لطفا پاک شود...
Printable View
لطفا پاک شود...
این حجم خاص دقیقا چه قدره؟نقل قول:
طبیعتا اگه کسی چند شب و روز مستمر دانلود کنه حقشه که قطع شه سرویسش
----
الان من باید دانلود هام رو تقسیم کنم بین چند بازه زمانی؟
مثلا امشب دو گیگ دانلود داشتم فردا کار نکنم
همینه راهش؟
بله دوست عزیز درسته . منم سرویس آرت 1 دارم . شما مثلا باید یه روز هر چقدر میخواهید دانلود کنید . بعد 2-3 روز دانلود نکنید فقط وبگردی کنید . بعد 2-3 روز دوباره دانلود کنید . اینطوری سرعتتون کم نمیشه . الان من 5 شنبه هفته پیش 3 گیگ دانلود کردم . حالا دانلود نمیکنم تا دوشنبه سه شنبه که اوضاع عادی بشه :31::11:نقل قول:
پ ن : سرویس های آرت نامحدود . حتی الامکان دانلود هاتون رو توی روز انجام بدید . اگر در ساعات رایگان 1 تا 8 با آرت دانلود کنید امکان سریع محدود شدنتون خیلی زیاد :20:
سلام
امروز رئیس مخابرات یا وزیر ارتباطات بود :31: گفت که قیمت اینترنت برای مشترک تا 40٪ کاهش پیدا کرده :18:!
کو ، کجاست پس این کاهش قیمت رو؟ توی اخبار همینطوری محض خنده یه چیزی میپرونند
به گفته همین اقایون و احیانا خانوم ها همین اینترنت نباید محدودیت حجمی داشته باشه پس زیاد ذهنت رو درگیر نکن زود پیر میشینقل قول:
دانلود شبانه خوش بینانه با سرعت 128 چقدر دانلود می کنه ؟ 1.5 شبی خوبه؟
نقل قول:
ارزون تر :18: الله اکبر مگه تو ایران چیزی هم ارزون میشه نکه نشه ها اول کلی گرون میکننش بعد یه 1000 تومان ارزون میکنن مردم هم میگن خداد رو شکر ارزون شد مثل همین مرغ :27:
دوستان اینو فقط بدونید که شاتل قرار بود برای تابستان قیمت هر گیگ رو به 2250 تومان تعقیر بده یعنی 250 تومان ارزون تر از مخابرات اما نمیدونید با چه مخالفت های شدیدی رو به رو شد
اینا نمیزارن که مردم یه چیز ارزون دستشون برسه
سلام -
سرویس 128 ECO3 شاتل رو در رشت دارم . :8: (به قیمت 29900 تومان سه ماهه 6 گیگ با سرعت 128 واقعی .. سرعت دانلود با دانلود منیجر 200 تا 250 )
من که از سرویسش راضی هستم . برای وبگردی با سرعت بالا , دانلود PDF , آلبوم های دلخواه موسیقی ، دیدن فیلم و کلیپ های اینترنتی از سایتهایی مثل آپارات ، باز کردن سایت های سنگین از نظر حجمی به راحتی و غیره ...
شبها هم به صورت معمول فیلم های زیر 500 مگا بایت رو دانلود میکنم . از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود با دانلود منیجر 55 تا 60 هستش .. اما روزها سرعت بین 200 تا 250 هست .
با استفاده معمولی اینچنینی کاربرای خانگی هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن ..
کسایی که اشتهای زیاد به دانلود دارن (اعتیاد به دانلود همه چیز مثلا دانلود 2 تا 5 گیگ در 24 ساعت ) نباید با کاربران خانگی خودشون رو در یک سطح بدونن .
این نوع کاربران به نظر من باید هزینه دانلود های بیش از حد و سرعتهای خودشون رو بدن .
به تمام کسانی که میخوان از اینترنت دیالاپ به ADSL اسبابکشی کنن شرکت شاتل ( سرویس های 128 ) رو برای شروع پیشنهاد میکنم. اگه کارت دانشجویی هم داشته باشین سرعت های بالاتر رو میتونید بگیرید . ولی برای یه کاربر خانگی معمولی همون 128 کافیه زیادم هست .
از نظر خدمات پاسخگویی در رشت بهترین اگه نگیم هستن باید بگم جز اول یا دومی ها هستن . من یک بار یادمه ساعت 2 شب بود یه سوال برام پیش اومد، تماس گرفتم و مسئول فنی به بهترین وجه پاسخگو بود .
به حق در این 9 ماه به مشکل اونچنانی برخورد نکردم . قطعی ها به ندرت اتفاق میفته .. یکی دو باری که قطع شده سراسری بوده ( بیشتر شرکت ها قطع بودن ) !!
پیشنهاد دیگری که به دوستان دارم اینه که از مودم زایسل استفاده کنید ( حالا هر شرکتی که خواستین برین اما مودمتون رو زایسل بگیرین ). این مودم مرغوبیت و اتصال فوق العاده ای داره حتی مودم سادش که من دارم ازش استفاده میکنم.
سربلند باشید .
در لینک زیر میتونید چیزهای بیشتری در مورد ADSL شاتل بدونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عکس لود نشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیدنقل قول:
اگه میخوان با کاهش قیمت کم فروشی بکنن که باز دودش به چشم ما میره
ما به همینش هم رازی هستیم دلیلم هم اینه که تا حالا چیزی ارزون نشده مگر این که کیفیتش چندین برابر کاهش پیدا کرده باشه
(نمونه خیلی کوچیک شیر و کیک تی تاب چند سال پیش با مال الان:31:)