مشخص هست کی تخفیف فروش ترافیک دارن ؟
Printable View
مشخص هست کی تخفیف فروش ترافیک دارن ؟
سلام خواستم نقل قول کنم اما دیدم ارزش بن شدنم رو نداره
این متن رو خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی سانسور کردم گفته باشم:3:
اینجا چه خبره؟
فکر میکنم شاهد هجوم کاربران زیر 20-30 پست به پی سی ورد برای تعریف از شاتل هستیم؟؟:27:
با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید کسی که سه یا چهار ساله که اینجا عضو شده اگر در ماه یک پست داده بود الان باید حداقل 40 یا 50 تا پست داده باشه بابا حداقل یه آواتار بزار
اما درد مردم این کشور جای دیگست
توی این کشور بعضی ها (انقدر بدبختن ) که حتی دنبال منافع شرکت هم نیستن فقط دنبال منافع خودشونن
در ادبیات به اینطور افراد میگن جیره خور / مواجب بگیر / مزدور شایدم مزایا بگیر البته اینا با ادبیاشتش بود .
این شامل دوستانی که همه چیز رو به طرف میگن (مخصوصا محدودیت) نمیشه چون این موقعیتیه که ایجاد شده و برای استفاده همه آزادند
اما خداییش من خودم روم نمیشه دوستم رو به خاطر منافع خودم بیارم و بگم شبا زیاد دانلود نکن تا محدود نشی
طبق تجربه بیشتر از شبی یک و خورده ای نمیشه دانلود کرد مگر اینکه یک شرایطی پیش بیاد و سرعت شبانه و روزانه یکی بشه (دیگه توضیح نمیدم میدونید) اونم شدیدا موقتیه و بعدش محدودیت
این شرکن در ماه به هیچ کس 30 گیگ نمیده اونوقت دوستان حرف از شبی 4 یا 5 گیگ میزنن بهتره در مورد میانگین دانلود صحبت کنیم نه یک شب چون این معیار بهتریه
در ظاهر میان خوشگل صحبت میکنن طوری که انگار ... :27:اما در باطن دنبال سود جویی خودشون هستند بدون اینکه به عواقب کارشون فکر کنن
تمام اینارو میشه باچند کلیک ساده فهمید
این فردی که میاد اینجا و پیشنهاد میده برید به وبلاگ شخصیش تا بتونه با گرفتن چند زیر مجموعه ( برای این شرکت با این محدودیت ها ) پول اینترنت خودش رو در بیاره واقعا کیه؟؟؟؟ یک آدم خیر خواه؟؟؟
ببین :
(منظور کارت طلایی هستش که تمام کاربران شاتل میتونن اون رو برای دادن به یک نفر دیگه به صورت رایگان دریافت کنن خودم الان دوتاش رو انداختم گوشه خونه چون نمیخوام کسی رو بدبخت کنم )نقل قول:
قابل توجه دوستان ساکن بووووغ:
برای استفاده از این کارت
به این میگن یک فرد خیرخواه که با فرستادن چند نفر به این شرکت و محدود شدن اونها خودش از اینترنت رایگان یا با تخفیف(حالا با چه سرعتی؟ ) بهره میبرهنقل قول:
کافیه با من هماهنگ کنن که در ساعت مشخصی در محل شرکت به صورت معرف شما حاظر بشم تا بتونین از 10 هزار تومان تخفیف این کارت استفاده کنین.مطمئن باشید از شما برای این کار چیزی طلب نمیکنم.خود شاتل برای مشتریانی که رضایتمندی خودشون رو به دیگران اعلام میکنن مزایایی قائل میشه که خودتون باید ببنیدو تعریف کنید.برای هماهنگی به بخش پروفایل مدیر مراجعه کنید.شماره تماس من در اونجا قرار گرفته شده.
بهتره به اون شخص داستان محدودیت رو بگید یا اگر نمیخوایید حداقل اینجا بگید محدودیت داره و سرعتت میشه 6 کیلو بایت تا ببینید طرف 10 هزارتومن بهتون میده و میگه ممنون نزدیک بود بدبخت شم .
خدا روزی رسونه نیازی به خلق نیست .
دیگه به اون شخصی که سریع و بدون تحقیق میاد این فرد رو تایید و تشویق میکنه نمیدونم باید چی گفت!!!!!!
:23:
باز خدارو شکر شرکت شاتل برای دانلود بیش از حد چنین قانونی رو گذاشته تا همه از سرعت یکسانی بهره ببرن . شرکت های دیگه که ماشالا سرعتمون رو نپرسیده و نخواسته تقسیم میکنن به چند نفر !!! شاتل عملکردش خوبه چرا چون کسی که دانلود زیاد نداره رو خوب ساپورت میکنه و سرعت مناسبی رو بهش ارائه میده . ( من خودم شبی به صورت متوسط فقط 500 مگا بایت دانلود دارم و هیچ افت سرعتی هم نداشتم ) 500 مگابایت هم چیزی نیست و کار منو راه میندازه و اشتهای زیادی برای دانلود هر چیزی در اینترنت ندارم - برای همین همیشه سرعت اینترنتم در شب از ساعت 1 تا 8 حدود 60 ودر روز حدود 200 تا 250 هستش .. این سرعت برای سرویس 128 واقعا خوبه .. من که واقعا راضی هستم - در ضمن شما روز بذار واسه دانلود اگه کسی ترو جریمه کرد بعد بگو ( پول بده بخاطر گیگ مصرفیت ) .. شما میخوای رایگان دانلود بیش از اندازه کنی خب معلومه که باید چوبشو هم بخوری) توی ایران حتما باید بین کسی که دانلود بیش از حد میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق باشه . واقعا عدالته شما دانلود کنی سرعت من کم بشه ؟!! کاری که تو شرکت های دیگه داره انجام میگیره اون هم با قانون زیبای شیِِِییییر کردن !!!!
Meysam Raz;7107353]سلام خواستم نقل قول کنم اما ديدم ارزش بن شدنم رو نداره
اين متن رو خيييييييييييييييييييييييي ييييييييييلي سانسور کردم گفته باشم
اينجا چه خبره؟
فکر ميکنم شاهد هجوم کاربران زير 20-30 پست به پي سي ورد براي تعريف از شاتل هستيم؟؟
با يک حساب سرانگشتي ميشه فهميد کسي که سه يا چهار ساله که اينجا عضو شده اگر در ماه يک پست داده بود الان بايد حداقل 40 يا 50 تا پست داده باشه بابا حداقل يه آواتار بزار
اما درد مردم اين کشور جاي ديگست
توي اين کشور بعضي ها (انقدر بدبختن ) که حتي دنبال منافع شرکت هم نيستن فقط دنبال منافع خودشونن
در ادبيات به اينطور افراد ميگن جيره خور / مواجب بگير / مزدور البته اينا با ادبياشتش بود .
اين شامل دوستاني که همه چيز رو به طرف ميگن (مخصوصا محدوديت) نميشه
ميان اينجا خوشگل صحبت ميکنن طوري که انگار با يک شخص بزرگ منش (اينجا يه چيزي بود پاک شد) طرف هستيم اما در باطن دنبال سود جويي خودشون با سوء استفاده از نا آگاهي بعضي افراد هستند
تمام اينارو ميشه باچند کليک ساده فهميد
اين فردي که مياد اينجا و پيشنهاد ميده بريد به وبلاگ شخصيش تا بتونه با گرفتن چند زير مجموعه ( براي اين شرکت با اين محدوديت ها ) پول اينترنت خودش رو در بياره واقعا کيه؟؟؟؟ يک آدم خير خواه؟؟؟
کسي که منکر قانون محدوديت در شرکت شاتل باشه حتما يک ريگي توي کفشش هست . ببين :
(منظور کارت طلايي هستش که تمام کاربران شاتل ميتونن اون رو براي دادن به يک نفر ديگه به صورت رايگان دريافت کنن خودم الان دوتاش رو انداختم گوشه خونه چون نميخوام کسي رو بدبخت کنم )
به اين ميگن اولويت منافع شخصي به منافع عمومي
بيا مثل مرد بگو محدوديت داره و سرعتت ميشه 6 کيلو بايت تا ببيني طرف 10 هزارتومن بهت ميده و ميگه دمت گرم نزديک بود بدبخت شم .
نترس روزيت رو کس ديگه اي ميده (البته اگر عادت نکرده باشي روزيت رو از خلق بگيري)
کاشکي يه جو از غيرت عکس آواتارشون يا شهداي سردر وبلاگشون رو داشتن
ديگه به اون شخصي که سريع و بدون تحقيق مياد اين فرد رو تاييد و تشويق ميکنه نميدونم بايد چي گفت!!!!!!
[/QUOTE]
عزيز جان من خودمم اون مهدوديت شاتلي که ميگي يک بار گريبانگيرم شده البته فقط اون مهدوديت براي شب بود ( يعني از ساعت 1 الي 8 صبح ) و بقيه مشکلي نداشتم. بعد از مدتي که دانلود نکردم به جاي اولش برگشت .
که باز خودم مقصر بودم.. چون بيش از اندازه فيلم براي دانلود گذاشته بودم.
شما چرا به مردم انقدر راحت توهين ميکني؟!! البته شخصيت پايتختي شما نشون دهندست خودش . (در اين مورد ديگه بحثي نيست چون واقعا پاي مال کردن حرمت ديگران براتون اسونه )
به هر حال تمام چيز ها واضح گفته شده و من فقط رضايتمندي خودم رو اعلام کردم . در ضمن تبليغات هيچ گاه سودجويي نبوده که شما انقدر راحت به مردم بي حرمتي ميکني . اگه بازار رقابتي نباشه هيچ وقت شرکت هاي ارائه کننده اينترنت خدماتشون رو بهتر نميکنن . به نظر من شرکت شاتل قدم خوبي برداشته و اين شما هستي که هنوز فرق تبليغات هدفمند و امتياز ده رو با سودجويي نميدوني .
شما بهتره درست و منطقي صحبت کني و افراد رو بي جهت به باد تمسخر نگيري و محکوم نکني . لطفا طوري حرف نزنيد که شخصيت چندين ساله به قول خودتوناينجا خدشه بهش وارد بشه . ( يعني شما ميفرماييد ماهي ما صبر کنيم تا جناب حضرات قديمي ها يه تايپيک بنويسن تا ببينيم نظرات شما چيه؟!! )
شرکت شاتل تمامی پهنای باند خودش رو با برنامه بین یوزرها تقسیم میکنه و ما دیگه مثل قدیم شاهد شیرینگ پهنای باند نیستیم .یکی از کارهای این برنامه تقسیم کننده محدود کردن کاربراست در این برنامه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
تمام داستان بالا به این ختم میشه که استفاده تمام وقت از تمام سرعت دانلود رایگان هیچ تاثیری بر روی دیگر کاربران به هیچ وجه نخواهد گذاشت .
اما خوشحالم که شما قبول دارید شرکت یوزر ها رو محدود میکنه برای اطلاع بیشتر لطفا ص 3825 به بعد همین تاپیک رو مطالعه کنید .
ضمنا باید بگم یکی از دوستان من با همین هزینه در روز سرعت 250 و در شب سرعت 65 از اینها مهمتر بدون محدودیت داره .
لطفا در اسفاده خودتون از کلمات بیشتر دقت کنید
شما با فرستادن کاربر ها به وبلاگ خودتون تمامی قوانین اینجا رو زیر پا گذاشتید امیدوارم مدیران رسیدگی لازم رو بکنند .
درضمن من هیچ وقت نگفتم شخصیت چند ساله ای اینجا دارم میتونید تاریخ عضویتم رو ببینید لطفا متن رو درست بخونید
اما :نقل قول:
ميان اينجا خوشگل صحبت ميکنن طوري که انگار با يک شخص بزرگ منش طرف هستيم
1.من در همین انجمن از دوستان تقاضای مشاوره برای خرید سیستم رو داشتم و خوشبختانه یک لیست به من دادند و منم اونها رو خریدم . الان به هرکس که میگم یک همچین سیستمی با یک همچین پولی خریدم همه به اون شخص مشاور آفرین میگند .
حالا بیایید فرض کنیم اون مشاور خودش یک فروشنده باشه و آدرس مغازه یا وبلاگ شخصیش رو به من بده و من رو بفرسته اونجا!!!!
با توجه به اینکه پای یک سود شخصی در میونه هیچ وقت دوست عزیز هیچ وقت فرد موردنظر مشاوره خوبی به من نخواهد داد .
ضرب المثلی هست که میگه : هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
2.صحبت های شما در مورد رقابتی شدن بازار و نفع اون برای کاربر شاید درست باشه اما ربطی به بحث ما و تعریف و تمجید بیخودی از یک شرکت (ماست) نداره
اینجا تابه حال به هیچ کسی که با دلیل از شرکت تعریف کنه انگی زده نشده و تمسخری صورت نگرفته!!!
3.هدف توهین نبوده همونطوری که میبینید من ساعت 3:31 صبح اومدم و لحن پستم رو کمی دوستانه تر کردم اما شما ساعت 18:29 اومدید بدون در نظر گرفتن ویرایشم پست قبلی من رو کپی پیست کردید .
4.در مورد پایتختی باید عرض کنم ما دقیقا پای تخت میشینیم نه پایتخت امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
5.نادیده گرفتن قوانین انجمن توهین به همه افراد اون انجمنه نباید بعد از اون آماده دریافت پاسخ خوبی بود!!
6.قطعا به کاربردن الفاظی مثل (چوب کاری رو خوردن) در شان هیچ کس نیست .
اقا جان تو زمانی زندگی میکنیم که یه فیلم نیم ساعتی 7&8 گیگ حجمشه!!!!
شما با چه منطقی اسم ما رو دانلودر میزاری؟؟؟؟تا جای که ما دیدیم دانلودر اونه که سرعت خوب و اینترنت نامحدود داشته باشه و شب تا صبح دانلود کنه نه مثل ما چشمشو بدوزه به ساعت که ببینه کی ساعت 1 شب میشه بعد بشینه دانلود کنه اونم اگررررر محدود نشده باشه
من قبل این که شاتل بگیرم کلی تبلیغات الکی ازش شنیدم.ادم باید حقیقت رو بگه شاتل سرعتش از شرکتهای دیگه بهتره اما فقط برای وبگردی مناسبه نه چیز دیگه
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل... گوش نمیکنی یا تجربه ی کافی نداشتی یا داری یکسو طرفداری میکنی.نقل قول:
اون 6 ماهی که من هر شب 4 گیگ دانلود میکردم و اغلب دوستان هم همینطور کی بود که بیاد بگه سرعت من کم شده؟ اصلا اینطور نیست. این پتانسیلی که شاتل داره توی سرعتش هیچ شرکتی نداره، بنابراین وقتی قول سرعت 2مگ و اینترنت شبانه رو میده باید حداکثر تلاشش رو بکنه که سرویسش رو ارائه بده! مثلا الان توی منطقه ی ما من 2مگ دارم و سرعت قبلا 220 بود(حداکثرش تو روز هم همینه) حالا شلوغ شده ولی سرعت متوسط شبانه 175 شده برای من(با نوسانی که مشاهده میکنم، مطمئنم که با چند نفر دانلودر شیر شدم ولی مطمئنم که مثل شاتل محدود نشدم!). در ضمن من نمیدونم شما چجور داری میگی که قانون زیبای شیر، این قانون وجودش باعث شرمه، چه برسه به اینکه شما مثل اینکه خواستار ستگین ترش هستی.
حالا انصافا یه مقایسه بکن: اگر تمام مشترکین شاتل با نهایت سرعت تو روز دانلود داشته باشن، سرعت بقیه کم میشه؟ عمرا چنین اتفاقی بیفته.
تجربه ای که از آسیاتک داشتم اینه: سرعت نت تا وقتی که ISP شلوغ نشده خوبه! اصلا ربطی به اینکه کی چقدر دانلود میکنه نداره. اسیاتک از وقتی که لایزر باش ادغام شد، هم روزانه و هم شبانه اش افت کیفیت داشته، توی بعضی از مناطق که لایزر مشتری بیشتر داشته، محسوس تره.
میدونی از چی خنده ام میگیره؟
شما با سرویس 128 شبی 500 مگ دانلود داری، این نشون میده که منطقه ی شما هنوز زیر تیغ نرفته! فعلا در امانی هر چی میخوای دانلود کن.
با استفاده از یه تناسب سوم ابتدایی 128->500مگ من که سرویس 2مگ داشتم باید بتونم شبی 4گیگ دانلود کنم. در حالی که اگر 2-3 شب پشت سر هم بیش از 2گیگ دانلود کنم، نتم رو به فنا میده...
تازه تنها قانونی که درباره ی دانلود شبانه تو قرارداد هست، اینه که توی مناطقی با بستر مخابراتی خوب ارائه میشه. هیچ جا حد خاصی برای دانلود نذاشتن. دوست 10 پستی عزیز، امیدوارم بزودی محدود بشی(نفرین شاتلی)، گریه کنی بگی .... شاتل، شکر خوردم براش تبلیغ کردم("چوب کاری که نکردی رو بخوری")، همون چیزی که برای من و اغلب دوستان اتفاق افتاده.
مال من خیلی پایین بود از خیرش گذشتمنقل قول:
روزها که سرعت 250 هست حداکثر 20&30 دانلود میکرد
سلام به همه دوستان عزیز
آقا هر نوع حرفی دلتون خواست به من زدید ، دمتون گرم . ( کم مونده فقط فحش مستقیم به من بدن البته *جيره خور / مواجب بگير / مزدور/بی غیرت* و چیزهای دیگه که گفته شد رو هنوز به روی خودم نیاوردم )
( اقای قدیمی و 700+ پستی هم، یه نفرین شاتلی هم به من کردن ، که اونم دمشون گرم )
راستی پست زیاد باعث میشه حرفتون برو بیشتر داشته باشه ؟!! ( در ضمن آقای 700+ پستی من شیر کردن رو به مسخره گفتم نه به تایید )
دوباره تاکید میکنم من واقعا سرعتم خوبه در شاتل و مشکلی توی دانلود های کم ندارم . حرف حقیقت رو زدم ، با نفرین گربه سیاه هم چیزی عوض نمیشه .
نظر به اقای 100+ پستی که باز توهین کردی ، باید بگم نیاز به اصلاح فراوان داری .
از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این جملشون تشکر میکنم : ادم باید حقیقت رو بگه شاتل سرعتش از شرکتهای دیگه بهتره اما فقط برای وبگردی مناسبه نه چیز دیگه .
در جواب ایشون باید بگم: سرعت خوب برای وبگردی و کاراهی معمول روزانه ، مثل دانلود پی دی اف ، مقاله ، آهنگ ، سخنراني ، سریع باز شدن یک سایت حجیم ، و غیره .. از نیاز های اساسی بیشتر کاربران ایرانیه . برای فیلم و تصاویر با کیفیت راه های بهتر و ارزانتر و با سرعتی تو ایران وجود داره .. هر جایی دیگه الان هارد های استرنال پر از فیلم رو به راحتی میشه خرید یا حتی اجاره کرد .
و نظر اخر من در مورد این که این بحث پایان پیدا کنه : در کل که وضعیت اینترنت توی ایران اصلا خوشایند نیست چه برای کاربرای که کم دانلود میکنن چه کاربرای پر دانلود (در همه شرکت ها ). امیدوارم روزی برسه که چیزی به نام محدودیت در دانلود و سرعت توی ایران نباشه .. درست مثل روزی که سیم کارت های و موبایل ها توی ایران جهش نشون دادن و الان توی هر کوچه ای راحت میشه یک سیم کارت و موبایل تهیه کرد اونم با قیمت بسیار ناچیز .
درود بر فکر ایرانی