این linksys چه مشکلی داره دوست عزیز؟!
شما چه مودمی رو پیشنهاد میدی؟
Printable View
این linksys چه مشکلی داره دوست عزیز؟!
شما چه مودمی رو پیشنهاد میدی؟
چون linksys خوبه... سیسکو خوبه... وقتی یه شرکتی محصولاتش عالیه آدم باید بگه خوبه...نقل قول:
هر شرکتی هر چقدرم که عالی باشه بازم معدود مشکلاتی ممکنه برای محصولاتش پیش بیاد... هیچ شرکتی بی خطا نیست... شما همونی که میگی رو سرچ کنی میبینی که اکثریت مشکلات به خاطر اینه که مردم کار با محصول رو نمیدونستن و بلد نبودن... مشکلات واقعی هم که پیش اومده یا با ریست کردن درست شده یا دیگه خیلیم مشکل خفن بوده باشه گارانتی واسه همینه دیگه... نهایتش اینه که میبری گارانتی درستش میکنن...
Linksys و D-Link و USRobotics هر سه محصولاتشون در بالاترین رده کیفیت قرار دارن... کی دیده محصولات اینا مشکل پیدا بکنه... به خاطر تعداد بسیار زیاد تولیدشونه که به نظر میاد مشکلات مردم باهاشون زیاده که اگه بشینی اون نتایج جستجو رو بخونی میبینی که اکثریت از بلد نبودنه... به همین خاطر میگیم که محصولتون رو از یه گارانتی قابل اعتماد بگیرید که اگر یک در میلیونم پیش اومد مشکلی پیش بیاد با مراجعه به گارانتی مشکل رو برطرف کنی...
خود شما شرکتی توی جهان سراغ داری که اجناسش بهتر از این سه شرکتی باشه که نام بردم...؟؟؟ آدم نباید خودشو از تکنولوژی محروم کنه و کنج خونه بشینه از ترس اینکه یک در میلیون پیش بیاد که جنسی که میخره مشکل داشته باشه یا بعدا خراب بشه...
خوب اگه اینجوری بخوای حساب کنی شما سرچ کن Intel CPU problem, AMD CPU problem, ATI problem, nVIDIA GPU problem, IBM problem, HP problem میلیون ها نتیجه واسه چنین سرچایی خواهی دید ولی آیا این نشون دهنده اینه که محصولات این شرکتا بی کیفیته...؟؟؟ به هیچ وجه... این به خاطر تعداد بسیار زیاد مشتریانشونه...
حالا از نظر شما محصولات یه شرکت چینی مساوی محصولات یه شرکت آمریکاییه...؟؟؟ درسته که همه همونجا قطعات رو میسازن ولی فرق یه شرکت چینی با یه شرکت آمریکایی اینه که اون شرکت آمریکایی حداقل قطعات حیاتی و اصلی رو توی آمریکا تولید میکنه و قطعاتیش که توی چین قراره تولید بشن رو حواس هست که کی تولید کنه و همیشه مواظبه که یه وقت چینیه نخواد کلک بزنه... ولی یه شرکت چینی همیشه به فکر اینه که پول بیشتر کسب کنه و کیفیت براش اهمیتی نداره...
:20:
کل حرفتو قبول دارم جز این:
دوره این حرفا گذشتنقل قول:
حالا از نظر شما محصولات یه شرکت چینی مساوی محصولات یه شرکت آمریکاییه...؟؟؟ درسته که همه همونجا قطعات رو میسازن ولی فرق یه شرکت چینی با یه شرکت آمریکایی اینه که اون شرکت آمریکایی حداقل قطعات حیاتی و اصلی رو توی آمریکا تولید میکنه و قطعاتیش که توی چین قراره تولید بشن رو حواس هست که کی تولید کنه و همیشه مواظبه که یه وقت چینیه نخواد کلک بزنه... ولی یه شرکت چینی همیشه به فکر اینه که پول بیشتر کسب کنه و کیفیت براش اهمیتی نداره...
نقل قول:
من قبولت دارم cleevجان
من می خوام مودمم به شعاع 50 متر خونه رو خوب آنتن بده و وصل بشه و قطع نشه و از این حرفا!!
به نظر شما افقی بگیرم کارم رو را می اندازه یا اینکه افقی عمودی رو بگیرم؟!
(بودجه هم نمی خوام دیگه بیتشراز 110بزارم براش)
ممنونم:46:
-------اين را بخوانيد جالبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم ارگ اين همه تعريف وتمجيد از يك مارك بشنويد بعد بريد تواينترنت اين چيزها را بخونيد اگر نظرتون برنگردد لاقل حداقل شك نمي كنيد؟
آقا حداقل درمورد اين مدل ولي حتماً مشكلي وجوداره آخه اين همه آدم توفرومهاي مختلف خارجي همگي اتفاق نظر دارند كه بعد از 24 ساعت مودمشون هنگ مي كند مجبور ميشوند از برق دربيارند دوباره بزنند به برق تا وصل بشود ايا اين مشكل عجب نيست آن هم درمورد شركت بزرگي مثل سيسكو
اگر حداقل اينترنت پرسرعت 24mbps
داشتيم خودمون امتحان مي كرديم با اينترنت كشورما كه 2مگ هم نيست چيز ي معلوم نميشه.
من روي مدل خاصي نظر نمي دهم چون هركدومشون يكسري ضعف وقوت دارند ولي اين ضعفي كه بالا بهش اشاره كردند يك خورده غير عادي نيست؟
Hi Guys,
I have a Linksys WAG54G2 ADSL2+ Router / Modem Wireless Combo. on have had it for a month.
Everything is working well. Except for some reason if you don't use the connection and its idle for a day. when you go to download anything or view a website its very slow.
If you disconnect and reconnect to the internet same problem. If I unplug the power cable and plug it back in. Speeds go back to normal.
Does anyone know what the problem could be.
Thanks
Matthew
----
لطفاً اگر شما هم اين مودم راتهيه كرديد نظر خودتون را بگيد.
از اینکه پا برهنه پریدم وسط بحث داغتون خیلی خیلی عذر میخوام.
چون وقت نداشتم 384 صفحه رو مطالعه کنم مجبور شدم سوال کنم:
بعد از این همه بحث و نظر درباره مودم های DSL ، یه مودم DSL معمولی و یه مودم Wireless خوب که البته +ADSL2 رو هم ساپورت کنه؛ اگه سراغ دارید معرفی کنید.
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
معمولی با پشتیبانی ADSL +2:
ASUS AM-602
وایرلس با پشتیبانی ADSL +2:
ASUS AM-604
ASUS WL-600G
دوست عزیز راستش من فرومهای خارجی رو نخوندم... اما با این مودم به طور مستقیم درگیرمنقل قول:
آقا حداقل درمورد اين مدل ولي حتماً مشكلي وجوداره آخه اين همه آدم توفرومهاي مختلف خارجي همگي اتفاق نظر دارند كه بعد از 24 ساعت مودمشون هنگ مي كند مجبور ميشوند از برق دربيارند دوباره بزنند به برق تا وصل بشود ايا اين مشكل عجب نيست آن هم درمورد شركت بزرگي مثل سيسكو
نمیدونم رو چه حسابی و چطور میگید که این سری مودم وایرلس با این مشکل که نه(فاجعه!) مواجهن...
من هر طور که شما مایلی میتونم این مودم رو زیر تست بزارم واسه همه
نه فقط سر اینکه من با این مودم کار کردم ... فقط و فقط به خاطر اینکه دوست دارم اگه کسی از دوستان میاد تو فروم پست میده یه پست واقعی باشه نه فقط یه نظر!
حالا من دوست دارم اون پست باقی دوستان رو به خواسته شون که خرید یه جنس خوب نزدیک کنه نه دور تر
در ضمن این مشکل واقعآ عجیبه! همونطور که خودتون گفتین...
هیچ جوره نمیشه هضمش کرد، اونم از برند معتبری مث سیسکو
سلام قیمت انتن وایرلس چنده؟
اون رو روی همون مودم حساب میکنن؟؟
لطفا زود جواب بدید.ممنون.
اگر بخوای جدا بخری 30 تومن... اگر مودمت وایرلس نداشته باشه هیچ دخلی بهم ندارننقل قول: