darvish1900 حرف ایشان تایید می شود.
دوستان سرعت اینترنت من رسیده به 2 کیلوبایت ما بقیه دوستان چطور است؟ سرعتتان عادی است یا خیر؟
Printable View
darvish1900 حرف ایشان تایید می شود.
دوستان سرعت اینترنت من رسیده به 2 کیلوبایت ما بقیه دوستان چطور است؟ سرعتتان عادی است یا خیر؟
اقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟
متوسط سرعت چقدر است؟
سلام دوستان
من می خوام از شهراد 128 بگیرم
ایا با این وضعی که برای اغلب سرویس دهنده ها پیش امده الان اقدام کنم یا مدتی دست نگه دارم:2:
و یه مودم خوب با قیمت مناسب بهم پیشنهاد کنید چون میخوام از بازار بگیرم که ارزونتر بیوفته برام:31:
از اونجایی که باید اخرین فیش رو پرداخت کنم و براشون بفرستم حالا که نیومده تکلیفمون چیه؟!:31:
فکر کنم خیلی سوال کردم:31:
درست دوست عزیزنقل قول:
من فقط جواب سوال سومت را می دانم .فیش ماه قبلتر را بفرستنقل قول:
دوست عزیز از راهنماییتون ممنون:11:نقل قول:
به علت قطع شدن کابل اینترنت افت داره البته من که مشکل یندارم و از آسیاتم میگیرم. جال اینکه مواقعی هم که مشکل پیدا میشه فقط صفحاتم دیر باز میشه اما سرعت دانلودم عالینقل قول:
مبارکنقل قول:
به خودت بستگی داره
دی لینک مدل خوبی و سه سال هم گارانتی داره.
باید صبر کنی تا بیاد وگرنه برگشت میخوره. چون قبض جدید صادر شده
ممنوننقل قول:
شما خودت اگه بخوای در حال حاضر با 50 تومان یه مودم بخری چه مارکی و مدلی و از کجا میخری(تهران)چون یکی از دوستان به من asus am 602 رو پیشنهاد دادن با قیمت 45 هزار تومان
پس با این حساب صبر میکنم تا قبض بیاد و انشالله تا اون موقع غواصان عزیز کابل هارو درست میکنند:31: