منم محلاتیم..سرعت منم داعونه...فردا زنگ میزنم ببینم به من چی میگن..نقل قول:
Printable View
منم محلاتیم..سرعت منم داعونه...فردا زنگ میزنم ببینم به من چی میگن..نقل قول:
اساتید عزیز
من مودم asus am 602 دارم و خیلی هم راضیم ولی میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم با تبلت هم به نت وصل بشم .
شما دوستان چه مودمی پیشنهاد میدید که کار منو راه بندازه ؟
ممنون از کمکتون
دوستان عزیزانی که اینترنت براتون مهمه لطفا پی گیر شید زنگ بزنید پشتیبانی اعتراض کنید وضع اینترنت صبا بد جور خراب شده من زنگ زدم میگن همه چی عادیه ولی 1 مشکلی هست نمیگن
88554123 تهران
88554127 :10:تهران
همیشه اشغاله ولی میگره باید سفت بگیری
سلام. ساعت شبانه تا چنده الان؟ چند شبه که من یه مشکل خیلی عجیب دارم. سیستم رو میزارم برای دانلود شبانه (تورنت) ولی صبح که بیدار میشم می بینم سیستم استند بای شده ! و یه پیغام unexpected shutdown هم میده. تورنت رو هم که باز می کنم فایلها رو از ابتدا چک می کنه. ضمنا از 6:30 به بعد هم دیگه هیچ data از کانکشن شبانه دریافت نشد.
حتماً سیستم کرش کرده و بعد از ریست و ورود دوباره به ویندوز یه مدتی روشن بوده تا اینکه استندبای شده. تورنت زمانی معمولاً نیاز به چک پیدا میکنه که سیستم کرش کنه.نقل قول:
ممنون از کمکت . سعی می کنم امشب بیدار بمونم ببینم قضیه چیه.نقل قول:
شما از یه راهی میتونی تا حد زیادی قضیه رو بررسی و ریشه یابی کنی. داخل Run این دستور را بزن: eventvwr.mscنقل قول:
در بخش windows logs در ویندوز هفت 4 - 5 بخش وجود داره که بخشهای system و application میتونه بشما کمک کنه. بازشون میکنی و در همون بازه ی زمانی که سیستم روشن بوده و دچار مشکل شده ببینی چه اتفاقاتی براش افتاده و ایراد رو دقیقتر شناسایی کنی.
سلام
دیشب مشهد شبانه دانلود داشتند یا سیستم من مشکل داشته ؟
مال من که کامل دانلود کرده.دیشب دیدم روشنه ولی چراغ مودم حرکته نمیکنه به معنای تبادل اطلاعات.چک کردم دیدم همه ی فایل ها دانلود شده ولی IDM سیستم رو چرا خاموش نکرده؟!:27:
اااا شما هم مشکل من رو داشتین ! idm برا منم خاموش نکرده !