با سلام.من سرباز آموزشی 04 بیرجند هستم.29 فروردین که ما رژه رفتیم تو سطح شهر انگار رهبر به همه 5 روز تشویقی داده و اینکه من 18 ترخیص میشم الان یه شایعاتی هست که میگن 12 یا 14 ترخیص میکنن کی میدونه این موضوع درسته یا شایه عه ای بیش نیس
Printable View
با سلام.من سرباز آموزشی 04 بیرجند هستم.29 فروردین که ما رژه رفتیم تو سطح شهر انگار رهبر به همه 5 روز تشویقی داده و اینکه من 18 ترخیص میشم الان یه شایعاتی هست که میگن 12 یا 14 ترخیص میکنن کی میدونه این موضوع درسته یا شایه عه ای بیش نیس
از این شایعات در تمام دوره های آموزشی وجود داره در هر دوره زمانی با توجه به شرایط یه شایعاتی پراکنده میشه زمان ما هم میگفتن قراره زودتر ترخیص شیم چون به عاشورا میخوره.:n26:نقل قول:
لطفا ی نفر جواب منو بدهنقل قول:
در مورد معاف از رزم باید بگم بستگی به جایی که می افتی دارهنقل قول:
بعضی جاها وقتی همه رو میبرن اموزش شما رو میزارن نگهبان
مثلا زمان ما وقتی رفتیم اردوگاه چند نفری رو گذاشتن نگهبان اسلحه خونه و کمک اشپز خونه که وقتی برگشتیم هم پدر ما در اومده بود هم پدر اونا .راستش به نظر من خوبه راحتی
تو یگان هم در اصل فک میکنم نباید پاسدار خونه و قسمتهایی که اسلحه در دست میگیرن بیفتی اما بعضی پادگانا قانون ندارن
کسی میدونه مراکز امریه کجا ها هستن؟
دوستان یکی میشه از اول که میخوای واسه سرباز شدن اقدام کنی رو خیلی خلاصه بگه که چه کارایی باید انجام داد و چه روندی داره ؟ من که هیچی نمیدونم
و سوال دوم اینکه اینایی که شهر خودشون میفتن و 2 بعد از ظهر خونشون هستن چطوریه ؟ پارتیشون خیلی کلفته ؟ یا شانسشون بوده؟
و سوم اینکه میشه مکان خدمت رو حین خدمت عوض کرد ؟
کسی از 18 ماه شدن خدمت خبر نداره؟
فکر کنم منم اولین پستم در این تاپیک همین مضمون سوالات شما بود :n02:نقل قول:
1-میری پلیس +10 محلتون و دفترچه خدمت وظیفه رو میخری
2- مراحل مشخصه در دفترچه(افتتاح حساب بانکی+واکسن+معاینات)
3- اگر معافیت دائم یا معاف از رزم هم بشی که باید اقدامات لازم رو مطابق دفترچه انجام بدی
4- پس از ثبت نهایی اطلاعاتت در پلیس +10 .. کار تمومه
برگ سبز برات پست میشه که حاوی تاریخ اعزامه
برگ سفید(آبی) پست میشه که حاوی مرکز آموزشیه
در مورد سوال دوم باید بگه نقش پارتی در سربازی اصلا برای کسی که سربازی نرفته قابل تصور نیست. اگر پارتی داشته باشید هر چند هیچکاره، از نداشتنش بهتره :n09:
ولی خوب شانس هم بی تاثیر نیست. یهو می بینی طرف شانسی آموزشی میفته شهر خودش. خدمت هم میفته شهر خودش. تا ساعت 1 و 2 هم سر کار اداریه...
(متاهلها+فرزند نظامی ها و کسانی که شرایط خاص دارن هم در استان خودشون خدمت میکنن)
عوض کردن محل خدمتی در ضمن خدمت کار هر کسی نیست و رده های بالای اون نیرو میتونن چنین کارهایی بکنن
انتقال از یک نیرو به نیروی دیگه هم تقریبا محاله!!!
سلام دوستان
من متولد 73 بهمن ماه هستم اینجوری که مدیران مدرسه گفتن امسال مهرماه مشمول میشم
و مهرماه باید وارد دانشگلاه بشم
حالا از شانس بدم من برای کنکور نتونتسم نام نویسی کنم :n03: و تنها امیدم به تکمیل ظرفیتی هست
حالا اگه بازم بد شانسی بیارم و مهر نتونم برم دانشگاه باید بهمن برم , میخواستم ببینم تا اون موقع اضافه خدمت میخورم ؟ و آیا راهی هست که اضافه نخورم :n16:
سلام فکر نمیکنم مراکز امریه داشته باشیمنقل قول:
امریه شدن طوری نیست که بیان دنبالت باید بری تمام اداره ها از جنگل بانی گرفته تااا شهرداری جهاد کشاورزی .اموزش پرورش تازه اونم چند تا شهرستان تازه تاسیس که بری بهتر هستش .
شما باید بری پلیس +10 دفترچه بگیری پر کنی دوباره ببری پلیس +10 بعد منتظر باشی تا برگه سبزت بیاد در خونتوننقل قول:
بعد روزی که نوشته بری نظام وظیفه (ادرسش داخل برگه سبز هست)
واسه افتادن توشهر خودت باید شرایط داشته باشی
متاهل
سرپرست خانواده
عضو کمیته امداد
پدر نظامی
و....
واسه ساعت اداری شدن هم باید یا متاهل باشی یا مدرکت لیسانس یا فوق دیپلم باشی که بتونی بری تازه همون هم بستگی به شرایط پادگان داره
سلام یه سوال داشتم اونم اینه که میشه با توجه به تاریخ فرستادن،استان بومیم،و مدرک تحصیلی م و ...،بشه حدس زد کجا میفتم؟؟؟
منظورم اینه که مثلا اینجوریه که بچه های فلان استان همه فلان جا میفتن اکثرا...؟؟
:n23:
اگه آره بگید که اطلاعاتمونو بدیم و حدسی و حدودی بدونیم کجا میفتیم:n30:
من از یگانهای دیگه خبر ندارم ولی یگان ما که واقعا سرباز کم دارهنقل قول:
کافیه 2 نفر غیبت کنن. 2 نفر مریض بشن. 2 نفر مرخصی رفته باشن. 2 نفر ترخیص بشن. 2 نفر ....
یهو می بینی همه چیز و همه جا بهم ریخت!!! :n02:
خیلی بعید میدونم که اینا خدمت رو 1 روز هم حاضر باشن کم کنن. مطمئنم به زودی 24 ماهه میشه و امریه ها رو هم بر میدارن...
کاش درسمو زودتر تموم کرده بودم :n27: هم 18 ماه خدمت بود هم 1 ماه هم به خاطر مدرکم کم میکردن
سلامنقل قول:
واقعا نه!
هر کسی بهت بگه میشه دروغ گفته
مثلا اگر بگیم حتما فلان استان چون سرباز زیاد نیاز داره، اول همه بومی ها رو میگیره عاقلانه بود. اما اینطوری نیست
تهران بیشترین سرباز رو تو کشور میخواد. ولی خیلی از بچه های متولد تهران ساکن تهران هستن که میفتن شهرهای دیگه
شرایط افتادن در استان خودت رو که دوستمون بالاتر اشاره کرد
در کل اگر تو این نیروهای نظامی آشنا و پارتی داری، برو سراغ اونها.... شانس و اقبال رو بیخیال بشو
سلام. کسی میدونه نیروی انتظامی چه طوره؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز اگه شما راپذیرش خاتم بشید جدای اینکه امریه محسوب میشید مث بقیه امریه ها برای شما پایه خدمت 24 ماه نیست و 21 ماه هست( از مزایای قرار گاه خاتم ) و اگر شما را مثلا در شرکتهایی که خاتم در عسلویه بندارن 2ماه هم به خاطر شرایط بدی آب و هوا و غیر بومی بودن شما کم میکنن که میشه 19 ماه.
چندتا سوال؟
شما چندوقت قبل تو سایتشون ثبت نام کردین؟
رشته تحصبلی و مدلتون چیه و چه دانشگاهی درس خوندین؟
شما شرایط خاصی داشتن که شما را قبول کردن؟
لطفا کارایی که برایپذیرش خاتم کردین را یه توضیح مفصل بدین
سپاس فراوانیا حق
؟نقل قول:
اینم نمیدونم که الان خدمت سربازی چند ماه هست؟ 21؟ 24؟ شنیدم بعد شهریور میشه 24 ماه
سلام مجددنقل قول:
الان خدمت 21 ماهه و برای امریه ها 24 ماه. من که خدمت قراره از شهریور 24 ماه بشه رو نشنیدم.
برای بسیجی فعالی هم باید یه آشنا تو حوزه بسیج شهرتون داشته باشی که گواهی فعالیت برات صادر کنه
یا حق
سلام دوستان / یه سوال از دوستانی که تو سپاه خدمت میکنن یا قراره برن سپاه داشتم / من اعزامی 1/4/92 هستم وقتی برای پذیرش سپاه شهرمون رفتم گفتن که ما رشته شما را نمیگیریم که توسط آشنایی که داشتم مدارکمو گرفت ولی گفت احتمال 50/50 میگیریمت در صورتی که همین حرفو قبلا هم به دوستام گفته بود ولی پذیرششون نکردن/ حالا به نظر شما من میتونم از جای دیگه مثلا بسیج استادید یا قرارگاه خاتم الانبیا یا کلا سپاه یه شهر دیگه هم برای پذیرش اقدام کنم یا نه؟؟ / آخه گفتن مدارکتو میفرستیم تهران بسیج اساتید هم میفرسته تهران من که نمیتونم همزمان دوجا پذیرش بشم! تو اینترنت خوندم که اگه از چندجا اقدام کنی هیچکدوم نمیگیرنت و کدت نیروانتظامی یا ارتش میخوره!!! آیا کسی در این مورد اطلاعی داره؟؟ به نظرتون واسه جاههای دیگه اقدام کنم یانه؟ آخه میترسم مثه بقیه منم پذیرش نکنن اونوقت هم برای پذیرش گرفتن جای دیگه خیلی دیر شده. مممنون میشم راهنماییم کنید/
من که بعد 4 ماه هنوز حقوق نگرفتم
ولی تو یگان ما شایع شده حقوق سربازا قراره افزایش قابل توجهی پیدا کنه. بعضیا حتی میگن 2 برابر!!!!
هر چی تو نت سرچ کردم که چیزی نیافتم......... کسی خبر موثقی داره؟
سلام دوست عزیز توی یگان ما برای یک سری از سربازا چند ماهه 2 برابر شده تقریباً2-3 ماه ولی برای بعضیا یا افزایش کمتری داشته یا کلاً افزابش پیدا نکرده.نقل قول:
سلام دوستان
من دیپلم ریاضی فیزیک دارم
یه آشنا دارم که میتونه من رو توی سپاه و در شهر خودم بندازه!
حالا به نظرتون از این فرصت استفاده کنم یا برم دانشگاه ادامه تحصیل بدم؟
با توجه به مدرکی که الان دارم مشکلی پیش نمیاد واسم؟
اصلا این کار خوبه یا نه؟
لطفا کسانی که اطلاع دقیق دارن جواب بدن.چون مسئله مربوط به آیندم میشه.مرسی
سلام من یه سوال دیگه دارم...
مثلا یکی 5..6 سال مشمول بوده سربازی نرفته...بیشترین حالتی که میتونه جریمه بشه و اضاف بخوره چقدر هست. ؟ 3ماه ؟ 6 ماه یا بیشتر؟
آیا احتمال داره غفو بخوره ؟
نقل قول:
دوست عزیز ببینید اگر با دیپلم رفتی خدمت باید پی همه چی رو به تنت بمالی
من خودم با دیپلم رفتم خدمت و اگر صد بار دیگه هم بر میگشتم به اون موقع باز هم بادیپلم میرفتم
بشینید حساب کنید ببینید با خودتون چند چندید ؟ ایا اگر پارتی تون جور نشد و خدایی نکرده افتادید جایه بدی
توان و تحمل فشار روحی و جسمی رو دارید ؟ باری شما وقتی به سن مشمولیت میرسید یعنی باید بتونی برای ایندت تصمیم بگیری و در اخر تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستی
سلام در قانون جدید فرقی بین یک سال غیبت و ده سال غیبت وجود نداردنقل قول:
بیشتر از یک سال غیبت = 6 ماه اضافه خدمت + معرفی به دادسرای نظام که معمولا جریمش جزای نقدی هست
منظورتون از عفو چی هست ؟ یعنی اضاف رو ببخشن ؟ این دیگه شانسی هستی ممکنه فرماندهی کل قوا در روز خاصی مثل 22 بهمن ببخشه
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟!؟؟!! آخه وقت زیادی ندارم باید نهایتا فردا اقدام کنم
به نظر شما برای پذیرش سپاه از دو جا اقدام کنم پذیرشم کلا لغو میشه یا هر کدوم تونستن پذیرشم میکنن؟؟
توضیح کامل مشکلم صفحه ی قبل هست ممنون میشم کمک کنید
از این که توی شهر خودم میافتم مطمئنم.حتی پادگان خدمت هم کاملا مشخصهنقل قول:
فقط این که وقت اداری بهم بخوره یا نه معلوم نیست
میخواستم اینو بدونم که توی بدترین حالت در سپاه واسه من که دیپلم دارم چه پستی ممکنه بهم بخوره؟
چرا بازم با دیپلم میرفتی؟؟موقعیتت خوب بود؟
سلامنقل قول:
مگه شما الان چقد حقوق میگیرید؟
یکی از دوستام با لیسانس و الان تو سپاه داره خدمت میکنه میگه بیشتر از 40-50 نمیدن.
کسی اطلاع حقوق دقیق لیسانس تو سپاه رو نداره؟
اگه آشنات اینکارو کنه و ردیف بشه 100% استفاده کن قالشو بکن خدمت روز به روز داره اوضاش خراب میشه آینده رو نمیشه پیش بینی کرد برو تموم کن بعدش بشین تا دلت میخواد درس بخوننقل قول:
دوستان سلام.
ما یه پسرعمو داریم که کارش گیر داره و کسی جواب درستی بهش نمیده.
ایشون سال82از خدمت متواری میشه!وتا امروز بر نمیگرده خدمت.
خب با توجه به عف مقام معظم رهبری(85به پایین)و اینکه 3تا از برادراش خدمت کردن میتونه بدون دردسر معافی بگیره؟
نکته خاص این ماجرا اینه که برادر بزرگه(از سه تا)سال74فوت میکنه و تنها شناسنامه و یه کپی از پاسپورتش موجوده!!یعنی کارت پایان خدمت اون نیست.کارت ملی هم نداره(نبوده اون موقع)
سلام
یکی از دوستام یه مشکل شخصی پیدا کرده و مرخصی گرفته و فعلا هم نمیتونه برگرده. میخواست ببینه بعد 15 روز که سرباز فراری حساب میشه،چند وقت بعدش میان دنبالش؟؟ مثل اینکه تصویب هم شده که دیگه حق دارن بیان دستگیرشون کنن. حالا واقعا این کار رو میکنن یا فقط احظارشون میکنن به دادگاه و دلیل موجه ازشون میخوان؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو ارتش اگه پارتی داشته باشی حدودا چند وقت طول میکشه تا انتقالی بدن؟؟
خوب اگه مطمئنی سپاه میوفتی که اصلا شک نکن اقدام کن چون هرچی مدرکت بره بالا تر پذیرشت تو سپاهنقل قول:
سخت میشه . نهایتش که خیلی تو سپاه سخت بگیرند 24-24 هست ولی چون بومی هستید احتمال اداری شدنتون زیاده
من چون میدونستم اگه با فوق هم برم خدمت به خاطر شانس قشنگم باز هم میوفتم ناجا و از اونجایی هم که تو ناجا هیچ فرقی بین سرباز صفر و فوق لیسانس نیست
بازهم با دیپلم میرفتم
درودنقل قول:
دوست عزیز اول که اصلا معافیت سه برادری لغو شد
دوم اینکه خیر چون ایشون فراری بودند اگر هم لغو نشده بود باز هم مشمول قانون 3 برادری نمیشدند
عزیز کلا همیشه قانون بازداشت فراری ها از خدمت بوده و چیز تازه ای نیست ( هر چند چندان اجرا نمیشه) بعد از 15 روز حتی اگر خودشون هم برگردن باید تشریف ببرن دادگاهنقل قول:
اگر پارتی داشته باشید کمتر از 24 ساعت !!! البته بستگی به قدرت پارتی داره در مواردی 2 ساعت هم دیده شده
مرسی از پاسخ تون اما اشتباه فرمودین.نقل قول:
درود
دوست عزیز اول که اصلا معافیت سه برادری لغو شد
دوم اینکه خیر چون ایشون فراری بودند اگر هم لغو نشده بود باز هم مشمول قانون 3 برادری نمیشدند
این بنده خدا رفتش حوزه(با من)سوال کردیم.
گفتن که خودش رو معرفی میکنه یگان بعد به دلیل عف رهبری دادسرا نمیره و میتونه نامه بگیره بیاره حوزه اون وقت تشکیل پرونده برای معافیت 3برادری بکنه.درضمن این معافیت برای کسانی که قبل از 86مشمول شدن هنوز پابرجاست.
اما گفتن باید تکلیف وضعیت خدمت برادر فوت کرده مشخص بشه!!!نمیدونیم چطور این کار رو بکنیم.
کلی گشتیم تا به لشگر84 ارحمان رسیدیم اما اثری از اون نبود توی اسنادشون:n29:
عزیز حوزه دقیقا کجاست :دینقل قول:
بله من یادم رفته بود که برای سرباز فراری های قبل از 86 قرار منع تعقیب صادر شده و اصلا حواسم نبود
اما تا جایی که اطلاع دارم سرباز فراری وقتی که برگرده سر خدمت ادامه خدمتش با قانون حال هست
حالا باز هم دنبالش رو بگیر خدا رو چه دیدینقل قول:
سازمان وظیفه عمـومی نـاجا اعلام داشت: معافیت سه برادری (بعنی معافیت یک فرزند از خانواده ای که سه فرزند آن خدمت کرده) از سال ۱۳۸۸ برابر مصوبات و ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح به مرحله اجرا درآمد و تا پایان سال ۱۳۹۰ نیز استمرار داشت لیکن اجرای این معافیت از تاریخ ۱/۱/۹۱ متوقف گردیده است.
لازم به ذکراست: به درخواست کلیه مشمولان که تا پایان سال ۹۰ واجد شرایط این معافیت بوده و درخواست خود را تا تاریخ ۲۹/۱۲/۹۰ پایان سال ۱۳۹۰از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) به ثبت رسانیده باشند رسیدگی خواهد شد.
نقل قول:رفیق جوابایی که میدم نظر خودم و تحلیل خودم هست فقط چون گفتی عجله داری میگم ، شاید واقعا اینجوری که من میگم نباشهنقل قول:
ما توی پادگان و نیرو انسانی هفته ای 4-5 نفر رو میبینیم که میان واسه پذیرش گرفتن ، بسته به نوع پارتیشون چهار نوع جواب میشنون
1- آقا ما پذیرشتون رو انجام دادیم ، برگ سفیدت که اومد باید کد 88 یا نیرو هوایی سپاه خورده باشه ، اگه اینجوری نبود سریع مراجعه کن پیش ما ( این جواب مخصوص کسایی هست که پارتیشون از قطر و پهنای بزرگتری برخوردار هست)
2- آقا ما پذیرشتون کردیم ، برگ سفیدت که اومد باید کد 88 یا نیروی هوایی سپاه خورده باشه ، در غیر این صورت اینجا نیافتادی ( این جواب مخصوص کسایی هست که نسبت به دسته اول شانس کمتری داشتن)
3 - آقا ما سعی خودمون رو میکنیم ولی احتمال 50/50 میگیریمت ( این جواب رو کسایی که دلشون رو به سوابق بسیج ، بدون داشتن جرعه ای پارتی خوش کردن میشنون ، که البته نباید کاملا ناامید باشن چون به هرحال 50درصد شانس دارن که بیافتن اونجا)
4 - آقا ما سعی خودمون رو میکنیم ولی احتمال 50/50 میگیریمت ( این جواب به کسایی داده میشه که ضمن نداشتن پارتی ، شانس و شرایط خاص هم ندارن ، و تنها چیزی که نصیبشون میشه ، یک سفر تفریحی ، سیاحتی به دور پادگان و دیدار با گونه های مختلف آشخور از نزدیک هست )
بنابراین اینجوری که شما میگی جزو دسته یک و دو نیستین ، پس خودت باید شرایطت رو دو دوتا چهار تا کنی ببینی چند درصد احتمال داره بیافتی اونجا
فقط دو تا نکته رو میدونم ، یکی اینکه احتمال پذیرش دیپلم خیلی بیشتر از لیسانس هست ، جوری که یک هفته پیش فرمانده مون به ما که سربازیم میگفت واسه 2/18 اگه کسی رو میشناسین بگید بیاد واسه پذیرش چون هنوز جا داریم (در این حد کفگیرشون خورده ته دیگ که به ما که سربازیم میگفت) ولی واسه لیسانس واقعا محدودیت دارن و توی هر دوره یکی دو نفر رو بیشتر نمیتونن بگیرن ، حتی ظاهرا یکی دوبار فرمانده کل پادگان یه نفر رو معرفی کرده ولی موفق نشدن پذیرشش کنن ، منظورم اینه که نسبت به دو سه سال پیش از طرف نظام وظیفه خیلی محدود شدن و نمیتونن چه توی مقطع دیپلم و چه لیسانس هرچقدر خواستن بگیرن
دومین نکته هم اینکه همین امروز بحث سر یه نفر بود که لیسانس روانشناسی داشت و یکی از این کادری ها داشت به اون یکی میگفت ما نمیتونیم اینو پذیرش کنیم ، تازه اگه پذیرش هم کنیم سازمان وظیفه عمومی به ما نمیدش ، واسه همین اگه بهت گفتن رشته ات به کار ما نمیاد خیلی امید نداشته باش
در مورد سوال سومت هم از نظر عینی و عملی خیلی اطلاعاتی ندارم فقط چون گفتی عجله داری جوابت رو میدم ، من خودم هم قبل از اعزام دو جا آشنا داشتم که به خاطر همین قضیه که تو اینترنت خوندم ، این کار رو نکردم و از یک جا اقدام کردم ، به نظرم به جای این در و اون در زدن اگه واقعا فکرات رو کردی و میخوای بیافتی سپاه بهتره که از راهی که بیشترین احتمال رو میدی اقدام کنی و دنبال یه پارتی درست درمون باشی نه اینکه هی از این شاخه به اون شاخه بپری ، ضمن اینکه شما بعید میدونم بتونی از دو جا اقدام کنی چون برگ سبزت رو یه مدت میگیرن و جای دوم که بری ممکنه کپی قبول نکنه
ولی به هرحال تمام تلاش خودت رو بکن ( ضمن اینکه قبلا گفتم ، اگه اون پادگانی که میخوای بری واقعا ارزشش رو داره این کار رو بکن وگرنه بعضی جاها از سپاه واقعا آش دهن سوزی نیست ، بعضی وقتا دلم میسوزه واسه اینایی که اومدن توی پادگان ما پذیرش بگیرن ، بدبختا نمیدونن دستی دستی دارن ب*ا میرن)
ولی حداقلش اینه که اگه دو روز دیگه خدمتت جای بدی افتاد ، خودخوری نمیکنی که ای کاش اینجوری میکردم ، ای کاش اونجوری میکردم
سلام هم پایه منم هنوز یه هزارتومنی از اینا نگرفتم هیچ ، تازه کارت عابر بانک هم هنوز بهم ندادن (سپاه به حساب سپه واریز نمیکنه و یه کارت بانک انصار میدن که به حساب اون میریزن)نقل قول:
من که هنوز نگرفتم ولی اگه شرایط خاص مث متاهل و دور از خونه و بچه دار و بسیجی و اینا نیستی همون حول 50 تومن هست ، تازه عید هم به بچه های ما عیدی ندادننقل قول:
سلام من با لیسانس دارم تو سپاه از 6صبح تا 19 عصر خدمت میکنم و فقط چند نفریم تو پادگان که اینطورییم بقیه لیسانسا 2 میرن چیکار کنم برم قضایی بگم دردسر نمیشه برام؟
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی این راهنمایی کامل را در اختیارم گذاشتید خیلی خیلی متشکرم یه چیزی بین 3و4 هستم اما این بسیج اساتید هم رفتم آشنا بود گفت مدارکتئ میفرستم تهران دیگه با خودشونه شما را بگیرن یا نه ولی اگه پذیرش بشم اول میرم سپاه شهرمون بعد میرم بسیج اساتید.نقل قول:
دوستان . کسی میدونه که چه طور میشه تاریخ اعزام و فهمید. من 2 روز پیش رفتم و کارای اعزام و انجام دادم.
سلاممن فوق دیپلم هستم قبلاً ماهی 48 می گرفتم اما الان دو ماه ماهی 100 گرفتم و یک ماه 115 و لیسانسه ها هم فکر کنم حدود 62 می گرفتن که الان اگه دو برابر شده باشه براشون 120-130 شده باشه.نقل قول:
به نظرم بدون درد و خونریزی حلش کنی بهتره ، ببین با چی تو حال کردن که نگهت داشتن اون قسمت ، یه حرکت بزن که بتونی از اونجا بیایی بیرون بری توی یه قسمت دیگه ، وگرنه قضایی دلش واسه سرباز نسوخته ، اگر هم میخوای زیرابشون رو بزنی با فرماندهی صحبت کن نه با قضایی که همشون دستشون تو یه کاسه استنقل قول:
سلام من با لیسانس دارم تو سپاه از 6صبح تا 19 عصر خدمت میکنم و فقط چند نفریم تو پادگان که اینطورییم بقیه لیسانسا 2 میرن چیکار کنم برم قضایی بگم دردسر نمیشه برام؟
نوکرم...نقل قول:
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی این راهنمایی کامل را در اختیارم گذاشتید خیلی خیلی متشکرم یه چیزی بین 3و4 هستم اما این بسیج اساتید هم رفتم آشنا بود گفت مدارکتئ میفرستم تهران دیگه با خودشونه شما را بگیرن یا نه ولی اگه پذیرش بشم اول میرم سپاه شهرمون بعد میرم بسیج اساتید.
1 - مراجعه به پلیس+10نقل قول:
دوستان . کسی میدونه که چه طور میشه تاریخ اعزام و فهمید. من 2 روز پیش رفتم و کارای اعزام و انجام دادم.
2- حال و احوال با خانوم پشت میز
3- درخواست برگه سبز المثنی
4 - دست کردن توی جیب
5 - پرداخت مبلغ 500 تومان
پس شایعه نیستنقل قول:
دوستان 2 برابر میگیرن و به من میگن قراره زیاد بشه :n02:
اگر تا آخر این ماه حقوقمو نگیرم، میرم جدی پیگیری میکنم.....
مرخصی رو که خرابش کردن. دلمون به همین 1 قرون خوشه که اونم نمیدن
ممنون. یه سوال.نقل قول:
من 2 روز پیش رفتم و کارای اعزام رو امجام دادم. به این زودی برگ سبز میاد؟ هنوز برگ سبزی نگرفتم تا المثنی بگیرم