مانگا هنوز تموم نشده و هر هفته میاد ازش .نقل قول:
این تاپیک اسپویل آزاده و عین چی داریم اسپویل میکنیم همه : دی چون تقریبا همه هفته ای طبق مانگا پیش میریم .
ولی به هر حال جوابتونو تو اسپویل میذارم !
محتوای مخفی: اسپویل
Printable View
مانگا هنوز تموم نشده و هر هفته میاد ازش .نقل قول:
این تاپیک اسپویل آزاده و عین چی داریم اسپویل میکنیم همه : دی چون تقریبا همه هفته ای طبق مانگا پیش میریم .
ولی به هر حال جوابتونو تو اسپویل میذارم !
محتوای مخفی: اسپویل
سلام
من تا فصل 4 را دیدم می شه 1 لینک بدین با زیر نویس اینگلیسی یا فارسی که بتونم بقیشو دانلود کنم؟:n02:
چند تا سوال هم دارم
اوبیتو همون توبیه اونم همون masked man ه؟
شما برو انجمن دنیای انیمه لینک دانلود کامل هست اونم هاردساب .
جواب سوالتونم بله .
سلام .... یه سوال دیگه ... این عکسا فیکه یا برم جلوتر شروع میشه الان ۷۰ از naruto shippuden هستم ... کی این شنل رو میندازه رو دوشش زیاد دیدمش ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی نبرد هوکاگه چهارم با کیوبی هست که تو انیمه و مانگا دیده میشه . دومی فیکه ، ناروتو هیچ وقت توی آکاتسوکی نبوده .
چپتر 641 هم اومد .
ترکیب آماتراسو و راسن شوریکن رو هم دیدیم !
سلام ... من ۲۶۱ از شیپودن هستم ... از دوستان کسی میدونه چه قسمتی دوباره ناروتو و ساسوکه میجنگن ؟ ... این قسمتای فیلر دیگه دارن میرن رو مخ ...
تا جایی که یادمه این دو تا با هم نمی جنگن دیگه . آخرین جنگشون همونه تو سری اول . ساسکه با کاکاشی و ساکورا اینا درگیر میشه ولی به ناروتو نمی جنگن و صرفا حرفه تا جنگ واقعی .(یعنی اگه درگیری داشتن هم درگیری مهمی نبوده که هر دو از کل قدرتشون استفاده کنن)
اول تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه سوالا رو جواب میدن ... بعدش تو مانگا مادارا و ناروتو میجنگن درسته ؟ .... تو انیمه هنوز نشون ندادن ؟
انیمه رو متاسفانه دنبال نمی کنم .
میجنگن نه به اون شکل ، توی گروه مقابل هستن و جنگ خیلی شدیدی هستش ولی جنگ بیشتر بین اوبیتو و ناروتو اینا هست تا مادارا . یعنی شخصا و رو در رو با مادارا به اون شکل درگیر نمیشه تا جایی که یادمه فقط یه بار یه راسنگان زد روش که مادارا خیلی راحت با اون سلاحش جلوشو گرفت . کلا توی مانگا جنگ تقریبا همش بین ناروتو اینا و جوبی و اوبیتوئه و مادارا حرکت خیلی زیادی نمیزنه جلوشون . در یه مرحله هم کاکاشی اوبیتو میجنگن مقابل هم و ناروتو اینا مقابل جوبی الآن هم دوباره ناروتو اینا مقابل اوبیتو . مادارا بیشتر تا اینجا نگاه کرده و فقط یه بار یه حرکت خیلی مهم زد که اونم البته کار نکرد .(البته وقتی میگم نگاه کرده منظورم مقابل ناروتو ایناست وگرنه قبلش قشنگ حال هر 5 کاگه با هم رو گرفت)
آقا این حمله ـه چطور اثر کرد قسمت آخر مانگا ... من نفهمیدم , یکی توضیح میده ؟
سنجتسو دقیقا چیه ؟