داده یه چیز خوب گیرش اومده
البته این کار 2 تا نکته داره
اول اینکه اگه میخان همچین کاری کنن باید واقعا بهش پایبند باشن و در همه حالات اجراش کنن -- مثلا کسی که پورت 2 مگ رو گرفت سرعت ثابت 256 و کسی که 1 مگ رو گرفت سرعت ثابت 128 رو بهش بدن (( چیزی که الا ن اکثرا باهاش مشکل دارن ))
نکته دوم اینه که این کار برای کسایی که سرعت 128 و 256 دارن بد میشه -- چون سرعت واقعی 16 و 32 نصیب این افراد خواهد شد .
البته بازم میگم به شرطی که واقعا بهش عمل کنن -- نه اینکه این دلیل باعث بشه شرکت ها سرعت رو کم کنن و حتی سرعت واقعی رو ندن -- چون در اون حالت اصلا به درد نمیخوره
متاسفاه در حال حاضر هیچ شرکتی سرعت ثابت ارائه نمیده و اکثرا سرعت متغییر میدن
ولی اگه این قانون اجرا بشه میشه حداقل ادعا کرد که سرعت ثابت با یه کیفیت خوب رو در اختیار کاربر بزارن .
اگر هم بشه من که اصلا ضرر نکردم.نقل قول:
ماهی 28 تومان داشتم میدادم به اندیشه برای 256 نامحدود سرعتم بود 50 کیلوبایت.
اینجا ماهی میدم 24 تومان برای 512 نامحدود اگر بشه سرعت واقعی یعنی 64 کیلوبایت .
باز جلو هستم.
دیگردوستان نمیدونم کجا بودن و چه سرعت داشتن.