...................
Printable View
...................
ای بابا این حرفا چیه ؟؟نقل قول:
مگه شاکی هم وجود داره ؟:18::18:
فقط نا شکری می کنین !
آخه عزیز من این سازمان همانند برادر شغال است ...
مخابرات یعنی سازمان تنظیمات همه چی ، از رادیویی گرفته تا واکی تاکی و انواع دزدیهای دیگر .. از خودشون به خودشون شکایت کنین :27::27:
بی خیال .... این نیز بگذرد ...
نقل قول:
اره انصافا ما شبانه رایگان میخوایم
اینطوری اصلا نمیشه دان کرد!
نقل قول:
رفیق ما بنا به این بگیریم شبانه رو هم رایگان کنند درست.
دور از جون شما و بقیه یه مشت حریص میخوایم بیافتیم به جون پهنای باند تا میتونیم توی اون ساعت مشخص دانلود کنیم.
اینطوری خیلی وضع میریزه به هم. چرا چون اونی که سر جمع زمانی که واسش ترافیک حساب میشه هیچ کاری نمی کنه و سر ماه 5 تومن تا 10 تومن میده اونیم که هم شبا میوخاد دان کنه هم روزا این وسط میشه چوب دو سر نجس چون روزا که باید پول بده شبا هم که مفتیه و اینجام اصفهان سرعت میشه همون 16 کیلوبایت قبلی.
ولی اگه بیان یه طرح بدن بگن هر کی شبانه میواد باید یه مقدار هزینه ای رو ماهانه بده اونموقع اونی که میبینی واقعا نیاز داره میاد میره طرح رو میخره یا بیان نا محدود بدن هر کی واقعا نیاز داشته باشه میره نا محدود میخره.
من 5 شنبه میخوام برم مخابرات هم تکلیف این چند گیگی که بهم ترافیک اضافه خورده رو مشخص کنم هم برم پیشنهاد بدم ببینم قبول می کنن
adsltce پیشنهاد هم اینا قبول می کنن یا همه کاراشون گتره ایه
با سلام
لطفاً اینترنت شبانه ی رایگان راه اندازی کنید
با تشکر
دوستان در مورد اینکه مخابرات مصرف ترافیکو هرجور که میخواد حساب کنه هیچ شکی نیست !!!
من خودم قبلا 2 سال از شاتل اشتراک داشتم.128 سه گیگ رو برای یک ماه میگرفتم و آخر ماه هم حدود 500 مگ زیاد میومد که بالاخره زور زوری تمومش میکردم ! دانلودم هم کم نبود .
اما الان با سرویس مخابرات برای من تو دو ماه 10 گیگ مصرف ذکر شده با وجود اینکه دیگه دانلود رو گذاشتم کنار !
وقتی اومدم اینجا و دیدم بعضی از دوستان هم همین مسئله رو عنوان کرده اند شکم به یقین تبدیل شد.
اه اه اه اه چیز کردم به این سروری که این پنل روش نصبه چیز کردم به این احمقی توی مخابرات که این پنل و این طرح رو راه اندخت چیز کردم به اون گاگولی که فکر کرد چیز حالیشه و هم این پنل انتخاب کرد هم طرح رو ارائه داد.
دوباره پنل میگه امکان ارتباط با سرویس دهنده وجود ندارد
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
ما از سرعت بالای اینترنتمون شکایت داریم باید چیکار کنیم :21:
نمیشه شارژ های قبلی که روی قبض بوده را با بانک پرداخت کرد؟
خیلی ممنون که بعضی از قسمتهای بدنمون رو سوزوندی:41::41:نقل قول: