نه اون مشکل به قوت خودش باقیه....: دی ...ولی با این برنامه از شر اسکرین سیور مضخرف خودش راحت میشیم...نقل قول:
الان با این برنامه میشه مشکلو حل کرد؟
Printable View
نه اون مشکل به قوت خودش باقیه....: دی ...ولی با این برنامه از شر اسکرین سیور مضخرف خودش راحت میشیم...نقل قول:
الان با این برنامه میشه مشکلو حل کرد؟
نقل قول:
اخه چرا e75 ؟چی داره این گوشی؟ ان 82 هم دیگه ارزش نداره بهش بگو برو یه samsung i8510 بگیره خودشو به مدت 3-4 راحت کنه
والا چی بگم هر چی بهش میگم میگه فقط این گوشی شما برید راهنماییش کنید.نقل قول:
سلام
اخیرا هنگامی که میخوام گوشیم رو از طریق کابل به کامپیوتر متصل کنم و از منوی Data Transfer استفاده کنم
خطایی مبنی بر این که این عمل بخاطر اینکه مموری کارت گوشی داره توسط یه برنامه ی دیگر استفاده میشه امکان
پذیر نیست
لطفا راهنماییم کنید که این مشکل رو چطور رفع کنم
متشکرم
ممکنه پیام ها رو روی حافظه مموری گذاشته باشی... یا فونت رو عوض کرده باشی..!نقل قول:
یه مستر ریست درست میشه...:46:
شاد باشی:40:
خب حتما چند تا برنامه رو مموری نصب کردی که در حال حاضر ران هستند اول اونا رو ببند بعد وصل کن
اگه برنامه Xelnex داری هم غیر فعالش کن!
سلامنقل قول:
این کارو بکن حتما جواب میده
گوشیتو خاموش کن و مموری کارت را در بیار
بعد بدون مموری گوشیرو روشن کن . گوشی که کامل بالا اومد مموری را جا بزن و اونوقت امتحان کن.
در ضمن نگاه کن که مسیج هات حتما رویه فون مموری باشه.
برای این مشکل های به این کچوکی که گوشی رو مستر ریست کنیم گوشی 3 ماهه میپکه (مثل گوشی خودم):31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
امکانش هست که از مسج ها که رو مموری کارت ذخیره میشن هم باشه ولی در اون صورت خودش پیغاممیده که مموری کارت شما توسط مسج ها داره استفاده میشه
امکانشم هست یه برنامه دیگه مموی رو در اختیار داشته باشه که در اونصورت میگه data transfer قادر به فعال شدن نیست که برای حلش این کارو میکنیم:
کابل usb رو جدا میکنیم
دکمه روشن خاموش رو یکبار فشار میدیم
گزینه Remove memory card رو میزنیم ولی مموری رو در نمیاریم
کابل usb رو مجددا وصل میکنیم به گوشی و data transfer رو میزنیم.
راه هاي اصلي رو گفتم..اگه نشد مستر...: دينقل قول:
برای این مشکل های به این کچوکی که گوشی رو مستر ریست کنیم گوشی 3 ماهه میپکه (مثل گوشی خودم):31:
مستر ريست گوشي رو زنده ميكنه..چرا بپكه؟