بله.در حال حاضر بهترين مدل سوني هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
يه آمپ 300 تومني ب يه آمپ 600 تومني مطمئا تو خروجي صدا متفاوت است.نقل قول:
Printable View
بله.در حال حاضر بهترين مدل سوني هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
يه آمپ 300 تومني ب يه آمپ 600 تومني مطمئا تو خروجي صدا متفاوت است.نقل قول:
مدل 1090 ال جي ورودي HDMI داره.صداي خوبي هم داره.به قيمت شما هم نزديكه،حدوده 380 تومنه.نقل قول:
سلام دوستان. ممنون از تامین خیلی خوبتون. تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و با وجود اینکه خیلی وقتمو گرفت ارزشش رو داشت.
قبل از اینکه با این تاپیک اشنا بشم میخواستم یه سونی DDW 5500 بخرم و حتی رفتم بخرم که پولم خوشبختانه جور نشد :)
بعد با این تاپیک اشنا شام و فهمیدم عجب چیز مزخرفی بوده. بعد رفتم طرف rs77 که بازم دلم نیومد. بعد از اون همه مدت حالا
میخوام امپ Yamaha RX-A1000 بخرم و بلندگو جامو 606 و ساب Jamo 250. حالا سواری که پیش اومده واسم اینه که میدونم
اسپیکر جامو واسه این امپ ضعیفه ولی من هدفم اینه برای فیلم از جامو استفاده کنم و بعدا که مجددا پولی گیرم اومد یه جفت اسپیکر سطح بالاتر برای موزیک بگیرم و به zone2 وصل کنم. سوال بعدی اینه که این مدل امپ یاماها حدود 1700 تا 1800 قیمت دادند بهم اقا تو این قیمت میشه امپ بهتری از مارکهای دیگه گرفت؟ این ورودی صبحه خیلی برام مهمه. ممنون از راهنماییهاتون.
سلام.نقل قول:
آمپ بسیار خوبی انتخاب کردی.یاماها کلاس خاص خودش رو داره.البته من تو حد و اندازه ای نیستم که بخوام در مورد این کلاس از آمپ ها صحبت کنم ولی به نظر منکه این آمپ چیزی کم نداره،البته از چندجا قیمت بگیر که قیمت مناسبی خرید کنی.
برای ساب ووفر هم پبشنهاد می کنم ساب یاماها انتخاب کنی.توی افکت فوق العاده قوی عمل می کنه.مدل SW315 انتخاب خیلی خوبیه.
[HTML] http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/speaker-systems/subwoofers/yst-sw315_black__u/?mode=model[/HTML]
سلام
ایا خروجی اپتیک led 3d c7000سامسونگ هم 2.1 هست یعنی اگه از hdmi صدا بدم بهش از اپتیکش 2.1 میشه؟
چه مارک کابل hdmi بگیرم برای یه htpc با پورت خروجی hdmi1.4a ؟قیمت؟
کابل اپتیکال چی بگیرم برای سیستم 5.1؟قیمت؟
موفق باشید
دوست عزیز شرمنده اگه زیاد سوال می کنم این پلیر هم داره و من همون جور که گفتم کنسول دارم و نیاز به هیچ گونه پلیری ندارمنقل قول:
مدل 1090 ال جي ورودي HDMI داره.صداي خوبي هم داره.به قيمت شما هم نزديكه،حدوده 380 تومنه.
اگه مدل دیگه ای هست که پلیر نداره و امکاناتش از این بهتره معرفی کنید و اگر وجود نداره که هیچی
برای من خیلی مهمه که این کاری که می خوام انجام بدم بشه با این مدلی که شما معرفی کردی انجام داد
من سه کنسول رو میخوام به این وصل کنم و روی هر سه که قابلیت 5 کاناله هم دارن میخوام صدای 5 کاناله داشته باشم
فکر می کنم برای اینکار به یه سینما احتیاج دارم که 4 تا خروجی دیجیتال داشته باشه حالا چه اپتیک چه HDMI
اگرم باید مدلی گرون تر از این بخرم مشکلی نداره .مهم اینه که این چیزی که میخوام عملی بشه و الکی یه چیزی نخرم که مجبور شم با کلی ضرر بفروشم و مدل گرون تر رو بخرم. مرگ یه دف شیون یه دف!:31:
نه 5.1 هست.نقل قول:
در مورد كابل هاي 1.4 اطلاعي ندارم.
كابل اپتيكال از 10 تومن داريم به بالا.بستگي به بودجتون داره گرچه زياد هم با هم فرق ندارند.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
شما براي اينكه به هدفت برسي بايد 700 به بالا هزينه كني.به نظر من اگر مي توني هزينه كني كه خلي خوب ميشه.پكيج سينمايي 1311 دنون رو بگير كه 750 تومن هم قيمتشه.از همه نظر هم كامله.برو تو سايت دنون مشخصاتش رو بخون و ببين به كارت مياد يا نه.در ضمت پلير هم نداره،فقط آمپ و بلندگوها هست.نقل قول:
با سلام
من می خواستم یک آمپ sunsui بگیرم. اگه ممکن مدلی که صدای نرم و شفافی داشته باشه رو اعلام کنید ممنون میشم
باشه فقط این دیگه 100 درصد بهترین و مناسب ترین انتخاب هست؟!:دی آخه من دیگه حوصله گشتن ندارم و میخوام تمومش کنم برهنقل قول:
این هست دیگه درسته؟
من زیاد حرفه ای توی این وسیله نیستم و شاید سوالم هم خنده دار باشه. این بلندگوهاش پایه نداره. یعنی باید خودم واسشون پایه بگیرم؟ قیافشون هم اصلا نمی خوره این همه قیمتشون باشه!:دی اون 300 تومنی ها شیک تره!:دیکد:http://www.amazon.co.uk/Denon-DHT1311XP-Featuring-Pass-Through-Technology/dp/B003YUBE3U
نقل قول:
دوست عزیز
با تشکر از جواب خوبتون، می شه لطفا بفرمایید اسپیکر ها و آمپ شما چه برند و مدلی هستند؟؟