نه منظورم سالی 22 درصد بود ، پنج ساله با قابلیت برداشت بعد از یک سال هست.
Printable View
نه منظورم سالی 22 درصد بود ، پنج ساله با قابلیت برداشت بعد از یک سال هست.
سلامنقل قول:
ميشه بگي كدوم موسسه ٢٤ تا ٢٧ روز شمار باز ميكنه ؟
من تمام موسسه ها رفتم هيچ كدوم باز نميكنن
Sent from iphone6+
اینجا یه نگاه بنداز شاید بدرت بخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانک دی برای روز شمار 22 درصد سود رو کمی با تاخیر میریزه بانکهای دیگه هم همینطورین؟ 10 درصد سیستمی واریز میشه و 12 درصد با تاخیر
یعنی کوتاه مدت دی با قابلیت واریز و برداشت با کارت 22 درصد شده؟نقل قول:
انصار که زیر 10 میلیون رو 16 نیم درصد میده! بالای 10 میلیون 22 درصد! کدوم بانکا زیر 10 تومن رو 22 درصد یا بیشتر میدن؟!
سلام
به احتمال زیاد الان بهترین فرصت برای تبدیل سپرده های بانکی به ارز و طلا هست
چون فقط یک ماه به پایان فرصت برای مذاکره مونده . لهجه ی ظریف و روحانی هم تغییر کرده
خط و نشون کشیدنها شروع شده
متهم کردن همدیگه در به شکست کشاندن مذاکرات شروع شده
رفتار بانک مسکن که قبلا گفتم هم خیلی مشکوک هست
سرعت گرفتن اصلاح قیمتها و مالیاتها و عوارضها و جریمه ها و حذف یارانه ها
کنترل شدید بازار ارز و مبارزه با دلارفروشهای خیابونی که نرخ روزانه ی ارز رو تعیین میکنند !!!!
دیروز هم قانون جدید دراومده از بانک مرکزی که هیچ شخص حقیقی (مردم ) یا حقوقی (شرکتها , موسسه ها , ارگانها , وزارتخونه ها و غیره ) حق خرید , فروش و خارج کردن یا وارد کردن ارز یا حواله ارزی بدون اجازه بانک مرکزی رو نداره
ظریف هم دیروز گفته وارد مرحله ی بسیار حساس شده ایم و دیگه وقتشه که غربیها تصمیمشون رو بگیرند (یعنی حرف ما دیگه عوض نمیشه )
امروز هم مجلس امریکا قانونی رو تصویب کرد که دولت امریکا رو ملزَم میکنه که 5 روز قبل از امضای هر توافقی با ایران ,اون رو به اطلاع مجلس برسونه و موافقت نمایندگان رو بگیره
ظاهراً حکومت و دولت تصمیمشون رو گرفته اند و از همه لحاظ آماده شده اند که اگر همه ی تحریمها قبل از 11 فروردین لغو نشه , توافقی صورت نگیره چون میگن غربیها دارند وقت کشی میکنند تا فشارهای اقتصادی و سقوط قیمت نفت بیشتر و بیشتر اثر کنه
نظام و دولت آماده هستند که اعلام کنند که مذاکرات شکست خورد همراه با مقصر دانستن غرب به زیاده خواهی و زیر پا گذاشتن قانون بُرد برد و عدم رعایتِ کرامت و عزت ملت ایران
بقیه ی مسئولین هم در سخنرانیهاشون مردم رو مهیا کردند برای شنیدن خبر شکست مذاکرات به علت زیاده طلبی غربیها و شروع سختیهای بعد از اعلام شکست مذاکرات
همه چیز نشان از شکست مذاکرات داره تا حالا
فقط عقب نشینی یکی از طرفین از حرفهائی که زده و خواسته هاش میتونه مسیر رو عوض کنه .
اگر تصمیمی گرفتین , مسئولیتش با خودتونه . بنده فقط اطلاع رسانی میکنم با بیان اتفاقات رخ داده
شرمنده کسی می دونه آیا می شه با حساب بانک سامان از سایت های خارجی خرید کرد؟! منظور پی پال و مستر و غیره هست...
یا بخاطر تحریم امکانش نیست؟! اگر هست امکانش، چطوریه شرایطش؟!
ممنون
سلام. یه سوال تقریبن حقوقی دارم.
چکی دست من هست که روش نوشته شده: "در وجه آقای... (اسم خودم) بابت ضمانت یک سال اجاره بها"
تاریخ چک برای دو ماه پیشه و روی عبارت حامل هم خط کشیده.
این چک رو ببرم بانک نقد میشه؟
نقل قول:
سلام
نقد میشه. شرح چک بابت چه چیزی و چه کسی مهم نیست اخرین نفری که پشت نویسی کنه صاحب چک هست.