3g ایرانسل در طول روز رسما دایال آپه...
2 شب به بعد خوب میشه!!
Printable View
3g ایرانسل در طول روز رسما دایال آپه...
2 شب به بعد خوب میشه!!
مهندس ما در چند صفحه قبل گفته ایرانسل فعلا قابلیت رو نذاشتهنقل قول:
کمبودی پهنای باند.افرایش یوزر دیگه همینهنقل قول:
شهرهای تحت پوشش ایرانسل بیشتر شدن و لیستش اپدیت شده. در استان لرستان شهرهای نوراباد ، کوهدشت و الشتر و الیگودرز اضافه شدن ولی خبری از شهر بروجرد نیست...
اشتباه ایرانسل پوشش سراسری و هر شهرستانی با جمعیت کمه ! که جز کندی پوشش شهرهای بزرگ و کمبود پهنا باند و مشکلات مالی هیچ عایدی نداشته
یعنی چی اخه؟نقل قول:
این حرف شما توهین به ما ساکنین شهر های کم جمعیته.مگه ما آدم نیستیم؟
این وظیفه ایرانسل هست که تمامی شهر ها رو با سرعت مناسب پوشش کامل بده
حالا سرعت پایینه ما مقصریم؟
وقتی ایرانسل تواناییشو نداره به نظرت باید سرویسی بده با کیفیت کم ؟
خب پس این دیگه تقصیر ما نیستنقل قول:
تقصیر خود شرکت هست که پهنای باندشو کامل نمیکنه
دوست شهر بروجرد جمعیتی حدود 300 هزار نفر داره و دومین شهر پرجمعیت لرستان هست و یکی از شهرهای قدیمی کشور هست و بزرگان زیادی هم داره و داشته. رایتل که الان چند ساله و همراه اولم از پارسال مهر ماه این شهر رو زیر پوشش برده و فقط ایرانول مونده ..
دورود که جمعیت کمی داره خیلی وقته تحت پوشش 3g ایرانسل هست..
جوری که شما میگید بقیه مردم ایران بجز چند کلان شهر باید برن بمیرن.:n28:
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که تا زمانی که به یک ثبات در ارائه خدمات نرسیدن لزومی نداره سرویس رو به شکل فعلی و کاملا غیر استیبل وارد شهر های دیگه کنن.نقل قول:
من راضی بودم اگر از یه شهر غیر پایتخت هم شروع میکردن منتها خدمات کامل ارائه میدادن و بعد میرفتن سراغ شهر بعدی
و این رو هم باید قبول کنیم شهری که جمعیت و بالطبع مشترک بیشتری داشته باشه ، برای شرکتی که 99 درصد دنبال منفعته ، صرفه اقتصادی بیشتری داره و براشون قابل قبول تره.
دوست عزیز مشکل پهنای باند و سرعت از جای دیگه هست که همه میدونن و به تعداد شهرها و جمعیت ربطی نداره. وقتی وزیر رو میبرن مجلس به خاطر سرعت اینترنت نباید توی این کشور هیچ امیدی داشت و بحث های بیهوده کرد.:n03:
اینترنت پر سرعت تو این زمونه حق مسلم همه اس !! حالا فرقی نمیکنه جه تو دهات باشه چه تو کلان شهر !! چه بسا مردمی که از همین کلان شهر ها رفتن تو شهر های کوچیک زندگی میکنن و...نقل قول:
مشکلات پهنای باند تو ایران مربوط به یکی دو سال اخیر نیس !! از اول بوده و خواهد بود !!
نمیشه با این حرف ها اصل مطلب رو انکار کرد و گفت که ایرانسل و یا هر اپراتور دیگه ای شهر های دیگه رو زیر پوشش نبره !!
همون طور که قبلا گفتم کنترل منحصر به فرد ترافیک دیتای ایران دست شرکت زیر ساخته !! و تا وقتی این انحصار مسخره پابرجا باشه اینترنت ایران جز انترنتی بیش نخواهد بود !!
وزارت ارتباطات کم سودی برا دولت نداره !!
شما فکر کن !! دیتای مفت وارد کنی و بعد به قیمت خون بابات بفروشی به ملت !! کدوم دولتی میاد از همچین سود کلان خودش دست برداره ؟:n02: خدایی خود شما بودی قید همچین سود کلانی رو میزدی؟:n02::n02::n02::n02:
به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهترهنقل قول:
برادر من سرعت خوب کجا بود؟نقل قول:
همین الان توی خرمشهر اینترنت نسل چهار تو رویایی ترین شرایط بیشتر از چهار مگ سرعت نداره نسل سه هم که...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کجاش بسیار خوب و عالیه؟
من ماهی 30 گیگ مصرف میکنم. به نظرتون بهترین بسته مصرفی چیه که به صرفه باشه؟
تنوع بسته ها خیلی کمه
4g
تست داخلی
تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد
بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.
منطقه 22 تهران شهرک گلستان
محتوای مخفی: تست دیشب با سیگنال -85 و سرور داخلی
محتوای مخفی: تست یکی دو ساعت پیش ..تو اوج شلوغی کنار یکی از سایت ها
پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.
دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.
در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.
موفق باشید.
ایرانسل بیشتر جاها پوشش داره ولی مشکل مالی نداره بیشتر جاها تجهیزه به نسل 3نقل قول:
آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدرنقل قول:
بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه
روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.نقل قول:
همراه اول که واقعا شورشو در آورده بالای 5 بار شکایت کردم هنوز درست نکردن فقط منطقه ما مشکل آنتن دهی نسل 3 داره اصلا هم به روی خودشون نمیارن بابانقل قول:
کدوم محله هستی؟نقل قول:
موقع دانلود تا چند مگ میگیری؟
بهم زنگ زدن گفتن حل شده مشکل .گفتم نه بدتر شده.گفتن شما باید صبر کنی تا همکاران بیان
الان باور میکنی 3 ماه شده هیچی به هیچی.خسته شدم دیگه اینقدر باهاشون حرف زدم هی میگن میایم ولی نمیان
شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.نقل قول:
من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:
دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.:n21:
شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟نقل قول:
مهندس عزیز من که این همه پیگیر قضیه شدم هیچی نشد
دیگه دست کشیدم موندم ببینم چی میشه
بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.نقل قول:
هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن
این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......
منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشهنقل قول:
نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)نقل قول:
نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.
نمیدونم چرا سختیشون میگیره پیگیری کنن مشکل رونقل قول:
یه دو سه بار از رو پستت بخوننقل قول:
منطقه ما مشکل نسل دو داره و عدم. آنتن دهی،نقل قول:
آقا تو این مملکت پول هست، پهنای باند هست، همه چی هست.
مخابرات و دولت و ایرانسل و .... اراده بکنن میتونن اینترنت بالای 10مگ با کمترین قیمت به تمام نقاط ایران بدن.
اما مشکل کجاست؟
همه میدونن. یه بچه 7ساله هم میدونه مشکل از کجاست. آقا میخوان همتون رو بفرستن بهشت! باید خوشحال باشید! اونوقت میایید اینجا هی نق میزنید؟!
باید مثل کره شمالی و کوبا بشید تا قدر عافیت رو بدونید؟!
تست حوالی شهر رشت نزدیک خمام
3g
edge ایرانسل دیگه خیال راحت دیتا موبایل رو 2g قرار میدم روشن میگذارم برای دریافت پیغام از وایبر و تلگرام
من خیلی راضیم از کیفیت ایرانسل و پوشش به این گستردگی فقط خیلی شاکیم از قیمت بسته های جدید اینترنتش حداقل شبانه رو حذف نمیکرد!!
نقل قول:
کیفیت اج براتون فوق العاده اس !! برا من هم اینطوریه !! با وجور نسل 2 به این خوبی من اصلا دلم نمیاد بذارم رو نسل 3 که باطری الکی الکی هدر بره :n02:
بله نسل دو عالیه!!!
برار چطوری سرور مونیخ رو انتخاب کردینقل قول:
واسه من تو اسپید تست این رو نداره
شما کجای رشت هستید برار
میدونی چرا اونور سرعت خوبه.چون اصلا کسی از نت ایرانسل استفاده نمیکنن همه وای فای دارن استفاده میکنن کافه زیاده اونورنقل قول:
خود خمام تریجی نداره.شما دقیقا کجا تست کردی همشهری
باور میکنید دوست عزیز من اصلا از نسل 3 استفاده نمیکنمنقل قول:
سرعت نسل 2 تا 31 کیلوبایت میره راحت.افت نداره اصلا.من راحتم با نسل 2
سلامنقل قول:
من پارسال دانشجو بودم تو رشت منطقه لاکان اون موقع رایتل داشتم که دهن مارو صاف کرد همش قطع کامل داشت کانکشن رفتم رو ایرانسل بالاخره هرچی باشه یه نت ذغالی تحویلت میده
دیشب با دوسانم بودیم از رشت اومده بودیم بیرون نرسیده به کمربندی تست کردم رفتیم تو خمام اتومات شد 2g
سرعت از تهران بودم بهتر بود سیگنال آن چنانی هم نبود فکر کنم 3 تا آنتن پر بود شبکه 2g ایرانسل خیلی استیبل شده قبلا اصلا کانکت نمیشد