دیگه کلا این بازی چیزه دیگه ای نداره ؟نقل قول:
من بازم میخوام
Printable View
دیگه کلا این بازی چیزه دیگه ای نداره ؟نقل قول:
من بازم میخوام
خوب اگه یه بار بازی رو روی درجه سختی (profissiona) تموم کنی یه اسلحه پلاسمایی جالب بهت میده که میتونی باهاش دشمناتو چند ثانیه گیج کنی و یا یه دفعه سوراخشون کنی.نقل قول:
دیگه کلا این بازی چیزه دیگه ای نداره ؟
من بازم میخوام
این بازی مثل فیلم می مونه.اگه از اولین نسخش نبازی نمیفهمی که چه لذتی داره،حتی اگه نسخهای بعدیش جالب نباشه ، که بر عکس هر نسخه از نسخه قبلی زیباتر و جالب تر شده...نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب البته من میدونم که خیلی طرفدار داره ولی میشه بگید خوبیه این بازی به چیشه؟
گرافیکش؟
داستانش؟
گیم پلیش؟
البته من فقط نظر رو در مورد Gameplay گفتما هر چقدر هم که این بازی قشنگ باشه وقتی شما نتونی با عکس العمل سریع دشمن رو بکشی که حال نمیده
مثلا وارد یه اتاق میشه همون موقع یکی از پشت دیوار بهت حمله میکنه حدود 5 ثانیه طول میکشه تا بیای روی یارو نشونه گیری کنی تا بکشیش خوب این از نظر من ضد حاله
توی بازی باید آدم هیجان داشته باشه وقتی یکی حمله میکنه در کمتر از 1 ثانیه باید طرف رو بزنی
البته شاید شما عادت کردید و سرعت عملتون بالا باشه ولی من هر چی فکر کردم دیدم نمیتونم به این گیم پلی عادت کنم
بازم میگم انتقاد من فقط از نظر گیم پلی بود
گرافیک رو هم کاری ندارم چون خودتون قبول دارید که پایینه
حالا میشه یکی به من بگه چرا این بازی اینقدر طرفدار داره؟ جدی میخوام بدونم اصلا هم قصد توهین ندارم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا موافقمنقل قول:
بايد داستان بازي دنبال بشه وگرنه ممكنه براتون جالب نباشه
البته بستگي داره به خاطر بازيش ميريد يا داستانش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتی به خدانقل قول:
این بازی مثل فیلم می مونه.اگه از اولین نسخش نبازی نمیفهمی که چه لذتی داره،حتی اگه نسخهای بعدیش جالب نباشه ، که بر عکس هر نسخه از نسخه قبلی زیباتر و جالب تر شده...
من کلی خاطره دارم از این بازی حالا هر چی باشه که البته بازم به نظرم بازیش فوق العادست اونم که میگی دوساعت طول میکشه
فک کنم یه تنظیماتی داشت اتوماتیک رو هدف نشانه روی میکرد خیلی وقته بازی نکردم یادم نیست
دیگه تو اون حالت نیازی نداری خودت دوساعت هدف گیری کنی
همه سری های اویل این حالتو داشتن در آن واحد برمیگشت هدف پشت سریشو میزد
یادش بخیر منم اون بازی رو کردم البته فکر کنم 3 یال پیش بود که evil4 با 1000 تا بدبختی و حرف و حدیث از game cube برای ps2 پورت شد ولی بقول مجله بازینما بازی خوبی بود اما به سختی میشد به عنوان ادامه از سری evil قبولش کرد
منتظر evil 5 برای ps3 هستیم شدید در حد تیم ملی
به شرطی که داستانش از قبل نوشته شده باشه نه اینکه با تموم شدن یه قسمت داستان قسمت بعدو سر هم کنننقل قول:
بايد داستان بازي دنبال بشه وگرنه ممكنه براتون جالب نباشه
خب من فک میکنم هرچی به پایان نزدیکتر میشه جالب تر هم میشه راستی کسی کد این بازی رو برای ps2 نداره
داستان جالبی هم داره
کدوم ورژنش؟
نقل قول:
منظورت همون اسلحه شارژی هست؟
مثل اینکه پست قبلی منو ندیدی
گفتم با profissional دفه سوم هست که دارم بازی میکنم
الان هم اصلحه شارژی رو دارم هم آرپی جی بینهایت هم اون اسلحه شیکاگو تایپ رایتر
که توی save من نوشته round 3 بازی رو هم تو 6.30 ساعت تموم کردم ولی دیگه چیزی بهم نداد !
در ضمن برای ada هم شیکاگو رو دارم
لباس ها هم اسپشیال 1و 2 رو هم دارم