دوستان مراحل اقدام برای کسری ایثارگری (جبهه پدر) چی هست؟ اصلا کی باید کاراشو انجام داد؟ در حین آموزشی یا بعد اون؟
Printable View
دوستان مراحل اقدام برای کسری ایثارگری (جبهه پدر) چی هست؟ اصلا کی باید کاراشو انجام داد؟ در حین آموزشی یا بعد اون؟
با سلام
امروز برگه سفید رو گرفتم
اعزام 1/12
نیرو انتظامی مالک اشتر اراک:angry:
خیلی تلاش کردم امریه بگیرم ولی چون بسیجی نبودم قبول نمیکردن، امید داشتم که لااقل بیافتم ارتش تهران تا بعد از ظهر ها بتونم برم شرکتی که قبلا کار می کردم ولی اونم نشد، الان هیچ راهی نیست که بتونم جابجایی بگیرم برم تهران ، دو سال دوباره از کار و زندگیم دور بشم که چی بشه اخه:n03:
ارشد کامپیوتر
بهتر به همراه مدارك ارسال بشه ولي اگه اين كار رو انجام ندادين نگران نباشيد تو دوماه آموزشي ميتونيد مدارك رو تكميل كنيدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سلام
ببخشید سپاه کلا برای فوق لیسانس ستوان سه میده یا فقط برای کسایی که تکمیلی دارن؟
سلام دوستان
من برای کسری خدمت اقدام کردم اما به اطر استفاده برادرم از نیمی از کسری خدمت ایثارگری پدرم , کسری به من تعلق نگرفت
گفتن حتی اگر برادرت 1 روز هم از کسری استفاده میکرد , قانونا کسری شما باطل شده و بیش از یکبار نمیشه از کسری خدمت ایثارگری استفاد کرد:n03::n03::n03:
دوست گرامینقل قول:
شما که ارشد کامپیوتر هستید به جرئت میتونم بگم همه این سازمان های امریه دهنده به مدرکی مثل مدرک شما نیاز داشتند و دارند، کاشکی بیشتر تلاش می کردید واقعا حیف بود. ایشالله جاتون رو با یکی تعویض میکنید کارتون حل میشه، در مورد پادگان مالک اشتر اراک شنیدم : جای خیلی خوبی هست مرخصی آخر هفته داره و سختگیری خیلی کم هست.
مگه روالش اینطور نیست که یگان اموزشی باید معرفی کنه به اون شهری که محل خدمت پدر هست؟ یعنی قبل اعزام هم میشد اقدام کرد؟ اونوقت تو دوماه تمام کارهاش انجام میشه؟نقل قول:
امکان جابجایی از ناجا به ارتش یا بر عکس بعد از اموزشی بین خود سرباز ها وجود داره یا باید از نظام وظیفه انجام بدیم؟
نقل قول:
از اونی که فکرشو بکنی بیشتر تلاش کردم، نزدیک یک سال درگیر سپاه و وزرات دفاع و سازمان های امریه دهنده ی قابل قبول بودم ولی همشون یا پارتی گردن کلفت میخاستن یا تکمیلی بسیج، از شانس من امسال تکمیلی کلا برگزار نشد، خلاصه که یه سال از دست رفت، امیدوارم یگان جای خوبی بیافتم که بتونم کاری کنم که مفید باشه
یه سوال اگه کسی قبل ورود به غیبت شرایط کفالت داشته باشه میتونه توی مدت غیبت درخواست کفالت بده؟