سعادتمند میشه بلوارمزدارن دیگه؟نقل قول:
یکی از دوستای منم مشترک آسیاتک از همین مرکز مخابراتیه. اونم شبا همین مشکل داره
Printable View
سعادتمند میشه بلوارمزدارن دیگه؟نقل قول:
من سمت پل ستارخان هستم ولی بعید میدونم ایراد از مرکز مخابراتی باشه واضح شرکت داره اذیت میکنه تا ساعت 1.30 سرعت دانلود 150 60 هست بعد یهو میشه عین دایال آپ راس هشت صبح هم حالش خوب میشه!!!نقل قول:
سعادتمند میشه بلوارمزدارن دیگه؟
حذف پست تکراری
این آسیا تک دیگه داره دزدی رو به حد اعلا میرسونه الان دو شبه بعد از 12 کلا تعطیل میکنه و سرویس رو قطع میکنه .
بهشون هم زنگ میزنم میگن مرکزتون مشکل داره و امکانات نمیده دیگه رسما داره کلافم میکنه .
بدبختی مرکز ما فقط شاتل و اسیا تک سرویس میدن و شرکت معضم و مسخره مخابرات . شاتل از اسیا تک بدتر و مخابرات هم که برای سرویس 512 دهن ادم رو سرویس میکنه تاره اگه بده اونقدر ملت همیشه در صحنه توی صفن که تا 6 ماه هم پورتشون خالی نمیشه .
نمیدونم این چه شانس مزخرفه حداقل توی افغانستان بدنیا میومدیم یه اینترنت درست حسابی داشتیم .
کسی از بچه ها توی تهران آیت الله کاشانی هست؟
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 و 512 و 1 مگ چقدره؟
شبانه با روزانه سرعتش فرق داره؟
من تهرانم ولی آیت ا... کاشانی نه.نقل قول:
سرعت 512 روزانه حدود 90 و شبانه حدود 60
سرعت 1mb روزانه حدود 160 شبانه حدود 120
دوستان توی تعرفه ها 512 5gig دوروبر 22 تومن هزینه ماهیانه نوشته شده ولی توضیحات پایین اومده بدون درنظرگرفتن آبونمان مخابرات و مالیات و عوارض مخواستم بدونم بادر نظر گرفتن ابونمان ومالیات چقدر می شه؟
238160ریال میشه:46:نقل قول:
من چند وقته می خوام دانلود کنم ، حدود 2_3 مگ که دانلود می شه دیگه جلوتر نیم ره گیر می کنه
اصلا" داغونه نمی دونم چیکار کنم
بعد از فکر کنم 4 شب که مشکل داشتم الان دو شب هست که سرعت عادی شده و به شیوه معمول دانلود میکنه، ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
من سمت پل ستارخان هستم ولی بعید میدونم ایراد از مرکز مخابراتی باشه واضح شرکت داره اذیت میکنه تا ساعت 1.30 سرعت دانلود 150 60 هست بعد یهو میشه عین دایال آپ راس هشت صبح هم حالش خوب میشه!!!