باشه من الا زنگ میزنم 2020 اعتراض میکنم که ماله اونایی که سرعتشون خوبه بیارن پایین مرد نیستم اگه نزنم
اره سرعت 40هستشنقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
Printable View
باشه من الا زنگ میزنم 2020 اعتراض میکنم که ماله اونایی که سرعتشون خوبه بیارن پایین مرد نیستم اگه نزنم
اره سرعت 40هستشنقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
الان 1 مگ اسیاتک ساعات رایگان سرعت حداقل 80 هست...نقل قول:
512 حسابگر سرعت ساعات رایگان بالای 150 هست ...
شاتل و پارس محدودیت دانلود دارند...
512 صبا هم سرعت بالای 100 داره (نمیدونم دقیقاً چنده)
نوین نت هم شبانه رو کم کرده اورده رو 60 همه دارن تخلیه میکنن!!
حالا مخابرات به چی مینازه که سرعت شبانه رو بیاره رو 50؟
مشکل تفکر ایرانیاست ...الان اگه به بقیه کسایی که از مخابرات دارن بگی بیان همه تخلیه کنیم تو دلشون (اگه تربیت داشته باشن تو روت نگن) میگن فلان به بقیه...بزار برن خلوت میشه سرعت ما خوب میشه چند وقت دیگه !!
من به شخصه برای نوین نت اینجور ادما رو تجربه کردم و چه کثیفه مملکت ما !
به هر حال مشکل اینجاست که اینجا امکان اعتراض رسمی و گسترده نیستنقل قول:
و هر لحظه امکان یک انگ بزرگ و بعدش .... وجود داره
وگرنه اگه ترس جان نبود و یا حتی اگه آپشن های بهتری بود خوب مهاجرت می کردیم راحت
اگه مثلا آسیا تک پینگ یکسان و قیمت بهتری داشته باشه صددرصد از اونجا میگیرم
من 512 حسابگر داشتم خودم
سرعت ساعت رایگان از 50 بالاتر نمیرفت
مطمئنی الان رو 150 هست؟
در مورد حسابگر کاربر ahoora در همین تاپیک پست داد و تازه میگفت 512 محدود حسابگر شبا هم 200 من تخفیف دادم تو پستم گفتم 150! چند باز این موضوع رو در چند پست تکرار کرد و وقتی با مخالفت هیچ کاربری رو برو نمیشه پس منم فرض رو بر درست بودن گرفتم ...نقل قول:
پ ن: من خودم نزدیک 2 سال پیش 128 محدودش رو داشتم که سرعت شبانه همون حداکثر 50 بود! ... بهرحال باید از کاربرایی که جدیداً از حسابگر استفاده میکنن دوباره پرسید...
من میخام سرویس حجمی یک مگ یا شاید دو مگ را از مخابرات بگیرم به نظر دوستان سرعت شبانه اش ثابته؟کسی تست کرده؟سرعتاش بیشتر از مقدار اسمی هستند؟ تا حجم زود تمام شه-من فقط برا دانلود شبانه زیاد میخام-مثلا دو مگ تا 400 تا میرسه؟یا یک مگ تا 210؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز من بار قبلم گفتم برای من همچین چیزی بود و من 2ماه 512حجمی داشتم از حسابگر.
حسابگر 512حجمی رو روی 2مگ میبنده و توی روز سرعت دانلود بالای 250 بود و برای شب یک ماه بالای 150بود و عالی بود. ولی ماه بعدش اگه اشتباه نکنم تیرماه بود وضعیت دانلود شبانه افتضاه شد و یا قطع میشد یا زیاد خوب نبود مثل ماه اول.
اینطور که من متوجه شدم سرعت روزانه هرچی باشه برای شبانه نصف میشه. یعنی وقتی 512 با 2مگ بسته میشه برای شبانه تبدیل به 1مگ میشه و 128 با 1مگ بسته میشه و برای شب تبدیل به 512 میشه.
اینو در نظر بگیرید که این حرف من مال چندماه قبل هست و توی این مملکت روی امروزش نمیشه حساب کرد چه برسه به چندماه قبل.
حالا من نامحدود دارم و اطلاعی از نامحدودها ندارم باید امتحان کرد دید وضعیتش چطوره حالا.
در مورد این این بخش اخر صحبتتون باید بگم ما همه مثل هم هستیم یا از دیگران انتظار داریم کاری بکنن یا انتظار داریم بیام باما کاری بکنن!!!نقل قول:
توی این مملکت روی خودت هم نمیشه حساب بکنی چه برسه به دیگران............این همه مخابرات ملت رو بز فرض کرده با این کاراش بازم ملت دارن دست و پا میشکنن براش خب معلومه هرجوری بخواد میرقصه جناب مخابرات.
اخه شرکت اینترنتی که خودش یه سایت درست نداره چه انتظاری ازش دارین؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز جناب تراش حتما میتراشن بازم نظر مارو!!!!!!!
حاجی خواب دیدی ؟ حالت خوبه ؟ امریکاست 400 ؟ شهرو اشتباه اومدی کرمانشاست اینجا ( تا 50 هم نمیرسه )نقل قول:
صبا نت در حال حاضر بهترین سرویس رو میده
شبا رایگان سرعت تا 250 هم میره
آقا سوال دارم من کسی میتونه جواب بده لطفا
از کدوم سایت میشه مخابرات رو اینترنتی شارز کرد؟ این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ اگه همونه من واسه دوستم گرفتم نه شماره پیگیری داره نه یوزر پسورد برای ورود نه رسید خرید میده یعنی نمیشه پیگیری کرد. کسی تحربه خرید درست داره بگه چیکار کنیم.
سوال بعدیم اینه بالاخره سرویس 1 به 10 هست یانه؟