سلام
به به دوست عزیز.
Printable View
سلام
به به دوست عزیز.
کدوم اسم ؟ اونی که پدر مادر گذاشتن ؟ یا آدمای دیگه؟نقل قول:
night جون قرار شد تو اين تاپيک همه چيزو بگی پس اسم و مشخصاتتو کامل بگو زود باشه
حال ندارم
من برای خودم هیچ نامی انتخاب نکردم . همون طوری که زاده شدم .
حالم داری شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ....
سلام
من فقط اومدم حالت رو بپرسم خوبی
خدا عمرت بده جواب این جونارو می دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی بگو هزارمین پستت رو کجا دادی؟ الان 999 تا پست داری ! :happy:
سلام
خوبی؟
سوالی ندارم هویجوری یه pm دادم.
آهان یه سوال اگه مثل من فردا امتحان فیزیک داشته باشی و کتابو نصفم نکرده باشی طول ترم هم چیزی نخونده باشی چه می کنی؟
take care
be happy
شلام ... ( شی مشرف میکنی دادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
شلام
انگیزت از اینکه صب تا شب انی چی هستش
راستی از کی تار می زنی چرا دیگه ادامه نممی دی ؟
من توی کافی نت کار می کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فعلا البته ) اما خوب دلیل اصلیش ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حدود دو سال پیش تار میزدم ، خوب مشکلاتی برای استادم به وجود اومد ، و من هم سرم خیلی شلوغ شد ... البته گاهی دستی میکشم گرد و خاکش رو تمیز کنم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
منم سوال وپرسم:
1- از کدوم رنگ بیشتر خوشت میاد؟ از کدوم بدت میاد؟
2- بهترین تاپیک این انجمن کدومه؟
3- بدترین تاپیک این انجمن کدومه؟
4- از کدوم شکلکهای اسمایل خوشت میاد؟؟ پر کاربردترینشون کدومه؟؟
5- فکر میکنی من چند سالمه؟؟ چه شکلی هستم؟
فعلا ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه می دادن که اسم سایت رو خودت تعیین کنی به جای P30World چی می ذاشتی ؟؟ ( فرض کن دیگه پی سی ورد رو نمی تونی بذاری )
تا حالا به هیچ کدوم از کاربر ها حسودیت شده ؟ اگه آره کی ؟
1-صندليش چجوره؟(خيلي داغه)
2-خيلي خوش تيپي؟
3-خوشگل مي رقصي؟
4-رفتي قاطي مرغا يا نه؟
سلام نایتی چطوی؟
چهخبراز خانوم بچه ها ؟
رشتت چیه؟
چقدر به مسیح اعتقادداری؟
میدونسیتی که ما از خاندان حضت مسیح هستیم ؟
چقدردر روز دعا میکنی ؟
کلیسا چقدر میری؟ کم شده بیشتر شده؟
نظرت راجع به مذهب چیه ؟
فرق بین دین و مذهب چیه؟
خدا وجود داره ؟ چجوری برای خودت اثباتش کدی؟
عجب صندلی داغیه واقعا !
راستی مدی هیرو جان لطفا سولاتت رو اپ دیت کن آخه تو سوال 53 نوشته بودی نظرت درباره Morteza
مرتضی کیه ؟ 'POP' ؟
یه خورده دقت کن جیگرکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ببین دوست گلمون نشسته رو صندلی فکر کنم مثل کباب بچسبی ! به کباب پز ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بعضی از سوالات رو دوستان عزیز همیشه انلاینمون پرسیدند اما جواب بده ...
1- لقب يا نام مستعارت چيه ؟ البته به جز این که الان نام کاربریت شده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نام پدر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- مدرک تحصيلي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نام يا آدرس سايت يا وبلاگت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نام مورد علاقه 2 تا از دخترا 2 تا از پسرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- حيوون مورد علاقه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- حيوون خونگي مورد علاقه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- کدوم درس دبيرستان رو دوست داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- سخترين درس چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- الان خوشحالي يا ناراحت يا هيچ کدوم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- کدوم نام کاربري اينجا بعد از مال خودت قشنگتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- اگه همين الان بميري مي ري بهشت يا ميري به درک ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- جهنم رو تو سه خط توصيف کن ؟ نگو نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- درآمدت چقدر باشه راضي ميشي ؟ اصلا راضي ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- دوست داري نباشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- چند سال ديگه 3025 ساله ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- از رياضي خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- مي توني بگي بوش بهتره يا بن لادن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- نظرت درباره صدام چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- مارک تلويزيونتون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21- سيدي رام بهتره يا دي وي دي رام ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- عينک مي زني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23- چند کيلويي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- جوجه کباب يا کباب کوبيده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- امگا 3 يا ويتامين ث ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- قهوه خور هستي يا چايي خور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27- ساعت چند مي خوابي و بيدار ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28- درس تاريخ سخته ديگه ؟ آيا دوست داري تاريخ بخوني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29- يه اسم رو من مي ذاري ؟ همه نوع آزادي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30- تو فامليتون کيو بيشتر دوست داري ؟ (نسبت فاميليتو باحاش بگو) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31- نظرت رو درباره اين جمله بگو " ترس توست که شير را درنده مي کند" ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32- دوست داري که با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشي بيافتيد تو حوض نقاشي ؟
33- پفک رو ترجيح ميدي يا چيپس رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34- بهترين مارک ماکاروني چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35- اسپاگتي يا ماکروني دم انداخته شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
36- شب هاي برره يا باغ مظفر يا نقطه چين يا پاورچين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37- مهران غفوريان يا مهران مديري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
38- بامشاد يا قل مراد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39- مادر يا خدا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40- پدرتو بيشتر دوست داري يا مادرت رو ؟
41- Stabilo Boss چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42- ناهنجارترين شغل به نظرت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43- بهترين شغل از نظر شرافت چيه ؟
44- بهترين شغل از نظر درآمد ؟
45- تا به حال به يه مستحق واقعي کمک کردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46- موس کامپيوترت چه مدليه ؟ (اپتيال نمي دونم گوي بي سيم ...)
47- بز رو دوست داري يا گوسفند رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48- نماز مي خوني ؟ (اگه خواستي جواب ندي يه خط تيره _ بذار تا تو پيغام خصوصي بپسرم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
49- اسم بهترين دوستت تو مدرسه ها و دانشگاه و آموزشگاه چي بوده ؟
50- چه طور شد که اينجا عضو شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
51- اصلا منو می شناسی که داری جواب سوالامو می دی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]