لطفا حذف شود
لطفا حذف شود
دوستان و اساتيد ميشه راهنمايي كنند...
سلام دوستان با بودجه حدود 800000 تومان بهترين دوربين سوپر زوم كامپكت كدوم هستش؟ خودم نظرم canon sx 280 بودش ولي اينقدر از ضعف وحشتناك باطري و ساير نقطه ضعفهاش شنيدوم كه پشيمون شدم.دوستان و اساتيد لطفا راهنمايي كنيد.باتشكر
دوستان و اساتيد كسي راهنمايي نميكنه؟؟؟!!!!!!!!!!!
sony hx10نقل قول:
sony hx100
fuji s8500
سلامنقل قول:
اگه مشکل باطریه میتونید با خرید یه باطری زاپاس مشکل رو حل کنید
Sx260دوربین خوبیه
Sx500
پیشنهاد من
سریGمثل g12-g15-g16
و سریsمثل s120
مرسي از راهنمايي دوستان.نظرتون راجع بهcanon sx 50 hs چي هستش؟؟كسي استفاده كرده ازش؟؟ من ميخوام بدونم وزن و حجم زيادش مشكل ساز نيست؟؟؟
اینکه قیمتش بیشتر از بودجه شماست حدود 1150نقل قول:
ولی بجز اندازش دوربین خوبیه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
با تشکر همون ixus240 hs خریداری شد (400 تومن با گارانتی دوساله ایده ال بدون بیمه)
خیلی خوب عکس و فیلم میگیره بیشتر از حد انتظار بود . فیلمش فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
من خودم نرفتم فقط اسم و مشخصات کاملش نوشتم والدین رو فرستادم برن بگیرن خودم خوابیدم(صبح):n02:
بعد خرید تازه زنگ زدن که خریدیم من گفته بودم هر چی مغازه دارا گفتن گوش ندید زنگ بزنید خونه بگید سر خود چیزی تغییر ندید اما متاسفانه یه فروشنده چرب زبون خفن گیرشون افتاده بود رم 16 گیگ رو نداده بهشون گفته نمیدونم میاد بیرون وسط فیلم خراب میشه سرعتش کمه اینا هم که زود باور 80 تومن پول رم 16 دادن که به قول فروشنده عالیه . بعد که زنگ زدن که خریدیم اینجوریه گفتم فقط زود برید پس بدید که پس هم نگرفته دیگه ازشون :n29::n02: ( اصلا احتیاج به همچین رمی نبود یه رم معمولی کفایت میکرد)
خیلی هم سفارش کرده بودم که گول فروشنده نخورین زنگ بزنید ولی گول خوردن:n08:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خواستم دوربین sony hx10 رو بخرم اما متاسفانه دوربین canon sx280 رو خریدم و کلاه بزرگی سرم رفت اوایل 2دقیقه بیشتر فیلم نمیگرفت و ارور باتری میداد و باید دوربین خاموش/روشن میشد که بشه دوباره فیلم گرفت اما با اپدیت کردن فریمور از سایت canon الان بعد از 25-30 دقیقه ارور باتری میده و باید دوربین ریستارت بشه که بشه دوباره باهاش فیلم گرفت لازم به ذکره که حرارت دوربین تو این 25-30 دقیقه فیلمبرداری به شدت بالا میره:n21::n21::n21:
از نظر کیفیت:این دوربین فقط کیفیت عکس از چهره و عکس تو تاریکیش خوبه اما کیفیت فیلمبرداریش اصلا خوب نیست به طوری که وقتی فیلمشو تو کامپیوتر یا ال سی دی پخش میکنید تصویر همش حالت برفکی داره اما تو ال سی دی خود دوربین کیفیتش بالاس ولی سونی کیفیت فیلمبرداریش خیلی بهتر از کانن هست
این دوربین(sx 280) رو با سونی hx 10 مقایسه کردم و کیفیتشون به این ترتیب بود:دوربین سونی رنگاش زنده تر بود ولی با زوم کردن تصویر تو کامپیوتر کیفیتش یکم خراب میشد اما sx280 با زوم کردن تصویرش کمتر خراب میشد ولی رنگ بندی تصویرش اصلا به پای سونی نمیرسه
*فیلمبرداری canon sx280 1080p 30fps هست در صورتی که تو مشخصات زده 60fps:n21::n21::n21:حجم فیلماش هم به شدت بالاس و رم 16گیگ واسش کمه
در کل به نظر من سونی بیشتر از کانن ارزش خرید داره چه از نظر فیلمبرداری و چه از نظر عکاسی و این اولین و اخرین باری بود که از کانن دوربین میگیرم چون کانن هم کیفیت قطعات و هم کیفیت ساختش واقعا پایینتر از سونیه:n21::n21::n21:
خیلی عجیبه ! تنظیم هستش دوربین ؟ مننقل قول:ixus240 hsگرفتم که باید از مال شما ضعیفتر باشه (پست بالایی) ولی فیلمبرداریش خیلی خوبه اصلا برفکی نیست !اما مشکل باتریش آره منم دیده بودم این مدل مشکل داره ولی خود اپدیت کردی درست شده
مال منم همینه اونقدر تستش نکردم ولی باتری مشخصه فکر کنم خیلی بکشه نیم ساعت جواب بده( فول اچ دی 24 فریم و بیت ریت 30 مگ) خیلی مسخرس مال شما که گفتن 60 فریم و داره 30 میگیره
اما یه مشکل اعصاب خرد کن پیدا کردم نمیدونم ایراده یا نه . اینه که باید حتمی بزنش تو شارژ خودش و باتری چند ساعت بمونه و شارژ بشه ( نه با تبدیل شارژ و نه با usb کامپیوتر شارژ نمیشه)
باتریشم که دوومی نداره البته اینو میدونستم بهتره یه باتری خوب براش بخریم
رو فول اچ با رم 16 فکر کنم یک ساعتی بشه فیلم گرفت البته قبلش باتری تموم شده !! البته مشکل حجم فیلم همه دوربینا دارن کاریش نمیشه کرد بعدا خودت باید با کامپیوتر ریپش کنی
قبلا نیکون d5000 داشتم و کیفیت فیلمبرداریش تو کامپیوتر و تلوزیون ال سی دی خیلی بالاتر از این بود و حجم فیلماش نسبت به sx280 کمتر بودعکسبرداریش هم بهتر بود اما وقتی تو کامپیوتر زومش میکردی کیفیتش بیشتر از sx280 خراب میشد ولی بازم رنگ بندیش بهتر از کانن بودنقل قول:
این کیفیت زوم بهتره sx280 هم فکر میکنم مربوط بشه به سایز تصویر بزرگتر (1080) و بیت ریت بالا وگرنه فکر نمیکنم برتری حسگر و لنز باشهنقل قول:
دوربینت خوب بوده ها ! نباید این sx280 میخریدی چون اونقدرها هم با هم فرق نمیکنن . چون قبلا d5000 داشتی و از نزدیک ازش استفاده کردی حالا که اینو گرفتی با اون مقایسه میکنی کوچکترین ضعفش نسبت به اون خار میشه میره تو چشت :n02:
فکر میکنم بهتر بود دوربین قویتری میخریدی تا اینجوری نشه و یه سر گردن از d5000 بیاد بالاتر
سلام دوستان
فرق sony wx150 و sony hx10 بجز زوم چیه ؟ کدوم رو برای خرید توصیه میکنید؟
یعنی چون d5000 720p بوده کیفیتش بهتر بوده؟1080p که باید کیفیتش بهتر باشه!!!!نقل قول:
اره اشتباه کردم اخه قصد من خرید دوربین سونی(hx10-hx20یاhx30 بود) اما اخرش گول فروشنده رو خوردم
نه منظورم اینه که کانن sx 280 کیفیت زومش بهتره به خاطر سایز تصویر بزرگترش (1080) و بیت ریت 30 مگش هستش که پیکسل ها اشباه میشه و جا داره برای زومنقل قول:
در مقابل اگر کلا بدون زوم کیفیت d5000 بهتر هستش این برمیگرده به تکنیک ها و پردازشگرهای تصویری که نیکون استفاده کرده و بهتر از sx280 هستش
یعنی در کل منظورم اینه که با توجه به توضیحات شما کیفیت d5000 بهتر هستش اما sx280 به واسطه به کار گرفتن سایز تصویر بزگ و بیت ریت بالا سعی کرده کیفیت ببره بالا به خاطر همین زومش بهتره ولی پردازشگر تصویرش ضعیفتر از اون مدل نیکون
اخ ا خ مثل مادر پدر من گول فروشنده خوردن رم 16 گیگ خریدن 80 تومن !نقل قول:
اصلا این فروشنده ها هرچی میگن برعکسش عمل کنی سود کردی :n02:(باید تو اینترنت بگردی انتخابت بکنی بری بخری فروشنده هم هرچی گفت فقط بهش بگی خوب ولی حرف خودت بزنی !)
احتمالا بهت گفته نمیخواد اونارو بخری بیا اینو بهت میده مثل همونه :n08:
قیمت hx20 توی بازار چند؟نقل قول:
این سه مدل کمیابن من خودم تو بازار پیدا نکردم ولی اگه گیر بیاد باید 1میلیون تومنی باشه تفاوتشون هم فقط تو زوم و wifi هست.کلا دوربینای با کیفیتین(به نظرم خیلی از کانن سرترن)نقل قول:
آقا من دارم میرم امروز ایکسوز132رو بخرم به نظرم قیمتش مناسبه الان .اگه کسی داره که ازش راضی نیست بگه 100تومن بیشترکنم 125شو بگیرم.
به نظر دوستان صرف نظر از فول اچ دی بودن 125تفاوت محسوس دیگه ای احساس میشه بین این دوتا؟واین که 125HSولی132نه .
ضمن این که حسگر 132ccdهست و حسگر125cmos.من فکر کنم 132با سری Aکنون تفاوتی نداشته باشه زیاد درسته عین مشخصات سری Aکنون دارن؟
بهر حال من امروز دارم میرم بخرم دوستان لطفا تا ساعت 2هر چی میدونن بگن
باتشکر92.10.05
به نظر من حسگر cmos ارزش 100 تومن داره.نقل قول:
دوستان یه راهنمایی کامل و جامع می کنیین؟؟؟
بین دو دوربین canon g16 و canon g1x کدوم بهتره؟؟؟
هر کدوم اگه میدونین بهتره لطفا بگید چرا و واسه چی ؟؟؟؟؟:n16:
سلام دوستان عزیز
من دوربین canon ixus 240 HS رو سفارش دادم و انشاءالله برسه دستم میخوام یه کارت حافظه بگیرم فقط نمیدونم چه برندی و چه مدلی رو بگیرم ؟
چون میگن بعضی کارت رو نمیشه روش انداخت و حجم 8 یا 16 میخوام
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
G16 یه دوربین کامپکته ولی g1xدوربینی با حسگر بزرگ و نزدیک به دوربین حرفه ای میباشد با جثه ای بزرگتر و فیلمبرداری متوسط.قطعا خروجی بهتری نسبت به g16داره.
سلامنقل قول:
چون فیلمبرداریش فوله ترجیحا 16بگیرید که زود ب زود پر نشه,البته اگه اهل فیلمبرداری هستید.
Sandisc,patriot,adta,transcend ..مارکهای خوبی هستند ولی تقلبی هم زیاد دارن طوریکه تقلبیهاشون هم خوبه.سعی کنید از جای معتبر و هلوگرام دار بگیرید.
این درسته اما فاصله کانونیش یا همان f مشکل ساز نیست؟؟؟؟نقل قول:
در G16 f/1.8-2.8 و در G1x f/2.8-5.8 !!!
و اینکه G16 فرمت raw میگیره اما G1x همیچین فرمتی رو نمیگیره!!!!
با این تفاسیر آیا حرف شما درسته؟؟؟
در ضمن پردازنده G16 از نوع Digit6 هستش ولی G1x از نوع قدیمی تر Digit5 هست!:n13:
G1x هم فرمت raw داره
هردوتاشون در رده ی خودشون جزو بهترینهان بستگی به اولویتتون داره.f 2.8 هم خوبه ,کیفیت لنز و f تا حد زیادی در خروجی دوربین تاثیر دارند ولی سایز حسگر نسبت به این موضوع ارجح تره.
من rx100سونی رو پیشنهاد میدم که خصوصیات خوب این دو دوربین رو با هم داره.البته حسگرش کوچکتر از g1x ولی برای انتظارات شما ایده اله.
پس شما میگین خروجی g1x از g16 خیلی میتونه بهتر باشه؟؟؟نقل قول:
راستش من فقط و فقط خروجی تمیز و شفاف واسم ملاک هست.خیلی دو دلم که چکار کنم!! شما g1x رو 100% ترجیح میدین به g16 ؟؟
سونی درسته خوبه اما من خواستم از برند کنون باشه.
دوستان کسی میدونه فیلمبرداری sx280 رو میشه درست کرد یا نه خیلی کیفیتش پایینه حتی رو لپتاپ هم که فیلماشو میزارم تصویر حالت برفکی داره و حجم زیاد من نمیدونم این چه 1080p ییه که اینقدر کیفیتش پایینه
اگه ملاک و اولویتتون کیفیت عکسه 100%g1x بهتره ولی فیلمبرداریش معمولیه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم عز روی برند تصمیم گیری نکنید ,درسته کنون کامپکتهای بهتری داره ولی در رده ی حسگرهای بزرگ rx100هم امتیاز بالاتری گرفته و هم فروشش خیلی بیشتر از g1x بوده ,البته قبلا هم خدمتتون گفتم که خروجی عکس g1x کمی بیشتره ولی rx100 علاوه بر عکس خوب فیلمبرداری خیلی خوبی هم داره در کنار اینکه بدنه ای جمع و جور و کامپکت داره در کل برای کسیکه علاقه ای به تعویض لنز و تنظیمات حرفه ای نداره یه دوربین کامله ,تحقیق کردن که ضرری نمیزنه.
!!!نقل قول:
روی تلویزیون هم امتحان کردین? شاید لپ تاپتون قدیمیه?
کسی نیسسسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حرف شما کاملا درسته اما از نظر قیمت تفاوت زیادی دارن!نقل قول:
g1x حدود 1400 تومن
rx100 حدود 2200 تومن
!!!:n27:
salam doostan. komakam konin, lotfan nazaretoono dar morede nikon L820 begin behem , doorbine khobiye aya? va faghat chinish to bazar hast ? beyne in va canon SX500 mondam . albate canon sx280 ro doost dashtam ama hame migan moshkele narmafzari va battry dare
lotfan harki etelaat dare be dadam berese.
merc
سلام
دوربین دیجیتال در حد sx280 چی پیشنهاد میدین؟ خودم یکم گشتم این مدل رو پیدا کردم. چون فیلمبرداری هم برام مهمه و این مدل 1080 با 60 فریم داره. و مثل اینکه مشکل باتری داره درسته؟
من هیچ سررشته ای در عکاسی ندارم.
ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدید.
رو تلویزیون-رو لپتاپ فول اچ دی امتحان کردم خیلی کیفیتش نسبت به sony hx10 که 1080pو حتی nikon d5000 که 720p هست پایینترهنقل قول:
sx280 اصلا دوربین خوبی نیست اصلا 60 فریم بر ثانیه نیست(زدن 60فریم اما تو خود دوربین 30فریمه) و حیف پول که بدی بابتش نمیدونم چرا تولید این دوربینو متوقف نمیکنن اوایل من فریمورشو اپدیت کردم فیلمبرداریش تا نیم ساعت افزایش پیدا کرد اما الان سر 4 ثانیه ارور باتری میدهبه نظر من sony hx10-hx20-hx30 خیلی بهترن کلا رنگای سونی نسبت به کانن خیلی زنده ترن و فیلمبرداریشون هم خیلی بهتر از کاننه.نقل قول:
احتمالا rx100ورژن 2 ,چون چند ماه پیش 2ت قیمت داشتم فکر کردم مثل g1xقیمتش افت کرده باشهنقل قول:
[QUOTE=marjibenji;8046453]salam doostan. komakam konin, lotfan nazaretoono dar morede nikon L820 begin behem , doorbine khobiye aya? va faghat chinish to bazar hast ? beyne in va canon SX500 mondam . albate canon sx280 ro doost dashtam ama hame migan moshkele narmafzari va battry dare
lotfan harki etelaat dare be dadam berese.
اگه برای مصرف خونگی میخواین انتخابهای بهتری مثل canon s120 یا g12-15 دارین.این دوربینا خروجی بهتری نسبت به سوپرزومها دارند.
سلامنقل قول:
مثل پست قبلی به شما هم سری s کنن رو پیشنهاد میدم البته اگه بودجه کافی دارین سری g کمی تخصصی تره.
شما احتمالا قبلا دوربین حرفه ای داشتین که این به دلتون نمیشینهنقل قول:
دوست خوبم sx260دوربین خوبیه نسبت به سطح خودش البته اطلاعات کافی یا جزیی در مورد 280ندارم ولی اینم از همون سریه!
فریم ریت تنها معیار فیلمبرداری خوب نیست ,گاها دوربینهایی با فریم ریت 24فیلمبرداری بهتری نسبت به 60 یا بالاتر داشتند.
البته با این موافقم کهدوربینهای سونی فیلمبرداری بهتری نسبت به برندهای دیگه دارند ولی در شاخه عکاسی رقیب زیاد دارند.به هر حال این یه دوربین عکاسی کامپکت نسبتا خوبه و کار اصلیش رو که عکاسیه به خوبی انجام میده.باید قبل از خرید اولویت بندی کرد.:n06: