الان یه فشفشه چهل گیگ خریدم یه ستاره اضافه شد
ولی 300 مگ اظطراری نداره برای من چرا؟
بسته 12 گیگ رو داد
Printable View
الان یه فشفشه چهل گیگ خریدم یه ستاره اضافه شد
ولی 300 مگ اظطراری نداره برای من چرا؟
بسته 12 گیگ رو داد
وقتی ترافیک تموم میشه ظاهر میشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
چند تا ستاره دارید ؟نقل قول:
کلا تا الان چند تومان از این شرکت خرید کردید؟در قسمت پرداخت ها میزنه
چرا عزیز به شدت هم هست به خصوص روی فشفشه ها ،من ۱۰ گیگ دان کردم ۳ گیگ بیشتر کسر شد،عزیز شما اینجوری کم احساس میکنید اما اگر فقط سیستم خونه رو اماده کنید و با کنکشن باشید و دیومتر یا نتورکس رو تنظیم کنید و یک فایل ۷۰۰ مگ یا ۱ گی دان کنید و بعد دان سریع کانکشن رو قطع کنید و بعد نرم افزارها باسایت چک کنید شک نکنید خیلی بیشتر محاسبه میکنه،من هزاران مدرکدارم و ۲ بار هم حجم اضافه کسر شده رو هم ازشون گرفتم و تایید شده،بهانه میارن ولی مدرک درست ندارم و حجم رو برمیگردونن باید پیله،همین.فقEza_aso حتما باید اول کانکشن وصل میکنید تا اخر تایم به سایت خودشون یکی باشه مثلا ۲۰ ثانیه عیبی نداره و بعد گزارش رو برای ۱۹۵ هم بفرستیدl6041]من که به شدت حس میکنم!نقل قول:
روی مباحث کامپیوتری و ... هم کاملا مسلط هستم و میدونم حجم از جایی نشت نمیکنه! اصلا مودمم حجم کل ورودی و خروجی رو میگه که چقدره.[/QUOTE]
دقیقا همیمی گفتم در پست بالا انجام بدید
نه عزیز این حجمتنها حجمی هست که در کد تخفیف نمیره،و بعد از تایید خودش به حجم اضافه میشه،برای کسی نیومده،حتما هنوز ۳ ماه نشده وگرنه میادنقل قول:
هر وقت ترافیک تموم میشه در قسمت هدایا ظاهر میشه و قابل فعال سازی هستش. اگه ۳ ماه از فعال سازی قبلی گذشته باشهنقل قول:
تقریبا دو ماه و نیمه اومدم رو های وب دقیق 285 هزار تومن تا الان شدهنقل قول:
سه ستاره
اینم اضافه کنم حدود 300 گیگم مصرفم بوده
دوستان دیشب و امروز هم کلی فایل گذاشتم واسه دانلود از یک فایل 315 مگی 376 مگ کم شد از فایل 415 مگ 475 مگ کم شد از یک فایل 730 مگی 129 مگ کم کرد فایل 205 مگی حدود 260 مگ کم کرد والی ماشاءالله از دیشب هم 3 بار تماس گرفتم چندتا عکس موقع دانلود گرفتم اصلا زیربار نمیرن بار آخر دقیقا 1 ساعت کلنجار رفتم باهاشون دوتا نرم افزار DU meter و networx به گفته خودشون نصب کردم با TeamViewer نصب شد جلوی چشم خودش چندتا فایل رو دانلود کردم مقایسه کردم و... به هر حال زیربار نمیرن که نمیرن که نمیرن :n24::n41: هرچی میگفتم یک چیز دیگه میگفت آخر سر هم کلافه شدم کلا بیخیال شدم از این به بعد دانلودهام رو میذارم جمع بشه بعد با بسته های نامحدود با اپراتورها دانلودشون میکنم مگر دیگه خیلی ضروری باشه که بخوام فشفشه بگیرم البته از حجم معمولیم هم کم میشه اما چون بیشتر استفاده وبگردی هست کمتر خودش رو نشون میده و میشه مدت بیشتری رو سر کرد اما واسه دانلود با این وضعیت فعلا کنسله واقعا به اعصاب خردیش نمی ارزه.
دقیقا همیمی گفتم در پست بالا انجام بدید[/QUOTE]نقل قول:
مشکل اینه که بحث یک بار دو بار نیست!
همیشه وضع همینه
نمیشه همش دنبال مدرک و ... باشی تا بهشون ثابت کنی و حجم رو برگردونن
چند تا دستگاه صبح تا شب به وایفای وصلن و دارن نت مصرف میکنن و ها وب هم داره دزدی میکنه و کاری نمیشه کرد.
نت ایران نوبره واقعا
یعنی بیشتر دزدی ها از دانلوده تا وب بگردی؟ وب گردی هم ب هرحال ویدیو دیدن انلاینم دارهنقل قول:
UOT=MMDFullHD;8966349]تقریبا دو ماه و نیمه اومدم رو های وب دقیق 285 هزار تومن تا الان شده
سه ستاره
اینم اضافه کنم حدود 300 گیگم مصرفم بوده[/QUOTE]
اهاااا،من ۵ ساله و ۲ میلیون خرید کردم ۵ ستاره ام برای همون سوال کردم،البته من یکسال و نیم هست بسته یکساله و ۶ ماهه گرفتم و برای سال بعد هم ۶۰۰ گیگ سالانه خرید کردم،چون به صرفه تر هست،و دیگه کوچک ،کوچک وسط سال خرید ندارم،همون زمانی که طرح میاد میخرم ،تا خیالم راحت باشه،الان تا برج ۷ دارم از طرح قبل اما طرح جدید ۶۰۰ گیگی هم خریدم و کلی هم فشفشه هدیه و ... دارم.
اقا این قضیه حجم دزدی اینا اینطور ک میگید نیستا
خیلی ارقمایی ک دارید میدید فرق داره
به همین جهت بنده ی ازمایش بدون نرم افزار و اینا با لیمیت کردن حجم میذارم خودتون نذاره گر باشید
مشکل اینه که بحث یک بار دو بار نیست!نقل قول:
همیشه وضع همینه
نمیشه همش دنبال مدرک و ... باشی تا بهشون ثابت کنی و حجم رو برگردونن
چند تا دستگاه صبح تا شب به وایفای وصلن و دارن نت مصرف میکنن و ها وب هم داره دزدی میکنه و کاری نمیشه کرد.
نت ایران نوبره واقعا[/QUOTE]
عزیز ،خداشاهده من ۳ بار شکایت کردم و هر بار ۵۰ گیگ به من یکماهه دادن،باید بتونید توجیه کنید،برای منم قبول نمیکردن اما نتونستن به ۱۹۵ با دلایل خودش.ن گفتن و دلایل من اثبات کنند میدادن.من هر ۶ ماه خودم تست میگیرم و شکایت میکنم عزیز،این روش من شده دیگه،خود مدیر عامل به جان خودم میگفت بیا هزینه هات رومیدیم خط رو خالی کنید،چون چیزی برای گفتن نداشتناز تمام شواهدتون دقیق بگیرید روی تک کانکشن و باسایت مقایسه کنید البته روی فایل ۵۰۰ مگ به بالا و بزنید ۱۷ درصد کسر میگنه به جای ۶ درصد،همین.خودتون بگیرید و برای ۱۹۵ بفرستید.
من حرفمو تکذیب میکنم حجم دزدی نداره پارس انلاین عالی اشتباه ازمن بودنقل قول:
اپلیکیشن چرا اینطوری شده؟
حجم دانلود و آپلود رو دو برابر نشون میده بعد توی " ترافیک کسر شده " درست نشون میده یعنی نصفشو.
البته میدونم مشکل از کجاست! توی پنل قسمت گزارش یه چیز اضافه شده به اسم ADSL ISG PPPoE Free که volume charge صفر داره
که حجمش برابر با سه تا آیتم دیگس یعنی domestic notdomestic zero.
حالا توی اپلیکیشن این pppoe free رو اشتباها محاسبه میکنه.
البته توی خود پنل هم اون قسمت که مصرف کل رو میزنه همین مشکل رو داره!
دوستان اگر فشفشه برای فروش داشتین در خدمتم
امکان تعویض با شارژ ایرانسل و همراه اول و همچنین فعال سازی بسته های اینترنت ایرانسل و خرید نقدی
منم امروز یه فشفشه 70 گیگ دیگه خریدم 3 ستاره شدم ، یه فشفشه 12 گیگ هدیه داد
دوستان من ی تستی کردم فرمایشات دوستان در حجم دزدی کاملا تایید میشه
مودم تو حیاط بصورت بریج کانفیگ شده و یک رادیو متال بصورت اکسس پوینت تو خونه تنظیم شده و با کابل شبکه بهم متصل ان و هات اسپات روش انجام شده و فقط یک کاربر به وای فای و با یک نام کاربری وصل شده و وبگردی از سایت های داخلی و و ... انجام شده
میزان اولیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان استفاده بصورت واقعی
یک خروج از اکانت حساب کاربری و دوباره لاگین شدن به پنل های وب این مقدار رو نشون میده که نشون میده واقعا درست حساب میشه
اما بعد گذشت 4 دیقه یک بار دیگ لاگ اوت و اینبار با نت همسایه وارد پنل شدم و سیستم هات اسپات رو لاگ اوت کردم و هی دیوایس فعالی دیگ متصل نبود با کمال تعجب
درصورتی ک بنده 70 مگ سرجمع با اپلود دانلود اینا استفاده داشتم البته مقداری هم مربوط به سیستم داخلی بوده حالا داخلی هم بصورت نرمال حساب شه باید 33005 مگابایت اینترنت داشته باشم ولی میبنید که 32970 شده و اینکه حدود 35 مگابایت این وسط پرید
دوستان عزیز یه سوالی داشتم من تازه اومدم های وب قبلا شاتل بودم.
درصورتی که سرویس فعال داشته باشید و یه سرویس حجمی دیگه خریداری کنید به صورت کد تخفیف وارد تب کدهای تخفیف میشه؟ چون موقع ثبت نام اینجوری شده بود ممنون میشم منو روشن کنید :n36:
بله سرویس خریداری شده در قسمت کدهای تخفیف ذخیره میشه تا بتونین بعدا فعالش کنین ...نقل قول:
دوست عزیز بنده در حدود شش ساله کاربر های وب بودم توی تموم این مدت شاید از موارد و نواقص دیگه ناراضی بودم اما هیچ وقت موردی پیش نیومد یا اونقدر حاد و تابلو نبود که بخوام شک کنم و ترقیب به پیگیری بشم کاسته شدن حجم یا بهتره بگیم هجم دزدیشون فوق العاده تابلو هستش میدونید چون من دیگه بعد از حذف بسته های قبلی و نا مناسب بودن بسته های جدید بسته و سرویس پر حجمی خریداری نکردم متوجه این موضوع شدم اما چون شما با تصور اینکه خوب حجمتون بالا هست و با فراغ خاطر فعالیت و دانلود میکنید دیگه هر لحظه نمیاید حجمتون رو بررسی و چک کنید تا زمانی که حجمتون تموم بشه اون موقع هم خوب ممکنه بگید لابد استفاده کردم دیگه اما من چون بعد از اجرای مصوبه دست به عصا راه میرم :n28::n02: هر دیقه باید بیام چک کنم ببینم چقدر دیگه از حجمم باقی مونده بعد از اتمام بسته یکسالم خیلی از فعالیت هام رو کاهش یا کلا قطع کردم و در حد نیاز و الی آخر.نقل قول:
شما درست میگید زمانی که دانلود تموم میشه قبل از اینکه مودم رو دیسکانکت کنید اگر برید داخل پنلتون حجم رو همون مقدار میزنه اما بعد از اینکه مودم رو دیسکانکت کردید یا خاموش و روشنش کردید حجم واقعی باقی مونده رو نشون میده که متوجه میشید بسیار بیشتر از حجم مورد استفادتون کم کرده طرف یک برنامه رو کرده مبنا همون رو میکنه چماق و هی میگه ما که این برنامه رو ننوشتیم کار برنامه نویس هایه جهانیه جلوی چشم خودش زدم دانلود 200 مگ رو 240 50 مگ کم کرده میگه نگاه کن این رقم با رقمی که توی پنل های وب(قسمت گزارش) ازت کم شده یکیه میگم مشکل من همینه شما که خودت دیدی من یک فایل 200 مگی رو دان کردم خوب چرا باید 240 50 مگ کم بشه میگه خوب این دیگه به ما ربطی نداره سیستمت داره اینقدر دان میکنه اومده تمام آپدیت ها ویندوز رو چک کرده خودم آپدیت آنتی ویروس رو نشونش دادم میگم ببین روی تنظیم دستی هست مگه من کاربر یکی دو روزه هستم عکس هارو نشونش دادم با لجاجت تمام میگه نه این تایمش مهمه میگم احمق به محض اینکه دانلود تموم شده ارتباط رو قطع کردم حین دانلود هم استفاده دیگه ای نکردم و... واقعا اعصابم داغونه از دستشون اگر پیشنهادی دارید جمع بشیم به 195 یا پیج این وزیر بی خاصیت که همه آتیش ها از گور اون پا میشه بریم چند نفری شکایت و پیگیری کنیم اگر هم راه بجایی نمی بریم که بفکر چاره دیگه ای باشیم میخواستم بسته 3 ماهه بخرم اما با این وضعیت ترجیه میدم از دانلود اپراتورها استفاده کنم.
متاسفانه به دلیل ناتوانی و ساختار معیوب و ضعیف و عدم نظارت یا شریک قافله شدن هیچ خدماتی در ایران دارای ثبات و بهبود کیفیت نیست این تجربه شخصی خودم هست اکثر ایرانی ها (و قطعا استثناء هم وجود داره ) فروشنده رستوران دار کارخونه دار شرکت دار بخش خصوصی دولتی گارانتی کننده ها خدمات بیمه ووو ... ارزش و اهمیتی به مشتری هاشون یا همون مردم نمیدن اصلا واسشون مهم نیست خواست مردم رضایت مردم اعتماد مردم(که خود مردم هم در این موضوع اکثرا مقصر هستند) اون اوایل تا یک مدتی واسه اسم و رسم در کردن و سر زبون ها افتادن زیر پات رو هم جارو میکنند اما به محض اینکه خرشون از پل مراد گذر کرد دیگه خدارو بنده نیستند اون اوایل اون ها دنبال شما میفتن بعد از مدتی حالا شما باید دنبال اون ها بیفتید، امروز یک گزارشی میخوندم در مورد یک ماده خطرناک و مضر سلامتی که برخی نانوایی ها به تازگی بجای جوش شیرین(که خود این هم بسیار مضر هستش) به نان میزنند به اسم "سدیم دیتیونیت" میتونید توی گوگل سرچ کنید و گزارشش رو بخونید یا گزارشی در مورد افزایش رو به فزونی افسردگی و ریتم یکنواخت زندگی مردم و عدم اهمیت این موضوعات از زبان وزیر بهداشت و... در کل عرض میکنم اینجا جان مردم سلامت مردم و مسائل حیاتی دیگه پشیزی ارزشی نداره دیگه این مواردی که ما داریم در موردش صحبت میکنیم که دیگه واسشون حکم جوک و لطیفه رو داره
این سرویسهای جشنواره شبانه رایگان دارن ؟ و اینکه کیفیت های وب برای تماشای استریم و یوتیوب اینا چطوره ؟ پینگش برای بازی ؟
شاتل الان دیگه جشن.اره هاش به درد خودش میخوره واسه من که مصرفم زیاده اصلا به صرفه نیست .
دوستانی که در اصفهان هستند . آیا های وب مناسب هست ؟
دوستان کسی فشفشه 100 گیگ یه روزه یا بیشتر داره ؟
من دفعه قبلم همین جا گفته بودم یه نفر داشت اما چون الان فشفشه دارم دست نگه داشته بودم اما الان میخوام بگیرم فوقش .ککد رو نگه میدارم تا فشفشه فعلمی تموم شه لطفا اگر دارین بگین کلی بازی دارم باید دانلود کنم ....
حجمی بودن اینترنت از اساس مسخره هست و اینا فقط واسه سو استفاده از جیب مردمه حالا دیگه کار به جایی رسیده که از حجمی که با هزارتا منت میدن از همونم میدزدن. من نمیدونم اینایی که هنوز به این حکومت امید دارن دقیقا به چه چیزی فکر میکنن
بشدت موافقم باهاتنقل قول:
الان طوری شده که نامحدود می دن و پول هنگفت ماهیانه می گیرن اما بازم محدود می کنن نمونش خود من که ماهی 48تومن می دم باز محدود می شم
اینترنت فیبر نوری با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه و حجم نامحدود
رومانی
ماهی کمتر از 10 دلار
چقدر سیریشن اینا
مدت اشتراکم تموم شد و درخواست جمع آوری دادم، میگه چرا؟ میگم پینگش کمه و دیگه نمیخوام و به درد کاربری مثل من نمیخوره.
میگه بیا پینگ چک کنیم. میگم ۲ ساله مشترک های وبم، مشکلش حل نشده، الان هم نمیشه، دیگه نیازش ندارم.
میگه فشفشه تو پنلت داری و میسوزه، گفتم کدش رو به کسی میدم استفاده کنه، مگه نمیشه؟ گفت چرا میشه :n13:
بعد گفت ۵ ستاره ای، همه ش میسوزه، گفتم مهم نیست.
گفت بی اینترنت میمونی، گفتم lte هست.
بعد دوباره شروع کرد به اصرار کردن و کاربر ۵ ستاره و این حرفا
بنده در پست قبلی هم گفته بودم هر وقت ترافیک تموم میشه در قسمت هدایا ظاهر میشه و قابل فعال سازی هستش. اگه ۳ ماه از فعال سازی قبلی گذشته باشه.نقل قول:
قبل از اتمام حجم سرویس .
( لطفا قبل از اینکه نظر قطعی بدید کمی تحقیق کنید . بنده هیچ حرفی رو بدون مدرک نمیگم )
بعد از اتمام حجم سرویس که این ۳۰۰ مگ حجم اضطراری ظاهر میشه
منم موقع تخلیه خط همین مشکلات با های وب داشتم و اول که درخواست دادم تا 5 روز هیچ کاری نکردن و تماس میگرفتن میگفتن در دست اقدام هست و شاید تا 14 روز طول بکشه:n31:نقل قول:
بعد تصمیم گرفتم توی سایت 195 شکایت کنم که صبح که شکایت کردم بعد نیم ساعت تماس گرفتن و گفتن تا ظهر تخلیه میشه و همین هم شد و تا ساعت 5 عصر کامل تخلیه شد ! فقط باید شکایت کرد تا زود تخلیه کنه!
بعد از ۴۸ ساعت شکایت میکنم من هم.نقل قول:
فعلا یع مشکل دارم، این کدهایی که قصد فروششون رو داشتم نمیتونم ببینم. فقط وقتی با های وب وصلم تو پنل نشون میده؟ روش دیگه ای برای دیدن کدها نیست؟
به ایمیل هم فرستاده، ولی نمیتونم پیداش کنم.
من میخوام نده به کسی لطفا ...نقل قول:
یکی بهم 6 روزه 200 گیگ پیشنهاد داد از ظهر انلاین نشده صبر کنید بهتون خبر میدم به کسی ندین .
من خیلی دلم میخواد بتونم فشفشه ها رو بفروشم، اما به کدشون دسترسی ندارم.نقل قول:
تا وقتی با نت های وب به پنل متصل نشم کدها رو نشون نمیده.
موندم دوباره یه ماه تمدید کنم یا نه؟ کلی پول این فشفشه ها رو داده بودم.
به نظرم تمدید کن اونجوری هم دیگه isp بدی نیستنقل قول:
علارغم میل باطنی م یک ماه دیگه تمدید کردم تا از فشفشه ها استفاده کنم.....
ای خدا...:n03:
10 روز 100 گیگو میفروشی ؟نقل قول:
اوکی، pm میدم.نقل قول:
نقل قول:شما که شاتل هم داشتی!نقل قول:
چرا با شاتل دانلود نمیکنی هم خیلی خیلی ارزون تر تموم میشه و هم 100 یا 200 یا 300 گیگ هم که دنلود داشته باشی راحت و سر فرصت انجام میدی و محدودیت زمانی 1 روزه یا 6 روزه نداری!
جمعش کردم .نقل قول:
راستی کسایی که کد فشفشه دارن جلوش میزنه 100 گیگ مثلا فلان روز ؟