اگر قانون هست طرح نامحدود نباید به تهرانی ها بدن.نقل قول:
Printable View
اگر قانون هست طرح نامحدود نباید به تهرانی ها بدن.نقل قول:
بچه ها من به یه مشکلی خوردم
امروز شارژ حجمیم تموم شد بعد 2 گیگ شارژ کردم نگاه کردم دیدم 2 هفته دیگه اعتبارش تمومه! حالا ما میخوام از این خونه الانمون 1-2 ماه دیگه بریم چیکار کنم برای شارژ مجدد؟ 3 ماهه باید بشه؟آخه چرا 1 ماه نمیشه ؟:n29::n29: تازه نگاه کردم همه بدون شبانه هستن که :n41:
سلام میتونین خط خونه رو منتقل کنید به مکان جدید.نقل قول:
پیگیر این راه حل باشید.
نه این نمیشه خونه الانمون اجاره ایهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خدا شاهده برای من هم همین اتفاق افتاد زنگ زدم میگم ساعت شبانه طرح کمپین تابستانه چییه میگه ۱ تا ۷ بعد من گفتم چرا در این تاریخ من که تا ۷ دانلود کردم چرا دو گیگ حجم ازم کم کرده می گه خوب درسته دیگه شما ۲۰ گیگ از ۸ام دانلود کردی دیگهنقل قول:
منم قانع شدم و قطع کردم:n19::n25:
شما کاری که میگم بکن تا برای همیشه راحت بشینقل قول:
دور ADSL رو خط قرمز بگیر برای همیشه. مودم رو هم بفروش و با پولش چند تا بسته ی مناسب ایرانسل بگیر و دغدغه ی حجم دزدی و نویز خط و ... نداشته باش
من شخصا که یکسال پارس آفلاین و 8 سال صبانت دزد رو داشتم و از چاله ی اونها خودم رو به چاه مخابرات انداختم هر وقت حجمم تموم شد همین کار رو میکنم
10 ت شارژ میکنی بسته ی دانلود نامحدود شبانه یک هفته ای رو میگیری و به ریش مخابرات و سایر ispها می خندی
باور کن با دیدن تعرفه های زیر صددرصد به حرفم میرسی که ریختن پول توی شکم مخابرات و سایر این دزدان اشتباه محضه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی:n40:
منم تا چند روز دیگه که طرحم تموم میشه ( پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه) که مجبورم ازین طرحای مزخرف بهار تا بهار بگیرم فقط یه چیزی چرا تو خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه ش نیست بچه هایی که خریدن رفتن مخابرات؟؟ آنلاین نمیشه ؟؟ راستی یه سایت دیگه هم داشت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال ایرانا اون هنوز کار میکنه این طرحم جزو طرحاش هست میشه ازون سایت گرفت؟؟
و اینکه مودم رایگانشون مدلش چیه؟ میارزه یا هدیه شو گیگی بگیرم؟؟
ممنون میشم جواب بدین:n12:
شبی چقدر دانلود میده این طرح نامحدودنقل قول:
برای 7 روز 10.000 تومان .نقل قول:
در ماه بیش از 40.000 تومان ؟؟
در سال چیزی بین 500.000 تا 600.000 تومان؟؟ میصرفه عزیز؟؟
سرعتش رو هم لطف میکنبد؟؟
هر شب چند گیگ میگیرید شما؟؟
ممنون
نقل قول:سلام به قدرت 3g یا 4g انتن محل منطقه شما بستگی داره ولی در شرایت ضعیف سرعت دانلود زیر 130kb من ندیدم و بهترین حالت برای من تا 640kb هم رفته! الانم کلا اینترنت مخابرات رو گذاشتم کنار همش دارم از 3g ایرانسل اینترنت استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم از مخابرات خیلی بهترهنقل قول:
سرعتی که بطور متوسط میده رو اعلام کنید و میزان متوسط دانلود هر شب (در مورد خودتون)نقل قول:
دوستان این کنترل پنل جدید نام کاربری و رمز رو چی باید وارد کنیم ؟
سرعت متوسط در اون ساعات رایگان حدود 180 تا 200 هست (3G) البته من این طرح رو ندارم یکی از اقوام هست که در منطقه باغ خواجه ربیع هست دارن معمولا اون طرف ها زیاد سرعت خوبی ندارن چون تعداد مصرف کننده ها خیلی کم هستند ولی در مناطق مرکزی و جنوبی مشهد سرعت بیشتر هست اگر هم بتونی 4G استفاده کنی که کلا نگران سرعت نباید باشی من خودم طرح های بلند مدت 3 ماهه خریداری کردم که شبانه نداره عکسی از پینگ تایمم رو گرفتم پینگ تایم خوبی دارهنقل قول:
یک سرور داخلی
اگر مودم رو جای پنجره رو به بیرون بزارم پینگ تایم زیر 50 هست
همچنان شارز زمانی باز نشده ؟ نمیخواد باز شه ؟
نمی دونم ولی گویا مثل اینکه اینترنت می خواد گرون بشه اول از همه از تهران شروع شده
از 12 اسفند مخابرات تهران طرح گذاشته
یک مگ 36 گیگ یکساله 181 هزار تومان
این در حالی است که در مشهد طرح بهار
یک مگ 60گیگ +36گیگ هدیه به همراه دانلود شبانه یکساله 226 هزار تومان
ببخشید شما می تونی امتحان کنی ببینی 6 به بعد ازتون حجم کم میکنه یا نه؟نقل قول:
منطقه شما کجاست؟نقل قول:
سیستمو تنظیم کردم تا 6:10 دانلود کنهنقل قول:
فردا خبر اون ده دقیقه رو میدم:n06:
کم نکرد، مثل اینکه درحال حاضر شبانه همون 1تا7 هستنقل قول:
دوستان فهمیدم چرا نمی تونستیم داخل سرور جدید بریم
آخه چون پسورد موجود در مودم با پسورد برای ورود به سامانه جدید فرق می کنه ولی اون هایی که هنوز جدیدا رمز مودمشون رو تغییر ندادن رمز مودم با رمز سامانه یکی است ولی وقتی رمز رو تغییر بدی رومز سامانه هم تغییر می کنه
منم امروز تا ساعت ۷ دانلود کردم ولی حجم کم نکرد طرح کمپین پاییزی
درصورتی که دو یا سه روز پیش از بنده ۲ گیگ حجم کم کرده بودن که تا فعلا هم بر نگشته واپراتور ها هم پاسخ گو نیستن چون مودم ساعت ۸شب تا ۱۲ ظهر فرداش روشن بودبه طوری که من اندروید رو تنظیم کردم ساعت ۱ شروع دانلود کن و ۷ پایان بده به دانلود وقتی ام که رفتم مدرسه ساعت ۱۲ اومدم دیدم بله ۴ گیگ توی شبانه دانلود شده و ۲ گیگ هم از حساب من حساب شده
حالا به نظر شما من چه طوری این ۲ گیگ حقم رو پس بگیرم
نقل قول:
دوستان براي من که تو ibsng زده NightFree از 1 تا 6 !
شما هم اگه ميخواين مطمئن بشين به اين سايت برين و با user که 513 هست وارد شين ببينين چي براتون زده، بياين به ما هم خبر بدين.
طرح شما چییه دوست عزیزنقل قول:
کمپین که من زنگ زدم گفتن ۱ تا ۷
ولی بهار تا بهار ۱ تا ۶
بالاخره به این اپراتور ها اطمینان نیست:n33:
سلام
مخابرات هم شد یکی مثل شاتل و صبانت
اگر از یک حجمی بیشتر دانلود کنیم دیگه سرعتمون کم میشه.
الفاتح
این نامردا سرعت اینترنت منو در روز تا 8 مگابیت بستن اما چون پورتم روی 2.7 مگابیت بسته شده نمی تونم با سرعت بیشتر از 320 دانلود کنم.
حالا دادمو هر جا ببرم بی پاسخه چون اپراتور ها هیچ سوادی ندارن
پنج شنبه با یک اپراتور مرد(همون پسره که تهرونی میزنه) صحبت می کردم که چرا پاسخ گو نیستید.
وظیفه ی شما پاسخ به منه یا جواب منو بدید و یا منو به کسی معرفی کنید که پاسخ گوی من باشه.
اگر هم میگید یک هفته ی دیگه مشکل حل میشه به من تضمین بدید که خسارت من داده میشه
و یا اینکه بدین من با مدیر شما صحبت کنم
خلاصه صدام رفت بالا و جوابی نداشت بده ولی پور رو بازی در آورد و شماره ی اپراتوریشو نداد.
من قرار فردا به 135 شکایت کنم.
چون یکبار دیگه هم اتفاق افتاده بود اما بهم بعد از 1 یا 2 ماه زنگ زدن و من گذشت کردم
اما از دست این بچه پورو نمی تونم بگذرم.خیلی پور رو بود.منت می زاشت سرمه من که 8 دقیقه با من حرف زده.
من بهش گفتم تا الآن 20 دقیقه است که وقت من داره حدر میره و منو پشت تلفن منتظر نذار.(چرا سیستم هاتون مجتمع نیست بعد از این همه سال چرا بعد از این همه تجربه هنوز پنل هاتون مثل همون قبلی هاست و همون مشکالات داره)
خلاصه اگر بازم زنگ بزنم ببینم پسره برداشته از همون اول ازش میخوام که جواب منو بده و وصل کنه.خلاصه من دست به سر نشم.از همون اول هم با صدای بلند و عصبانیت باهاش حرف میزنم.وظیفش پاسخ گویی
خلاصه وظیفشون پاسخ گویی به شماست یا پاسخ بدن یا اینکه به کسی وصل کنند که پاسخ گو است.یا اینکه تضمین بدن به حق و حقوقتن بعد از رفع مشکل میرسید.ولی با احترام اما لحن سنگین و از نقطه ی بالا باهاشون صحبت کنید و در آخر هم اگر جواب ندادن به 135 شکایت کنید به دلیل عدم پاسخ گویی و صرف زمان بیش از 20 دقیقه برای یک جواب نمیدونم.
نزارید شمارو پشت خط منتظر بزارن تا برن سوال کنند.من بارها سرشون منت گذاشتم و گفتم چرا اینکارو میکنید.البته آخرش چیزی نیست هااااااا.
همشون مثل همند اما از این پشتیبانی باید طریقه ی صحبت کردن با مسئولین یاد بگیریم.
مودبانه وظیفشو بهش گوش زد کنیم و بخوایم که یک پاسخ درست بده.
حالا این مقدار در شبی چه قدر است؟؟نقل قول:
هنوز قانون جدیدی نذاشتن اما اگر خبری باشه در پنلی که ازش عکس گرفتم می نویسن که چه میزان باشه.نقل قول:
من با یوزر511 وارد شدم.
کلا مخابرات سرعت شبانه را با سرعت روزنامه توی اکانتینگ متفاوت بسته . یغنی سرویس شما روزا 8 تا 8 مگ باز هست ولی شما میشه 2 مگ ( البته اگر پورت شما هم تا 8 مگ باز باشه)نقل قول:
منه بدشانس خیر سرم طرح بهار تا بهار شارژ کردم ، حالا می بینم سرعتم 1/3 طرح قبلم شده.نقل قول:
بچه به نظرتون اگه پیگیری کنم می تونم سرعت شبانمو تغییر بدم.
من به خاطر شبانه این همه پول دادم به یکساله و حالا تایم رایگانم هم کم شده هم 1 مگ شده. اگه اینطوری بود که همون 1 مگ یکساله رو می گرفتم.:n28:
دوستان لطفا راهنمایی کنین، من چیکار کنم؟
ظاهرا چند گیگم که گم شده بوده دوباره برگشته:n05:
از من که بعد از تغییر سیستمهاشون نه تنها از حجم کلان دزدیده شده هنوز خبری نیست بلکه شبانه ی رایگان خطم هم برداشته شده!!!نقل قول:
البته فکر کنم بدلیل حذف اشتباه شبانه از اکانت من، حجم هدیه ی ماهانه (هر ماه 2 گیگ بابت مودم رایگانشون) هم در ترافیک باقیمانده نمایش داده نمیشه
بعد از دو روز تعطیلی شون ببینم فردا میان بررسی و اصلاح کنن یا نه
دوستان گرامی حتما شکایت کنن برای این دزدی های مخابرات
درضمن سایت 20:30 یا باشگاه خبرنگاران جوان هم شکایت رو درج کنن
فردا میخوام طرح بهار تا بهار (قرار داد 1 ساله) رو بخرم
فقط خدا میدونی چی میشه چی از اب در میاد:n29:
روشهای شکایت کاربران از سرویسهای اینترنتی
تماس تلفنی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
88112504,88112505
ارسال مکتوب متن شکایت به سازمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Public_relation@cra.ir
مراجعه به سایت سازمان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب پورتال مناطق هفت گانه
شما اگر دو مگ خریدی و در پل هم نوشتن دو مگ می تونی پیگیری کنی و به تمام شماره های 2020 زنگ بزنینقل قول:
اولش بایت یک نیم ساعتی به اپراتور توضیح بدی که من پول 2 مگ دادم و دو مگ یعنی 2048 کیلوبیت که معادل است با 256 کیلوبایت.
البته می تونید وارد مسائل محاسباتی بشید.
خلاصش کنم.خود منم تجربه کردم،میشه.فقط چندین تماس و یکم عصبانیت.
می دونم عصبانیت چیزی درست نمیشه اما حداقل به آدم از بالا نگاه نمیشه
اگر نشد پخ بده تا کامل چیکار کنی اما همون روند اصلی خودشون رو بری آخر یه چیزی میشه.
فعلا مخابرات داره سرور جدید IBSng پارس پویش رو جایگزین میکنه و قانون شارژ ها برای اکانت های دارای شبانه و غیر شبانه برای مشهد تعریف نشده.
دوستان فعلا اصلا دانلود نکنید شب که حجمتون تموم میشه و باید دوباره دستی شارژ کنید که دردسر داره.
یه چند روزی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
ممنون دوست عزیز فردا میرم سراغشون ببینم چی میشه.نقل قول:
دوستان میشه در مورد این طرح بهار تا بهار توضیح بدین؟
شبانه رایگان داره؟
روی طرح هایی که قبلا شارژ شده هم فعال میشه یا یه سرویس جدیده که باید موقع شارژ مجدد انتخاب بشه؟
نقل قول:
ولی بعضی از دوستان تو صفحه قبل هم شبانه دارن دانلود میکنن اکانت شبانشون درسته چیزی از ترافیکشون کم نمیشه
حالا این سرور جدید چیه که داره جایگزین میکنه؟ احتمال داره شبانه رو مصرف منصفانه کنن؟ مثل شاتل و... بشه؟
سلامنقل قول:
من الان از شبانه دارم استفاده میکنم. 1 تا 7 . از شارژمم کم نمیشه.
خیلی نامردی دارن میکنند با این سیاست یک بام و چند هوایی که در پیش گرفتند.
چه بسا فردا روز این بلاهایی که سر دوستان در میارن ، سر منم در بیارن.
اگه دوستان پایه هستند یک روز یک جا جمع بشیم و دسته جمعی و حضوری بریم اعتراضاتمون رو به گوش ناشنواشون برسونیم.
ما که هستیم ، حدود 10، 15 نفر بشیم بریم با مدیریتش صحبت کنیم خوبه.نقل قول: