با این محدودیت چه کنیم؟
یه فایل80 مگی رو نمیشه گرفت به این راحتی
یاد دیال آاپ افتادم:n27:
Printable View
با این محدودیت چه کنیم؟
یه فایل80 مگی رو نمیشه گرفت به این راحتی
یاد دیال آاپ افتادم:n27:
اینترنت منم تو ساعات رایگان شبانه هر یک ساعت یه بار دیسکانکت میشه. اینم از اون حقه های جدید پارس انلاین هست.
نقل قول:
میگن دست های پشت پرده نمیذاره مردم تو این تاپیک واقعیتو بفهمن :D
داداش این یادت باشه اینترنت تو این مملکت کاملا شانسیه
در ضمن منم جز همون کاربراییم که سرعتم عالیه به به و چه چه ام میزنم
یادش به خیر من یه مدت تست میذاشتم بعضی از دوستان اعتراض کردن که شما چرا میذاری چون ...
حالا کاری ندارم که یه سری افراد خاص بودن که می خوان تبلیغ کنن ولی قرار نیست شما همرو یه جا قرار بدی و به بقیه هم تیکه بندازی پس خواهشا کاراگاه بازی درنیار برادر !
اگر کسی اینجا تست گذاشت شما عقل سلیم داری که خودت تصمیم بگیری وظیفه این تاپیک اطلاع رسانی و به اشتراک گذاشتن تجربیات و مقایساته
اینم همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واقعا من از سرویس 256 نامحدود راضی بودم الان 30 روز از سرویسم گذشته 16 گیگ مصرف داشتم و سرعتم کمتر از 250 نشده
فقط قطعی هاش بعضی وقتا اعصاب خورد میکنه یهو میافته رو تایم اوت
اگه حجمت کم مونده باشه دانلود شبانه تا اون میزان حجم قطع میشه دوباره وصل میشهنقل قول:
من زبونم مو درآورد اینجا گفتم که اگه کسی اینجا از سرویسش تعریف میکنه تبلیغ نیست پسرخاله پارس آنلاین هم نیست ؛ هرکسی هم که از پارس آنلاین بد میگه از پدرکشتگی نداره باهاش . ولی ایرانی جماعت عادت داره انگ بزنه به کسی که مخالف نظرش نظری داره .نقل قول:
ساعت کامپیوتر من خودکار یکساعت کشیده شد عقب
برای اینکه معلوم نیست سرور پارس هم ساعتش عقب کشیده یا نه امشب مواظب ساعت شروع و پایان دانلودتون باشید
برای منم همین طوره خودکار عقب رفته فکر کنم کل کشور باشهنقل قول:
آخه یه جوری میگی به نظرم فن آوا باید تعطیل بشه و... بعدش از پارس آنلاین میگی که آدم واقعا به شک می افته!نقل قول:
این سندرم 17 سپتامبر هست. یکی از باگ های ویندوز پیرامون تغییر ساعت ایران. خود مایکروسافت باید درستش کنه که نمیکنهنقل قول:
از اون طرف سندرم 16 مارس هم داریم که برای تغییر ساعات بهاره هست!