موافقم:46:نقل قول:
Printable View
موافقم:46:نقل قول:
بحث کتاب ها تاپیک جداگانه ای داره واسه خودش ولی در مورد اندیشه فائق بگم که فقط تست و مثل شیمی مبتکران نکته.... نداره فقط تست و جواب همون تست ولی تستاش خوب خوبه دیگه بزنیشون دیگه بعید به مشکلی تو حل بقیه تست ها بخورینقل قول:
ممنون از راهنماییت گزینه 2 هم برنامه روزانه نداره برنامه هفتگی داره من این چند وقته یعنی از اول مهر انواع برنامه ریزی امتحان کردم تقریبا از هیچکدوم جواب نگرفتم!!! یکی این که مثلا فردا فصل فلان درس گسسته ... بخونم یکی همین 1 ساعت ادبیات 1 ساعت .... یکی هم ساعت فلان تا فلان.... فکر نکنم شیوه ی دیگه ای مونده باشه من امتحان کنم !!!نقل قول:
سینا جان فکر میکنم خودم و خودت تنها تجربی هایی باشیم که تا کنکور اینجا هر روز سر میزنن و اگه کسایی پیداشون بشه مثل ما همیشگی نیستن:27:نقل قول:
خدا کنه بشن آخه اینطوری پیشرفت خودمون بیشتر میشن . بیشتر بچه های تاپیک رشتشون ریاضیه. من دقت کردم هم به م کمک میکنن هم اینکه حس رقابت بینشون زیاده.نقل قول:
منم دوم تجربيم
ديگه چي ميخواي؟:20:
رفتم كانون ثبت نام كردم بد نيست
سوالي بود در خدمتم
نه :10: دوستان دیگه زدم تو خط درس امده ام برای ماندن:31:نقل قول:
جمله ی قشنگی گفتی!نقل قول:
ای بابا انقدر خودت رو دست کم نگیر.
همیشه میگن:
هدف رو بگیر رو آسمون تا بیفتی رو پشت بوم
یه روز دوستم میگفت "خب چه عیبی داره آدم آزاد قبول شه؟" منم که این جمله رو بلد نبودم گفتم: "اگه بخوای آزد قبول شی، کمترشم نمیاری! بگو سراسری تا آزاد دربیای!"
بابا این مدرسه ما رو روانی کرد.
برداشته هم قلم چی ثبت نام کرده هم شهر تهران.حالا 25 ام اولین آزمون شهر تهرانه.بودجه بندی اش هم حسابی پرته.ما واسه قلم چی یه چیز خوندیم این یه چیز دیگه زده.
مثلن ما شیمی 2 خوندیم این زده شیمی 3 (استوکیومتری) یا فصل 1 جبر و... از همه شون مزخرف تر ادبیاتشه.ما ادبیات 2 خوندیم این زده ادبیات 3 حالا چند فصل باشه خوبه؟ 7 فصله.من هرچی زور میزنم نمیرسم.
دوستان من یه مشکلی دارم یکی به داد برسه:
واسه فیزیک نمیتونم با بودجه بندی آزمون پیش برم.راستش این نور و شکست رو ما تابستون دوره کردیم.حرکت شناسی رو هم نصفش رو تابستون خوندیم نصفشو اوایل مهر.حالا هم سر تکانه هستیم (فصل دوم پیش 1) معلممون الان داره دینامیک درس میده و ویژگی ماده رو دوره میکنه.تو هفته دو روز 4 شنبه و 1 شنبه هم آزمون تستی یا تشریحی داریم از همین مباحثی که کار میکنه.واسه خونه هم همیشه تکلیف داریم (یا تست یا سوال تشریحی) الان 4 تا مبحث هست که باید بخونم درسته که باید مباحث بودجه بندی رو فقط مرور کنم و تست بزنم اما من نمی رسم.
چی کار کنم؟
الان واسه آزمون این سری فقط یه بار حرکت شناسی رو مرور کردم و تست زدم.