اگر واقعا جایی دیگه ای نرفتین و ایشون اولین مورد هست حق کاملا با خانوادتون هست، چون این احتمال هست که اگر افراد دیگه رو ببینید فردی پیدا کنید که شرایطش بهتر باشهنقل قول:
در مورد نامزدی هم باید ببینید دلیلش چی بوده که بهم خورده، این مهمه
Printable View
اگر واقعا جایی دیگه ای نرفتین و ایشون اولین مورد هست حق کاملا با خانوادتون هست، چون این احتمال هست که اگر افراد دیگه رو ببینید فردی پیدا کنید که شرایطش بهتر باشهنقل قول:
در مورد نامزدی هم باید ببینید دلیلش چی بوده که بهم خورده، این مهمه
.......................
آداب سلام کردن در یک اداره ؟!
دوستان آداب سلام کردن در یک اداره به چه صورت هست ؟ من به عنوان یک مرد چندین همکار خانم دارم که حدودا یک یا دو سال از من بزرگتر هستند، با اینکه در یک طبقه ایم، واحد های ما از یکدیگر جدا هستند، یعنی ممکن است فقط این همکارها را صبح در آسانسور و یا به طور اتفاقی در طبقه خودم هستم، ببینم.
میخواستم ببینم این وظیفه من هست که به آنها سلام کنم ؟
کلا برخورد شما در این شرایط چگونه هست ؟
سلام دوست مننقل قول:
اصولا در سلام كردن سعي كنين هميشه پيش قدم باشين
فرقي نميكنه كوچك و بزرگ يا زن و مرد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
بله در یک فرهنگ درست، این خوبه ولی نه در زمانی که اول سلام کردن منجر به ایجاد توقع و وظیفه بشه.نقل قول:
عرف در شرایط رسمی و اداری که که تقریبا سن ها برابر هست، چی هست، اینکه اول مرد به زن سلام بده یا زن به مرد ؟
من شخصا برام مهم نيست شخص مورد نظر آقا باشه يا خانم كوچكتر يا بزرگتر. وقتي همكارم رو ببينم حتي اگر هميشه فقط در حد سلام كردن هم همديگرو ببينيم سلام مي كنم شايد اون شخص زودتر سلام كنه ولي براي من مهم نيست كي زودتر سلام كنه. معمولا كسي كه ديرتر ميرسه به بقيه سلام مي كنه تا اينكه همه بخوان تك تك از جا بلند شن برن سلام كنن.نقل قول:
موفق باشيد
با افرادی که ادعای کاذب دارند چطور رفتار کنیم...
خیلی از مواقع برای من پیش اومده که یکی از دوستان یا آشنایان در زمینه ای نیازمند کمکی بوده که میدونم واقعا از پسش نمی تونسته بربیاد و بعد به طور زیرپوستی از من درخواست کمک کرده و رفتم کارشو راه انداختم. تعریف از خود نباشه ولی من کلا بدم میاد آدم وقتی به کسی کمک میکنه، کمبود اطلاعات اون فرد رو بکوبه سرش یا منت بزاره، همیشه سعی کردم به اصطلاح با خضوع کار طرف رو راه بندازم که غریبی نکنه!! ولی خیل جالبه که بعضی از این افراد در ابتدای کار یا وسط کار یا انتهای کار این عبارت ها رو به کار میبرن و مزه هم نوع دوستی رو به کام آدم تلخ میکنن. مثلا اینکه " البته خودم بلد بودم " ،" خیلی وقته با این برنامه کار نکردم یادم رفته" یا مثلا پشت بندش میگن من فلان کار شاق رو انجام میدم تا کمک شما رو ناچیز جلوه بدن.
اتفاقا یکیش همین امروز پیش اومد، حسب سابقه به ضرس قاطع میدونم که یکی از همکارا بلد نیست یه کار تبدیل فایل رو انجام بده. هر بار به بهانه ای از یکی از همکارا میخواست که اون کار رو براش انجام بده امروز که اون شخص نبود از یکی از همکارای دیگه خواست با یه بهانه خیلی تابلو!
آدم چقدر میتونه جاهل باشه که یه بار غرور کاذبشو زیر پا نذاره و روش کار رو از کسی یاد بگیره تا دیگه مجبور نشه به کسی رو بندازه.
این بود انشاء من
سلام دوستان
من جدید یه دوست پیدا کردم که بهش علاقمندم دختر خوبیم هست و از اونجاییکه ما دو تا تو خوابگا با هم زندگی میکنم باهم در ارتباطیم و به اتاق هم سر میزنیم. اون یه صفت بد داره که من نمیپسندم مثلا هر روز میپرسه ساعت چند پاشدی ساعت چند خوابیدی داشتی چیکار میکردی؟ من از اینکه کسی بخاد کارامو کنترل کنه بدم میاد اگر شما بودین چجوری باهاش رفتار میکردین که بفهمه که نباید سرک بکشه در کار دیگران! چون منم هیچ وقت در مورد کاری درسیش یا ساعت خواب و بیداریش ازش چیزی نمیپرسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
:n16:
حتما دوست داره که ازت میپرسه وگرنه براش مهم نبود.نقل قول:
من بودم سریع بهش جواب میدادم 6 صبح و بعد میپرسیدم تو ساعت چند بیدار شدی.
شما هم متقابلا دوسش داشته باش چون مشخصه دوست داره که هر لحظه میخواد بدونه در چه حالی. وگرنه هفته ای 1 بار میگفت چه خبر.
..... یه چیز دیگه هم میشه گفت....
چون دوستهای جدید هستید داره تلاش میکنه سریعتر باهات صمیمی بشه بازم دلیلش اینه که دوست داره وگرنه براش مهم نبود
اون قصد داره بیشتر صمیمی بشه . میتونی طفره بری و یا موضع رو عوض کنی . مثلا بگی تو چی کار کردی .نقل قول: