میشه گفت ارزش دانلود شبانه فقط به 6 تا 7 صبح هست برای من چون تو این 1 ساعت به اندازه اون 4 ساعت دانلود میکنهنقل قول:
Printable View
میشه گفت ارزش دانلود شبانه فقط به 6 تا 7 صبح هست برای من چون تو این 1 ساعت به اندازه اون 4 ساعت دانلود میکنهنقل قول:
دوستان میشه بگین دقیقا کی گفته تا 7 صبج رایگانه ؟ آخه من هر چی تو سایته parsonline گشتم فقط نوشته بود 1 تا 6 ؟؟؟؟!!!!
نقل قول:
از ساعت یک تا ساعت شش میشه 5 ساعت!!!:31:
نقل قول:
نوشته شده توسط Vahid67 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از کدوم شرکت داری؟
کد:
1.دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟و حدود سرعتش در ساعت رایگان؟
1 تا 6 از بقیه شرکتا 1 ساعت کمتره سرعت 20 تا 35
هر گیگی 5000 تومن
بله زیاده
فقط زایکسل و ایسوس اگر از خودشون خردید که هیچ در غیر اینصورت باید برید اونجا مودمی که زایکسل یا ایسوس می خرید رو نشون بدید حتی آکبند
مشکلی نداره
128 تا 140 توی ساعت غیر رایگان میده...
من الان از الکا یا همون مترونت دارم
در ضمن این شهر های ویژه کدوم شهرها هستند و چه امتیازی دارند.
یعنی من باید مودمم را عوض کنم؟
سلام دوستان
یه سوال دارم
اگه 3ماهه Adsl سر برسه و شارژش نکنم میتونم از دانلود شبانه استفاده کنم؟
چه دوره دسترسي(تعداد روزها) و چه ميزان ترافيك مجازت(حجم ترافيك) به صفر برسه اجازه دانلود شبانه نداري.نقل قول:
بنابراين اولا بايد قرارداد داشته باشي و ثانيا ترافيكت تموم نشده باشه(1 مگابايت هم مونده باشه كافيه!)
بعد هم اگه شارژ نكني بعد مدتي ممكنه سرويس از روي خط شما برداشته بشه!
نقل قول:
نه بابا مگه میتونه بگه عوض کن اگه این جوری باشه که من تاحالا 5 تا سرویس دهنده عوض کردم پس باید 5 تا مودم میخریدم--والا از اینا که من گرفتم هیچ وقت هیچ کدوم نگفتند باید از ما بخری
فقط پارس روز اول واسه راه اندازی گفت مودمت چیه گفتم الفکس گفت خوب تنظیماتشو بلدی گفتم آره وسلام
شامل استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، چهارمحال و بختیاری، تهران ( بغیر از شهرهای تهران و کرج )، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و یزد می باشد.
وضعیت پینک ساعت 15:45 امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو مسنجر هم دیگه بالا نمیومد :31:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
من به وقت گرینویچ لندن گفتم :31::31::31:نقل قول:
سرعت سایت باز کردن این روز ها کم شده DNS خوب بگین چی بزاریم؟:27:
توی TPlink8901 کجا باید برم تغییر بدم توی تنظیماتش؟:27:
سرعت دانلود هم دیگه از 3-4 خوب نیست از همون 5 خوب میشه تا 7 بالا 1.2 گیگ میگیره توی 1/45 دقیقه:8:
سرویس شما چی هست؟نقل قول: