کسی میدونه چطوری میشه از S o c k s تو گوشی استفاده کرد؟
کسی میدونه چطوری میشه از S o c k s تو گوشی استفاده کرد؟
به هیچ وجه نمیشه این یه پراکسی هست که فقط رو ویندوز میشه ازش استفاده کردنقل قول:
تو گوشی فقط میشه از وی پی ان استفاده کرد
اگه منظورت proxy . port دادن به وایفای هست باید بری توی وایفای ستینگ و بعد دکمه منو رو بزنی و advanced رو انتخاب کنی.نقل قول:
سلام
دوستان مگه این گوشی فایلهای ویدئویی با پسوند MKV رو پخش نمیکنه؟پس چرا تو پی سی سوئیت این پسوند فایل ثاپورت نمیشه؟!!چگونه میتونم فایلهای MKV رو به گوشی منتقل کنم؟
خودم با هزار بدبختی (بخاطر تحریم استفاده از مارکت) فهمیدم!نقل قول:
با P r o x yDroid
خوب چرا با mass storage نميريزي؟نقل قول:
حالا که فهمیدی حداقل یه آموزش هم بزار که بقیه بچه ها هم بتونند استفاده کنندنقل قول:
خدایی سامسونگ گردوغبر ره انداخت باین گوسی که تولید کرد !
سلام به دوستان
آقا ما این گوشی رو چند روزی هست گرفتیم ولی به نظرم مشکل باتری داره !!
دیشب فول شارژش کردم (ساعت 11) و امروز صبح که نگاه کردم شارژش شده بود 85% (با نرم افزار Battery Left )
الان (16:30) که داشتم بازی میکردم اخطار کم بودن شارژ رو داد !
رفتم تو همین نرم افزار چک کردم دیدم 22 دقیقه باهاش صحبت کردم و حدود 61 دقیقه بازی کردم.
صفحه گوشی هم 4 ساعت روشن بوده.
نمی دونم که زود شارژش تموم شده یا من اشتباه می کنم ؟!
این که یه روز هم نشد که !!!
خواهشا راهنمایی کنین.
خیر من که صفحه ای ندیدم...نقل قول:
اين 9100g تو جي اس ام آرنا پيج داره؟
زده دیگه چیکار میتونیم بکنیم! :دی حالا سر فرصت عکس از گوشیم میگیریم....موقع بودت کردن، روی جعبه و توی برنامه های اطلاعات سخت افزاری همشون نوشته I9100G.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدایا توبه
اینا از کجا اومده؟
G کیه
سامی داشتیم؟؟؟؟
گرافیکش هم واقعا SGX 540 با فرکانس 300 مگاهرتز هستش....(باز خدا رو شکر اور شده!):13:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
یه چند روز بگذره درست میشه، خیالت راحت....اگه درست نشد، اون موقع یه کاری کن....نمی دونم شاید کلا اندروید ها یا سامی ها اینجوریند، گوشی قبلیم، جیو بود، اونم سریع سریع کمتر از یه روز تموم میشد! بعد چند روز، اوکی شد حتی تا یک هفته هم نگه میداشت!!! الان هم من گوشیم (همین اس 2) اولش کمتر از یه روز، بعد شد دو روز و...نقل قول:
سلام به دوستان
آقا ما این گوشی رو چند روزی هست گرفتیم ولی به نظرم مشکل باتری داره !!
دیشب فول شارژش کردم (ساعت 11) و امروز صبح که نگاه کردم شارژش شده بود 85% (با نرم افزار Battery Left )
الان (16:30) که داشتم بازی میکردم اخطار کم بودن شارژ رو داد !
رفتم تو همین نرم افزار چک کردم دیدم 22 دقیقه باهاش صحبت کردم و حدود 61 دقیقه بازی کردم.
صفحه گوشی هم 4 ساعت روشن بوده.
نمی دونم که زود شارژش تموم شده یا من اشتباه می کنم ؟!
این که یه روز هم نشد که !!!
خواهشا راهنمایی کنین.