سلام دوستان ، آیا هنوزم کندی در کرج تایید میشه؟؟
Printable View
سلام دوستان ، آیا هنوزم کندی در کرج تایید میشه؟؟
اقا میدونم جاش نیست اینجا بگم.ولی الان داشتم با پشتیبانی lg امریکا چت میکردم میگفتم گوشیم یک ماهه نرسیده.طرف کلی معذرت خواهی کرد چندتا شماره داد گفت زنگ بزن.دقیق سر ساعت 8 صبح جتشون وصل شد یعنی واقعا کیف کردم.حالا دیروز زنگ زدم پشتیبانی ایران طرف ساعت 11 صبح اول بر نمیداشت بعد 40 بار زنگ زدن برداشت اونم خواب الود بهش میگم گوشیم 1 ماهه فرستادم هنوز نیومده میگه چه کار کنم.طول میشکه بهش گفتم چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه خداحافظ.زنگ میزنی پشتیبانی اینرنت همین طور.اینا رو گفتم تا بگم تو چه خراب شده ای گیر افتادیم.هی خدا:n23::n23:
دوستان یک سوال ، ساعات رایگان پارس همون 2 تا 7 هستش دیگه نه؟!
من آخر نفهمیدم وی پی ان ایرانی رو از کجا بگیرم!نقل قول:
تمنا میکنم بهم بگین!:n16:
آره! 2 تا 7 هسنقل قول:
تو گوگل بگرد افزایش دانلود شبانه
پیدا میکنی اما حتما قبل خرید اکنت تست بخواه
اتفاقا پارس که برعکسه اگه از خارجی استفاده کنی سرعت میره بالانقل قول:
وی پی ان ایرانی برای شاتل مناسبه که بیشتر خارجی ها رو محدود میکنه
کار وی پی ان ایرانی اینه که سرور های خارج رو مثل ایران میکنه
در حالی که برای پارس انلاین برای من که اینجوریه
وقتی وی پی ان خارجی رو وصل میکنم از هر سایتی نهایت سرعتم رو میده
فقط میمونه سایت هایی که ای پی خارجی رو محدود میکنن مثل سافت 98 که دیگه راهی نداره با سرعت از اونا بگیری
دادش اگه از سایت سافت 98 میخای یه فایل کم حجم دانلود کنی.که با همون سرعت محدود هم میشه.ولی اگه بخوای فایل پرحجم دانلود کنی برو تویه اپیود سنتر مثل اکسپرس لیچ بعدش لینک رو ریموت کن تا بتونی با ip خارج هم دانلود کنی.نقل قول:
دوستان.سرویس مخابراتم با وی پی ان سرعتش خیلی کم میشه یعنی 450 میشه 100 البته وی پی ان های مختلف رو از سایت های مختلف گرفتم که بسته به قدرت سرور از 50 میشه تا 150.حالا اگه کسی از سایتی وی پی ان میگیره که سرعتش خوبه و سرورهاش خیلی قوین لطف کنه سایتشو پخ کنه.ممنون از همگی
i love you pars online :n12:سرویس 2 مگ
تست با سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]