نقل قول:
برای ورزشی اگه nfl 10 یا همون راگبی رو بازی کنی خیلی کیف میده...............
============================
برا ماشین من خودم بازی نکردم زیاد ولی من الان nfs world رو انلاین بازی میکنم ولی خب فقط انلاین میشه لازی کرد و نسخه ی بتاش هم هست و هنوز خیلی از جزئیات بهش اضافه نشده
==================
برا کارتونی نظری ندارم......ولی G-force خیلی ازش تعریف میشه
==============
اگه cod 4 , 6 رو بازی نکردی بهت پیشنهاد میکنم بازی کنی...............البته این ازونای هست که 50 نفر میرزن سرت:31:
در کل توی جنگ هستی...............
sniper رو هم بازی نکردم ولی میخوام بگیرمش...........خبرش رو بهت میدم............در ضمن مطمئن باش سیستمت میکشه چون مال خودمم تقریبا مثل توست.............:46:
در مورد ac2 هم بهت پیشنهاد میکنم تمومش کنی چون خیلی داستان توپی داره و کلا تمومش کن.........
================================================== ===
در مورد استراتزپژیک هم این:
LOrd o the rings:middle erth
middle erth 2
اگه درست نوشته باشم....همون ارباب حلقه هاست.........داستان و جیزای باحالی داره...........قشنگه........
نمدونم شما چی بهش میگین ولی تو شهر ما به warcraft:frozen مشهور هست که خیلی باحاله البته من اینجا اسمش رو دوتا الاستار شنیدم
================================================== ===
خب دیگه من همینا رو میدونستم:11:
سلام عزیز
مرسی بابت پیشنهادات
قید ورزش رو زدم به نظرم وقت تلف کردنه ( کلا مدتی نمی خوام برم سمتش تا برای تازگی داشته باشه)
ای کاش یه ماشین معرفی می کردی
کسی از دوستان یه ماشین خوب که به خواسته های من جور باشه نمیشناسه ((( تو پست قبلیم گفتم )))
برای اکشن هم میرم cod 6 رو می گیرم ببینم چطوره
برای کارتونی هم میرم G-FORCE رو بخرم
برای استراتژیک میرم ارباب حلقه ها رو بخرم اما این بازی شماره نداره ؟ مثلا برم بگم چی بده ( فارسی)
دوستان گل شما دیگه نظری ندارین
می خوام برم کلی یازی بخرم تا بتونم یه درایو 130 گیگابایتی رو پر کنم
تو پست قبلیم گفتم ( صفحه قبل )
یا علی...