سرويسart1دارم از ديروز محدود شدم چقدر طول ميكشه تا به حالت عادي برگردم؟
Printable View
سرويسart1دارم از ديروز محدود شدم چقدر طول ميكشه تا به حالت عادي برگردم؟
سلامنقل قول:
اگر نزدیک 18 گیگ دانلود کردی احتمالا تا پایان دورتون محدود هستید:20: واگر کمتر، نمیدونم:31:
اون موقع که من آرت داشتم وقتی محدود می شدم تا دوره ام تموم نمی شد از محدودیت در نمی اومدمنقل قول:
یعنی شما هم باید تا دوره ی جید منتظر وایستید
نه بابا من پسر عموم ارت 1 داره چند شب دانلود نمی کنه محدودیتش از بین می ره :31: خیالت راحت
jaki jan man ke bishta az 18 gig to kole dore felim zadam alan 11 rooze raiganam ro 1-2 kilo dor mizan!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله داداش:31:
اون زمان که من داشتم می گفتند که سقفش 18 گیگه!! و بعدش میشه دیال آپ ، که صد رحمت به دیال آپ همون 2-3 کیلوبایته:27:
فقط یه نکته: شما نوشتید رایگان؟ سرویس آرت که حجمی نیست که ساعات رایگان داشته باشه!!!!:21:
bale download art ham madodiat dareنقل قول:
chera mesle jomeha ke hesab nemishe download ha! یعنی اون نوار مصرف تو پروفایل ثابت میمونه!
اساسا شاتل چیزی به اسم نا محدو نداره به نظر من.
من نها یتا با شتل مشکل آنچنانی ندارم! بیچاره فقط 1 کوچولو دروغ گفته!!
یه نگاه کنیم ایران رو خوب شاتل رو درک میکنم!!!!ث
[QUOTE=jackson2010;7131027]سلام
بله داداش:31:
اون زمان که من داشتم می گفتند که سقفش 18 گیگه!! و بعدش میشه دیال آپ ، که صد رحمت به دیال آپ همون 2-3 کیلوبایته:27:
فقط یه نکته: شما نوشتید رایگان؟ سرویس آرت که حجمی نیست که ساعات رایگان داشته باشه!!!!:21:[/QUOTE]
جدول زیر هزینهی استفاده از سرویسهای ویژهی +ADSL2 شاتل را در تهران، کرج، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، مشهد، قم، اهواز، قزوین، ساوه، سمنان، شاهرود، کاشان نشان میدهد. شما میتوانید برای آگاهی از قیمت سرویسها در سایر شهرها، با نمایندگان شاتل در شهرهای مختلف تماس بگیرید.
هزینهی استفاده از خدمات در تهران، مشهد، تبریز، کرج، اصفهان، شیراز، قم، قزوین، سمنان، شاهرود، کاشان، ساوه،رشت
توجه داشته باشید که:
- ۱۰۰۰ تومان هزینهی آبونمان مخابرات در قیمتهای جدول بالا لحاظ شده است.
- هزینه مودم زایکسل ۵۵٫۰۰۰ تومان، هزینه مودم بی سیم HW زایکسل ۸۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی سیم HN زایکسل ۱۰۵٫۰۰۰ تومان است.
برای اطلاع از مهم ترین امکانات و ویژگیهای تجهیزات زایکسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید- هزینهی راهاندازی و نصب هر یک از سرویسها ۱۵۰۰۰تومان است.(در اهواز ۲۰۰۰۰تومان است.)
- مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویسهای دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
- در صورت پرداخت به صورت ۳ ماهه ۲%، ۶ ماهه ۵% و یکساله ۱۱% تخفیف به مشترک تعلق میگیرد.
- هزینه راهاندازی بر روی بیش از یک دستگاه جداگانه محاسبه میشود.
- سایت شاتل بر این است کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی و چارچوب قراردادبا آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کا��بران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
- به قیمتهای بالا، ۵% مالیات ارزش افزوده (۲/۱درصد عوارض و ۲/۹درصد مالیات) افزوده خواهد شد.
ساعات رایگان در اصل برای سرویسهای محدودشونه (همون اکو)نقل قول:
سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان،
کسی برای ورود به پنل کاربریش مشکلی نداره؟؟؟؟