چیزی پیدا نکرد و مشکل هنوز سرجاشهنقل قول:
نمی دونم چرا اینطوره:41:
Printable View
چیزی پیدا نکرد و مشکل هنوز سرجاشهنقل قول:
نمی دونم چرا اینطوره:41:
سلام.نقل قول:
System Restore را غیر فعال کنید.
سیستم را ریست کنید
بعد از اینکه آنتی ویروس کار پاکسازی رو انجام داد ، مجدداً System Restore را فعال کنید.
ضمنا ویژگی Autorun برای Device های مختلف رو غیرفعال کنید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه خاموش کردن سیستم ریستور به وسیله گروپ پلیسی غیرفعال شدهنقل قول:
اوتوران هم غیرفعال کردم قبلا
برادران..!سوال من خیلی خفن نیستا اما نمی دونم چرا هیچ کسی جواب نداده...ممنون میشم اگر همت کنید...جواب بدیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
خوب باید هر طور شده System Restore را فعال کنید.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم موثر نبودنقل قول:
بازهمون همون پنجره میاد:41:
اگر System Restore رو Off کردید ولی مشکل همچنان پابرجاست:نقل قول:
1-برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و آپدیت کنید و مطابق شکل زیر Full Scan انجام بدید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محتوای مخفی: Full Scan
2- Drive Scan با نــورتون ( درایوی که ویندوز در آن نصب شده)
محتوای مخفی: تصویر
3- اگر نتیجه نداد از نسخه رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اسکن درایو ویندوز در Safe Mode
نکته1: اگر بتونید با Reputation Scan ردش رو بزنید و در Safe Mode فایلهای اصلی ویروس رو پاک کنید، آثار باقیمانده رو میشه با MBAM حذف کرد.
نکته2:اگر نورتون با تنظیمات پیش فرض کار میکنه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کرده و دوباره تنظیمش کنید.
دوستان من 2012 NIS دارم و متاسفانه آپدیت نکردم به موقع و از اون فایل که میتونه دوباره 90 روز بش اضاف کنه استفاده نکردم . الان هم میگه باید بخری
یکی یه سریال معتبر داره ؟ یا راه دیگه ایی ؟
norton internet security 2012 v: 19.7.1.5 نصب کردم و آپدیت رو هم از سایت سیمانتک دیروز گرفتم و آپدیت کردم،
حالا وقتی میخوام از طریق خود نرم افزار آپدیت کنم حجمی در حدود 95 مگ رو میخواد آپدیت کنه، میشه لطفا راهنمایی کنین بدونم برای چی اینقدر زیاده...
درضمن هیچگونه کرک و اینگونه موارد هم انجام ندادم و نزدیک به 15 روز مونده تا مدت تریالش تموم بشه.
در ضمن اگر سوالم تکراریه شرمنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قوانین در پست اول و دوم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: