سلام به همه مخصوصا دوستاي گلم كارين:11: سارينا :11:ستاره :11: آوا:11: و همه
با نظر ساريناي عزيزم موافقم. من كه دارم درس ميخونم البته اگر بشه...و بذارن......خوش باشين
بوووووووووووووووس
Printable View
سلام به همه مخصوصا دوستاي گلم كارين:11: سارينا :11:ستاره :11: آوا:11: و همه
با نظر ساريناي عزيزم موافقم. من كه دارم درس ميخونم البته اگر بشه...و بذارن......خوش باشين
بوووووووووووووووس
نقل قول:
:43:شرمنده....نه من سرباز خوبی نمیشم :31: به محض رویت این پست رفتیم که رفتیم :27:
من اغفال شم ؟:31::31::31:من که خیلی دوست دارم اغفال شم نه یعنی بیدار بمونم ..یه عالمه کار داشتما اما خوابم برد :41:نقل قول:
از آمار چی بگم..آهان خواب کنفرانس دادن بچه های کلاسمونو میدیدم جاتون خیلی خالی بود :39::21:
چشم:35: ..پیشنهادت خوبه سارینا جون..منم اگه شب بیدار موندم ایشالا نوبتم میشه نه؟:31:نقل قول:
ســــــــــــــلام گلم :11::40:نقل قول:
موفق باشی عزیزم...دیگه چیز سختی نمونده..یک کم تحمل و یک کم توکل..ایشالا جای خوب و رشته ی خوب :40:
:10:
سلام جیگرنقل قول:
چطوری بلا
آواتارت چه نازه ... کیت وینسلت رو من خیلی دوسش دارم
بیا آموزشت بدیم ... ما استادای خوبی هستیما :31:نقل قول:
خوشمل خانوم نوبتی نیست همه بیاین به سوالا جواب بدن .... بعد یه نفر دیگه سوال بزاره دوباره بقیه جواب بدیم
خب خودت گفتی برم ته صف :دی
آهاننقل قول:
آشنایی بیشتر
اون اوایل برا من می اومد ولی دمشونو چیدم:31:
منظور از درست و حسابی اینجا چیه؟نقل قول:
خب این جور رفتار ها کاملا طبیعیه
حتی تو گیاهان هم هست:18:
اما بعضی ها زیادی بی چشم رو می شن که به نظر من اونا آدمای درست و حسابی ای نیستن...
سلامنقل قول:
من درست نفهمیدم تو گیاهان چی هست؟ واضح تر پلیز !
خب گیاهان هم حرکت دارن! که بعضی حرکاتشون برای رسیدن به جنس ماده ست! اطلاعات بیشتر در مورد حرکات گیاهان ندارم می تونی سرچ کنی:31:نقل قول:
من درست نفهمیدم تو گیاهان چی هست؟ واضح تر پلیز !
از بس شیطونی می کنید دیگهنقل قول:
بیا حالا پارتی بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپر بیا پیش خودم اول صف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوری دمشونو چیدی ... به ما هم یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب بر و بچ شروع کنید ... هر کدوم اومدین به این سوالا جواب بدین :46: ...خودم هم جواب میدم ... بعد از دو سه روز دوباره سوالا ی جدید را میزاریم تا همگی جواب بدیم :20:
اینطوری هم با هم بیشتر آشنا می شیم :10: هم تاپیک نمی خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در کنارش می تونیم بحثای دیگه هم بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم صندلی داغمون گرمتر میشه :31:
1- کدوم فصل را بیشتر دوست داری ؟
2- متولد چه ماهی هستی ؟
3-کدوم غذا را بیشتر از همه دوست داری ؟
4- مدل گوشی موبایلت چیه ؟
5- چه رشته ای درس می خونی و در چه مقطعی ؟
6- اهل کجا بیدی ؟
7-منو دوس داری ؟ :31: