منتظر محدود کردن پارس آنلاین باشید با این تست سرعت هایی که میگذارید.
یک عده اومدن تبلیغ کنند ظاهرا و پز پارس آنلاین رو بدن؟
برای ما نصف سرعت اسمی هست اگر نمیدونید.
Printable View
منتظر محدود کردن پارس آنلاین باشید با این تست سرعت هایی که میگذارید.
یک عده اومدن تبلیغ کنند ظاهرا و پز پارس آنلاین رو بدن؟
برای ما نصف سرعت اسمی هست اگر نمیدونید.
داداش. داغ نکن.:n16:نقل قول:
این تست اگه فیک هم باشه روی سایت خود اسپیدتست فیک شده. یعنی خود این سایت آمار Faster than 65% of IR زده. علتشم اینه که ملت الکی نشستن تو ایران تست فیک میزنن با سرعتهای 100 مگابیت و 999مگابیت. این جوری اون سایت اسپیدتست بدبخت هم فکر میکنه واقعاً این سرعتها تو ایران هست. خوب این جوری میشه که سرعت 13مگابیت این تست (چه واقعی باشه چه فیک) میشه کمتر از سرعت 35% تستها.
نگاه کن ببین چه ملت بیکاری هستیم که 35 درصد تستهای اسپیدتست ایرانیا سرعتهای الکی و فیک بوده.:n08:
فکر کنم اگه همین جوری پیش بریم، چند وقت دیگه سایت اسپیدتست ایران رو جزو 10 کشور برتر با سرعت بالای اینترنت معرفی کنه. بس که ملت شادی داریم ما!
لطفا این پست حذف شود.
من این اسکریپتها رو دیدم. این اسکریپتها با سامانه API اسپیدتست کار میکنن. در واقع هیچ فرقی هم با تست واقعی ندارن. چون تو تست واقعی هم سیستم شما اول از سرور انتخابی اسپیدتست شروع به دانلود و آپلود میکنه، بعد نتایج رو با یه دستور POST HTML میفرسته به API اسپیدتست. اطلاعاتی هم که ارسال میشه شامل سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ، سرور انتخابی و دو سه تا قلم اطلاعات دیگه است که ربطی به اون درصدا نداره. بعد خود سایت اسپیدتست نتایج ارسالی رو با نتایج موجود در دیتابیسش مقایسه میکنه و اون عکس رو میسازه. تست فیک هم بر همین مبنا فقط میتونه اطلاعات سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ و سرور انتخابی برای تست رو تغییر بده و دستکاری کنه. یعنی اینجا دیگه فیککننده دخالتی تو تعیین میزان اون درصد نداره.نقل قول:
من خودم یه تست 999 مگابیتی از پارسآنلاین گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این کار رو فقط به خاطر تست اون اسکریپت انجام دادم. وگرنه همه میدونن که پارسآنلاین یه همچین سرویسی نداره.
علت این که اون درصده فرق داره و نمیخونه هم احتمالاً به خاطر اینه که در فاصله بین تست این بنده خدا با تست شما تعداد زیادی تست سرعت زیر 7مگابیت گرفته شده و آمار رو جابجا کرده.
لطفا این پست حذف شود.
در این مورد حق با شماست. همه تستهای این بنده خدا دور و ور 62 63 درصده. اما واقعاً من چیزی ندیدم تو اسکریپتها که بشه این درصده رو هم فیک کرد. شاید هم من متوجه نشدم.:n01:نقل قول:
یه چیزی یادم افتاد. شاید علتش این باشه که سرعت آپلود شما روی 1مگابیته (تو تست خودت 0.84مگابیت زده) اما سرعت آپلود این بنده خدا 512 (تو اکثر تستهاش 0.42 مگابیته). اسپیدتست تو ردهبندی اون درصده، به احتمال قوی به هر دو سرعت نگاه میکنه و نتیجه میگیره.نقل قول:
بله امکانش هست و منم به تنها دلیل منطقی که فکر کردم همین بود ولی نمیدونم میتونه انقدر تاثیر داشته باشه یا نه. الان دارن تو فوروم ها دنبال یه تست میگردم که جدیدا گرفته شده باشه و دانلودش حول و حوش 6-7 مگابیت باشه ولی آپلودش 512 کیلو بیت بر ثانیه. اگه پیدا کنم بهتر میشه نتیجه گیری کرد.نقل قول:
راستی Bilmazlar گرامی، امکانش هست برای امتحان شما خودت یه تست فیک بگیری با عدد های ایشون ببینی درصد چقدر میشه؟
چرا راه دور میری.نقل قول:
این نتیجه تست سرویس 2مگ نامحدود محل کارم از سرور IPM تهران:
اینم نتیجه تست سرویس 2مگ حجمی خونهام که بازم از سرور IPM تهران گرفتم:
همین طور که میبینی تست دومم با این که سرعت دانلودش بالاتره به نسبت، اما به خاطر سرعت پایینتر آپلود، درصدش پایینه.
پ.ن: من الآن سر کار هستم. اون تست دوم خونه رو با TeamViewer از سیستم خونه گرفتم.
بله، قربان.نقل قول:
اینم تست فیک با عددهای آخرین تست اون بنده خدا:
من که فکر نمیکنم تستهاش الکی باشه. میگم حتی اگه عددهای دانلود و آپلود رو هم فیک کرده باشه، اما بازم اون درصده رو خودش دستکاری نمیتونه بکنه.