شما با يه سي دي ديگه هم امتحان كنيدنقل قول:
امكان نقص در سي دي هم ميتونه علت عدم نصب باشه
Printable View
شما با يه سي دي ديگه هم امتحان كنيدنقل قول:
امكان نقص در سي دي هم ميتونه علت عدم نصب باشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما اگه دوست داشتيد يه نمونه از فايلتون رو بفرستيد تا يه چك بشه
اينطوري بهتر هست
در ضمن در 2007 هم كافيه براي اينكار به سربرگ reference بريد و از گزينه insert table of figure استفاده كنيد
سلامنقل قول:
همون طور كه دوست عزيزم ورديست گفتند بهتره كه فايلتون رو بذارين... و متاسفانه من 2007 ندارم كه كمكتون كنم.... اما حدسم اينه كه شما شماره فصلتون رو دستي وارد كردين.... بايد توسط headings تيتربندي بشه تا ورد بتونه شماره فصل رو بشناسه....
توي پيغامي كه ميده كاملا مشخصه كه شما اصلا تيتربندي توسط ورد نكردين....
چون ميگه كه chapter number يا شماره فصل رو نداره....
راهنمايي كه خودش كرده اينو ميگه كه در tab اصلي ... بايد numbering رو انتخاب كنين و در اونجا heading style رو....
براي درست كردن اين موضوع البته در 2003 بايد اين كار رو بكنين....
در bullets and numbering شما بايد سربرگ outline number رو انتخاب كنين... در اونجا هم headings رو انتخاب كنين و ...
در ضمن اگه task pan رو كنار صفحه بذارين.... قسمت styles and formating رو البته .... ميتونين
از heading1 براي تيتر اول و heading2 براي تيتر درجه دوم و heading3 براي تيتر درجه سوم و .... استفاده كنين
در هر صورت همينقدر واضحه كه در هر دو ورد 2003 و 2007، شما بايد دنبال headingها باشين.... :)
==========
از دوست عزيزم ورديست هم متشكرم....
هر جمله ای که می نویسم یه خط خط خطی سبز زیرش میاد در ضمن U هم غیر فعال است ایا اصلا در پرینت ظاهر میشه
اينگونه خطوطي كه اشاره كرديد در پرينت ظاهر نميشه و فقط براي نمايش غلط املايي (خطوط قرمز رنگ) و غلط گرامري (خطوط سبز رنگ) هستنقل قول:
والا 2 تا CD مختلف رو امتحان کردم نشد!!؟:18::41:نقل قول:
نقل قول:
منم از شما و از همه دوستانی که در این فروم اینهمه دوستانه سعی در رفع مشکل دیگران دارن متشکرم.
متاسفانه نمیتونم فایلم رو بفرستم. اما با این راهنمایی که فرمودید مطمئنم بالاخره موفق میشم:20: حالا اگه تو این 100 سال نشد توی 100 سال آینده حتمی دیگه:31:
بازهم صمیمانه تشکر میکنم.:11:
سلامنقل قول:
به نظر مياد ورد 2003 خيلي بهتر از 2007 باشه ... نه؟؟؟؟ :31:
من هم در 2003 بود همين مشكل رو داشتم اما از توي نوار ابزار،
view/toolbars/customize/commands/insert/equation editor
خيلي راحت تونستم فرمول نويسي بكنم.... با اينكه در object فرمول نويسي نداشتم....
اما نميدونم كه توي 2007 هم ميشه توي toolbars هم حذف و اضافه كرد يا نه.... sorry :46:
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
اول اینکه توی آفیس 2007 چطور میشه یه صفحه رو از بین صفحات به کلی حذف کرد ؟! مثلا یه فایل 100 صفحه ای هست که من می خوام صفحه ی مثلا 88 رو حذف کنم یا مثلا چند تا صفحه دیگه . چطور باید این کار رو بکنم ؟!
سوال دوم هم اینه که می خواستم بدونم برای اینکه توی یه فایلی که تعداد صفحاتش زیاد هست بخواهیم چند تا هیدر و فوتر بزنیم باید از Section Breaks استفاده کنیم ؟! از کدوم گزینه ی این بخش باید توی Word 2007 استفاده کرد برای این کار !؟ جوری باشه که هم بشه هیدر و فوتر عوض کرد و هم بشه شماره صفحه عوض کرد و هم تنظیمات اندازه صفحه رو از اونجا به بعد تغییر داد ؟!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ...
يه راه حل ساده اينه كه بريد اول صفحه اضافي و كليد delete رو اونقدر بزنيد تا صفحه حذف شده و صفحه بعد جايگزين بشه.نقل قول:
از توي قسمت page Layout و گزينه Breaks و بعد هم Next Page مي تونيد اين كارو بكنيد. فقط توجه داشته باشيد كه براي كار دومتون نيازه كه گزينه Link To Previous رو غيرفعال كنيد. اين گزينه بعد از اين كه وارد قسمت هدر يا فوتر صفحه ميشيد ، از قسمت اضافه شده Design قابل دسترسيه.