محدود کردن پارس به این شکل که سرورهای پرطرفدار یا اونهایی که زیاد دانلود داری دچار قطعی و سکته زدن سرعت میشه و شبانه هم سرعت با چندین کانکشن بالای صد نمیره
خود من از روز اول همین مشکل دارم
Printable View
محدود کردن پارس به این شکل که سرورهای پرطرفدار یا اونهایی که زیاد دانلود داری دچار قطعی و سکته زدن سرعت میشه و شبانه هم سرعت با چندین کانکشن بالای صد نمیره
خود من از روز اول همین مشکل دارم
والا فقط دو سه روز این طوری شده ها ... قبل از اون 3-4 ماه بود هر شب از سرورهای تکراری مثل فایل گیر و ... عین بنز دانلود می کردم ..! به قول دوست ما در پست قبلی هم که نویز خط خوبه ! پس نمیدونم چرا هم سکته ای شده هم سرعت بین 60 تا 100/200 بالاپایین میره ؟!نقل قول:
یا اینکه STOP که میکنم و دوباره RESUME رو میزنم میره روی 1.2 مگ حتی 1.4 مگ ، بعد آروم آروم میاد پایین و مدام بین عددهای 60 / 100 / 200 بالا پایین میره !
روانی کرده منو خدایی
عزیز نظرت راجع به تست سرعت توی همون شب که داشت سرعت دیوونه مون میکرد، چیه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت چه روی 16 باشه و چه 9 مگ ، باید دانلود رو این عدد نشون بده ؟!! فکر می کنی مشکل واسه رفتن به 16 مگه ؟؟
ضمنا از کجا گفتی شما که خطم روی 16 مگ هست ؟ و اینکه دو تا عدد اولی ها مال نویز اند ؟؟
مرسی رفیق
رفیق اینا بهونست شما شامل طرح محدودیت پارس نبودی شدی مثل بقیه دوستان.اون قسمتی که نوشته snr مال نویز که قسمت دان استریم نویز دانلود و قسمت اپ ستریم نویز اپلود.اگه شما خطت رو روی 9 مگ ببندی نویزت بیشتر میشه مثلا میشه 18-19 و نویز هرچی بیشتر باشه بهتره.حالا شما بگو خطت رو روی 9 ببندن اگه درست شد که خدا رو شکر ولی اگه نشد بدون شامل طرح محدودیت پارس شدی
خدارو شکر طبق صحبت شما ، پس پارس هم داره میشه مثل شاتل یواش یواش .... یعنی داره به گند کشیده میشه ...نقل قول:
خب حالا واسه خارج شدن از این طرح محدودیت راهی هم داره ؟؟ باید مثل شاتل بریم آی پی داخلی بگیریم که بیخیال ما شه ؟ یا مثلا چند روز بریم دانلود از سایت های دیگه کنیم و بعد برگردیم به سرورهای قبلی ؟؟
واسه اون توضیح ها هم مرسی ...
نمیدونم چرا چند ثانیه حس کردم که پشتیبانیه داره راست میگه که بقیه هم مشکل مشابه من رو دارند به خاطر 16 مگ شدن و تا چند وقت دیگه درست میشه !!! اگه قراره فقط الکی سرعت رو بگند زیاد شده اما این جوری باشه که دیگه چه منت ای سر ما دارند ؟!!
منم که مخابراتم یه مدت این مشکلو داشتم ولی با ipخارجی مشکل حل میشدنقل قول:
بله جدیدا پارس هم داره محدود می کنه حالا یا سرعت رو روی حدود 100 کیلوبیت قفل می کنه یا از سرورهای معروف سرعت یه حالت موجی داره یه ثانیه میره تا 400 دو سه ثانیه صفر میشهنقل قول:
حدود 10 یا 20 صفحه قبل هم که مطالعه کنید تا همین چند صفحه قبل کم نبودن افرادی که به این شکل محدود شدن از جمله خودم
خب راه حل داره عزیز ؟نقل قول:
واسه شاتل که آی پی داخلی وصل میکردیم حل میشد. این چطور ؟
والا من که راهی پیدا نکردم از وی پی ان بگیر تا چروکسی و دانلود از سرورهای مختلف و...نقل قول:
کلا سرعت رو حدود 100 کیلوبیت حالا یکم بیشتر یا کمتر قفل میشه
آقا یک سوال
ما الان توی خونمون مجموعا 3 تا تلفن داریم که مودم کنار یکیشون هستش و اسپلیتور هم همونجا هستش ، و الان اون 2 تا تلفن دیگه رو قطع کردم چون وقتی باهاش صحبت کنن ، اینترنت قطع میشه...
حالا میخوام ببینم چطور میشه اون 2 تا تلفن دیگه رو هم زنده کرد... آیا اگر برای هرکدومشون یک اسپلیتور بزارم درست میشه؟!
یا باید از ورودی خط به خونه اسپلیتور بزارم؟!