سلامنقل قول:
ممنون ولی کلا سیستمشون عوض شده
الان آرت 7 حدود 315 گیگ به بعد محدود میشه ولی آرت 6 رو نمیدونم.
در ضمن اونموقع تایم رایگان هم داشت
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون ولی کلا سیستمشون عوض شده
الان آرت 7 حدود 315 گیگ به بعد محدود میشه ولی آرت 6 رو نمیدونم.
در ضمن اونموقع تایم رایگان هم داشت
دوست عزیز، ناراحت نشی ولی داشتی مثل چند نفر که در روزهای پیش اومده بودن و کاملا یکسو از شاتل حمایت میکردن و (بن هم شد یکیشون) حرف خلاف واقع میزدن حرف میزدی، امیدوارم به دل نگیری... شما احتمالا منطقه تون مشتری شاتل کم داره که هنوز قانون محدودیت براتون اجرا نشده.نقل قول:
من هنوز از شاتل بدم میاد چون بخاطر مدیریت یه سایت مجبوریم 2 اینترنت داشته باشیم و اتفاقا 2 ماه پیش دوباره سرویس اکو گرفتیم و بعد از 3 روز دانلود تا آخر دوره محدود شدیم.
شاتل بطور جزیی از خرداد و بطور گسترده از مهر سال 90 شروع کرد به محدود کردن کاربرای دانلودر... من 5 مهر محدود شدم... بعضی ها شهریور و بعضی ها اواخر مهر... هنوز هم ادامه داره.
این پست پایین رو بخون، مال دورانی هست که محدود شدیم، به همراهی دوستان داشتیم یه شکایتنامه تنظیم می کردیم علیه شاتل، که اونجور که من از خود جواد جان فهمیدم، نزدیک بوده کار بجای باریک بشه و ... اون هم دیگه پیگیریش نکرده.
شما به مدرک من نگاه کن و ببین چقدر آزار دهنده اس آدم نتش اینجور بشه...
حرف شما درسته و من هم قبلا گفتم که شاتل سرعتش برای کاربران روزانه عالیه... توی نظرسنجی هم "خیلی بد" رو انتخاب نکردم. دلیلش هم این بود که سرعتش خوبه.کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&p=6547388&viewfull=1#post6547388
از نظر من به عنوان کسی که آنلاین گیم میزنه، دو چیز خیلی مهمه: 1) پینگ کم 2)نداشتن پکت لاس
من هم بد رو بخاطر همین دو عامل انتخاب کردم، چون بعد از مهر تا حالا هم پینگ و هم پکت لاس وضعشون بد شده.
قبل از محدودیت حتی بعضی شب ها قابل بازی کردن بود، ولی بعد از اون اصلا.
امیدوارم همون چیزهایی که گفتی زودتر اتفاق بیوفتن که هممون خوشحال میشیم.
الان که آسیاتک دارم، با اینکه وضعش بعد از عید خیلی داغون تر از بعد از عیده ولی چند تا خوبی داره(تو دزفول-بقیه جاها میگن خرابه وضعش)
1) پینگم طرفای 180 هست که خوبه.
2) سرعتش خوبه(ولی به حداکثر نمیرسه)
3) شبانه تمام توانش رو میرسونه و تقریبا با سرعت متوسط 180KBps دانلود میکنم از سرویس 2مگ.
4) محدود نمیشم. با اینکه حدود 700 گیگ دانلود داشتم تو 6-7 ماه.
ولی در کل الان نامحدود شاتل تو دزفول خوبه، برای کسایی که دانلود دارن. ولی پینگش طرفای 300-400 هست.
نقل قول:
سلام
سرعت من هم کم شده
این تست ساعت 1:40 بامداد ECO-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی بعد از 9ماه دوباره زدن محدودم کردن
سرعت روزانم رو گذاشتن روی 2مگ اونوقت برای 5شب از ساعت 3تا 8 به طور میانگین نزدیک 2گیگ دانلود کردم و الان حدود یه هفته هستش که سرعتم از 10بالاتر نمیره
زنگ هم میزنم بهشون هیچ رقمه زیر بار نمیره که خودشون محدودم کردن و به طرز مسخره ای اصرار میکنه که الان همه مشغول دانلودن که سرعت اومده پایین.
هی میگم آقا نخواستیم این 2مگتون رو،512 رو پس بدید به جاش سرعت شبانم رو درست بکنید ولی از من اصرار ازون انکار.
اسپیدتست هم قاطی کرده،میزنه سرعتم 70 ولی لامصب 10 بالا نمیادش از سرورای مختلف
سلام :31:. تست تقریبا 4:30 صبح امروز:9:
سلامی به گرمی یک عصر تابستانی خدمت دوستان گلم
اولین همایش آشنایی با حلقه های مدیریت کیفیت (خلاقیت، نوآوری و جوایز خاص) روز سه شنبه 27/04/91 با حضور شرکت های برتر کیفیت در ایران برگزار شد. از میان شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل با توجه به بکار گیری حلقه های مدیریت کیفیت و موفقیت های گذشته خود در جایزه های ملی کیفیت و دریافت استانداردهای مختلف، در این همایش حضور یافت. در این جلسه مدیر کل استاندارد تهران به سخنرانی پرداخته و شرکت هایی که فعالیت و اهداف و برنامه هایشان مبتنی بر استاندارهای روز دنیا است را معرفی کردند. شرکت شاتل نیز در زمینه ی به کارگیری حلقه های کیفیت، نوآوری و خلاقیت به عنوان شرکت برتر برگزیده شد. گفتنی ست تندیس و لوح تقدیر یادشده توسط احمد نخجوانی در مراسم دریافت گردید.
این شاتل نمیدونم چش شده بعد 2 سرعت شبانه میشه 250 ، فک کنم تله باشه واسه محدود کردن :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
لطفاً بگید آیا میزان آنتن وایرلس بر سرعت دانلود تعصیری داره؟
مودمم زایکسل و adsl وایرلس داره.کارت شبکه وایرلسم هم زایکسل میخواستم بدونم وقتی میزات آنتنم یکی دوتا کمه سرعتمم کم میشه یانه؟
راستی سرویس من اکو512 هستش ولی تو دانلوئ منیجر تا حالا سرعتم از 213 بیشتر نشده مشکل از اینترنته یا کلاً اینجوریه؟آخه وقتی میخواستم بگیرمش میگفتن سر عت کامله و فقط حجمم محدوده الان چجوریاست؟
جدیدا محصولات کسپرسکی هم اضافه کرده شاتل و گفته که از اون بخریم
کسی اطلاع از تعرفه های لایسنس کسپرسکی خبر داره که شاتل چند قیمت میده؟