دزدگیر رو تو نمایندگی بدین براتون نصب کنن تا برای گارانتی ماشینتون هم مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
Printable View
دزدگیر رو تو نمایندگی بدین براتون نصب کنن تا برای گارانتی ماشینتون هم مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
سلام
من الان ماشینم 206 تیپ 2 1000 تا کارکرده بعد از چندتا روغنشو عوض کنم 1500 خوبه؟ بعد از چندتا میتونم حسابی گازش بدم؟(بالای 3000 دور)
بعد از 1500 خوبه,ولی برای تعویض 5000 خود شرکت عوض میکنن. تا 2000تای اول یکم با ماشین مراعات کنید بعد از اون میتونید ,البته چون ماشینتون تیب 2 سعی کنید بالای 4000 نبرید چون این دور موتور برای موتور tu3یکم سنگینه.نقل قول:
چراغ ماشین قاب پشتش شکسته و قفل نمیشه تو جاش و متاسفانه چون اینجا گرد و خاکه توش پر خاک شده و به نظر میاد چراغ سمت چپی و راستی هم سن نیستن.نقل قول:
چه کار می تونم بکنم ؟
در مورد چراغ پارس چطور؟ مال اون هم باز نمیشه ؟
نه دوست من برای پارس هم نمیشه.نقل قول:
باید چراغ رو عوض کنید.
میشه باز کرد ولی برای بستنش احتیاج به چسب زیاد داره ,که اگه کسی پشت چراغرو ببینه مشخصه که قبلا باز شده.اینم یه نمونه باز کردن سمند ,یکی از دوستان اینترنتینقل قول:
البته ماله 206 چون اون سیم تنظیم نورو داره فکر میکنم مشکل باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک چند روزی هست که صبح که ماشینو روشن میکنم یه صدای قر قر از زیر ماشین میاد . وقتی داخل موتور رو گوش کردم حس میکنم از قسمت تسمه ماشین هست اما وقتی تو ماشین میشینم انگار صدا از سمت راننده زیر ماشین میاد . صدا مثل این میمونه که مثلا داخل پروانه که در حال چرخش هست مثلا یه کاغذی بگیری که قر قر صدا بده البته نه به اون شدت .البته احساس خودم اینه که مثل این میمونه که مثلا یه چرخ دنده ای چیزی خشک شده باشه که در اثر چرخش باعث بشه قر قر بکنه.
وقتی هم که فرمان رو میچرخونم گاها بیشتر میشه صدا . البته صدا بصورت ممتد نیست و قطع و وصل میشه
البته بعد از کمی حرکت تقریبا صدا قطع میشه .
مشکل از کجاست؟؟؟
مدل ماشین وی8
راستی کارکرد ماشین هم 11 هزارتاست
ممنون
نقل قول:
میخواستم بگم احتمالا موقع تعویض تسمه تایمه که گفتی یازده هزار تا بیشتر کار نکرده احتمالش میره برا صفحه کلاج هم باشه ببر نمایندگی بهتر سردر میارن
نقل قول:
ممنون
بقیه دوستان نظری ندارن؟؟
اقا محمد نظر شما چیه؟؟
نقل قول:
احتمالا مشکل از غلتک های هرزگرد دینام هست.
بازدید کنید اگر مشکل داره حتما عوض کنید چون آسیب جدی وارد میکنه.