براحتی میتونید مدل 2006 و2007 پیدا کنید!
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
زانتیا دست دوم به خاطر سرطان بودن ماشین اصلا توصیه نمیشه! مگر اینکه از آشنا بخری!
براحتی میتونید مدل 2006 و2007 پیدا کنید!
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
زانتیا دست دوم به خاطر سرطان بودن ماشین اصلا توصیه نمیشه! مگر اینکه از آشنا بخری!
از نظر فنی مزدا 323 خوب هست یا به خرج می افته؟؟؟ قیمت مدل 84 حدودا چنده؟؟؟
یکی از کم خرج ترین و کم اصطحلاک ترین و سگ جون ترین ماشینهای ایران همین 323 هستش! مدل های fl رو قیمت دارم الان با 20 تومن میشه تیپ 3 و 5 براحتی گیر آورد!نقل قول:
از نظر فنی مزدا 323 خوب هست یا به خرج می افته؟؟؟ قیمت مدل 84 حدودا چنده؟؟؟
مزدا 323 حدود 15 تومن تمیز میتونی گیر بیاری...
اونهایی که این قیمت اند اتاق قدیمه!نقل قول:
مزدا 323 حدود 15 تومن تمیز میتونی گیر بیاری...
امروز پس از مدت ها آرزوی رانندگی با این مزدا ها موفق شدم چند دقیقه ای رو باهاش رانندگی کنمنقل قول:
اولین چیزی که خیلی برام جلب توجه کرد آرامشی بود که توی ماشین داشتم!
به نظرم خیلی نرم و کم صدا اومد
حداقل این تفاوت نسبت به 405 و پارس و سمند و 206 و تندر 90 و ... که باهاشون رانندگی کرده بودم خیلی بیشتر بود
نکته بعدی شتاب گیری خیلی خوب ماشین بود و عمل کرد عالی سیستم کلی تعویض دنده
به راحتی دنده ها با پاور شیفت جا میرفتن
ذهنیت خوبی از 323 نداشتم
ولی امروز واقعا بهش علاقه مند شدم :40:
مدل 84 اتاق قدیمیه یا جدید؟ 17-18 می ارزه؟
84 با این قیمت احتمالا فیس لیفت شده اس! اگه تمیز باشه میارزه! قیمتش همینه!نقل قول:
مدل 84 اتاق قدیمیه یا جدید؟ 17-18 می ارزه؟
به نطرتون یک گلف 92 تر و تمیز با قیمت 7.5 تومان بهتره یا یک پراید ؟؟
اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید؟
از چه نظر بهتره ؟!نقل قول:
از پراید صفر که بهتره ! الآن دیگه هرچیزی از پراید صفر بهتره ، چند وقت پیش دوستم پرایدشو تحویل گرفته بود ، من نشستم پشتش ببینم جدیدا چجورین ! داداش ما هرچی گاز دادیم دیدیم این نمیره ، هی بیشتر گاز دادم دیدم نه خیر صبا خانوم ( ماشینو میگم) قصد رفتن ندارن ! دیگه داشتم نا امید میشدم که کم کم راه افتاد ! تا راه افتاد دیدم همه جا بدنه داره صدا میده ! چقدرم میلرزید ! به عنوان مخلوط کن میشد ازش استفاده کرد !