اگر این روش اوورکلاک رو انجام بدیم تاثیری داره
من گرافیکم 7300
Printable View
اگر این روش اوورکلاک رو انجام بدیم تاثیری داره
من گرافیکم 7300
من یه مشکل با بازی بولی پیدا کردم حتماً میگین جاش اینجا نیست اما این مشکل بعد از نصب gta iv ایجاد شد
به این صورت که از دایرکت ایکس برای کارت صدا ایراد میگیره .در ضمن امتحان کنید شاید دیگر بازی های شما هم به مشکل بخورند . چون نرم افزار های جانبی اینبازی زیاده ودر سیستم تغییراتی برای اجرای بازی باید داد.
سلام بچه ها
اینم تمامی خطا ها هنگام اجرای بازی که Beny-Nvidia عزیز زحمتشو کشیده و بعضیهاشو به فارسی ترجمش کرده
این لیست کامل خطاها هست .
یکی زحمت ترجمشو بکشه
ممنون
این لینک زیر رو هم ببینید.کد:http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/GTAIV_Error_Codes_ALL_EN.html
کد:http://www.gamingnewslink.com/2008/12/04/fixing-gta-iv-pc-errors-crashes-install-problems-and-freezes/
اقا یه سوال داشتم
با برنامه driver sweepدرایور کارت گرافیک رو حذف کنم ؟ بعد اونی که لینکش تو پست منفرد بود رو دان کنم ؟
اخه 77 مگا بایته ؟
این ارور برای چیه ؟
چجوری حلش کنم ؟
[IMG]i36.tinypic.com/2vsluhj.jpg[/IMG]
اقا من گرافیکم 8400 هست تو روز بازی روون اجرا میشه البته با رزولوشن یکم پایین ولی تو شب افت فریم میگیره مخصوصا وقتی بارون میاد
لطفا بگید راهی هست که از دسته این مشکل خلاص بشم؟؟ اخرین اپدیت گرافیک هم نصب کردم
راستی من الان 10 درصد بازی رو پر کردم سره اون ماموریته که منو رومان رو میگیرن کتکمون میزنن بعد باید برم دنبال چندتا ماشین گیر کردم
در کل بازی بدی نیست
سلامنقل قول:
اون روش اورکلاک نیست ! فقط تنظیمات کارت گرافیک رو به حالت اولیه میبره !
سلامنقل قول:
بقیه ی این خطاها مربوط به مشکلات در بازی آنلاین و یا همان Live به صورت آنلاین است و مربوط به ما نمی شود .
این اررور رو کجا میده ؟نقل قول:
به دلیل درایور میتونه باشه !
بله همراه با درایور درایور فیزیک هم هست که باید نصب بشه !
بازی مشکل fps رو داره که با پچ حل میشه ! البته شما از این کارت نباید انتظار بیشتری داشته باشید . درایور های فیزیک رو هم نصب کنید !نقل قول:
درمورد اولی اینکه ویو دیستنس بازیتباید بالای 20 باشه بیارش رو 10 یا12 روونتر میشهونقل قول:
درایور گرافیکت رو هم اگه میتونی دانلود کن بهترهم میشه خیلی.
درمورد دومی یه ماشن پلیس میاد جلوی یه خونه تو همون خیابون میسته باید سوارش شی
بعدش رو خود بازی راهنمایی میکنه.
من نسخه کامپیوتر رو خریدم ولی با اجراش مشکل دارم .
دارایکس نصب کردم - dotNetFx35 نصب کردم - سر xp2 و vista امتحان کردم - سیستمم هم 2 gig رم- 512 گرافیک 8400-cpu4.2 - دیگه چکار کنم !؟!؟!؟
متن ارور
gta iv fatal eror : RMN40
beny_nvidia عزیز پست صفحه قبلم رو خوندی ؟بعد از نصب جی تی ای با بولی و یه بازی دیگه مشکل پیدا کردم
که دایرکت ایکس برای کارت صدا ازم می خواد و هر کاری میکنم درست بشونیست .البته اگه بگی به اینجا مربوط
نمیشه حق داری