ایمیل من که باز میشه
چون قبلا صفحه را تو BookMark داشتم
یاهو مسنجر هم که باز نمیشه
به جاش با NimBuzz کانکت میشم
سرعت هم که حداکثر خودش یعنی 120 هست:5:
Printable View
ایمیل من که باز میشه
چون قبلا صفحه را تو BookMark داشتم
یاهو مسنجر هم که باز نمیشه
به جاش با NimBuzz کانکت میشم
سرعت هم که حداکثر خودش یعنی 120 هست:5:
دوستان ایا کسی می دونه تا کی پارس میخاد به این وضعیت ادامه بده. سرعت افتضاحه شبانه رو میگم من با 512 سرعت شبانه رو 20 تا 25 اخه خدایییش خنده داره ولی روز که دمیشه سرعتم 150 دوستان کسی خبری چیزی نداره تا کی اینجوریه... اقا یه جا معرفی کنید بریم از اون شرکت بگیریم این جا که ... ده:thumbsdow
من تماس گرفتم حتی با اینکه گفتم با این وضعیت این شرکتو ترک میکنم با اینحال میگفت سرعت شبانه حالا حالاها درست نخواهد شد
یه پیشنهاد به اونایی که سرعت شبانشون بالاست
به هیچ عنوان تغیر سرویس ندین من 1 مگ داشتم شبی 4....5 گیگ دانلود میکردم که با گوش کردن به حرف بچه های همین تایپیک رفتم 256 گرفتم سرعتم نابود شد حتی دوباره 1 مگ که گرفتم سرعتم خوب نشد
سرویس ها مجددا فعال شدن . سرویس های گوگل قابل دسترسی هست .
مشکل تنها برای پارس نیست
سراسری هست
دوبار تا حالا اینطوری شد وصل شد
بازم وصل میشه
اصبر کنید...:20:
بچه ها
این اینترنت یکی از هتل های دوبی هست
که رفیقم خونشون نزدیک هتل هست
و دائم از این اینترنت مجانی استفاده می کنه
بسوزه پدر پینگ:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینو ولشکون ببین گریدش چنده ما با پارس و صبا و... رو B و گاهی رو -A هستیم اونوقت این ببا سرع 7 رو گرید +C هستش دیگه خود حدیث مفصل بخوان از گردی B و A .نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانی بموقع . منم یک مگ دارم ولی به زور شبا دو گیگ دانلود می کنم اونم باترفند . با توجه به تجربه شما بنظرت اگه 256 بگیرم همون دوگیگم نمی تونم دانلود کنم . اخه زور داره این همه پول می دیم به اینا پست فطرت ها روزا که جرات دانلود نداریم. شبم یکی دوگیگ همش.نقل قول:
این سرعتا دیگه خز شده عزیز. الان سرعت یک گیگ برثانیه مد شده یه نفر روسی بود یک گیگ داشت گفت ماهی 69 دلار قیمتشه که باتوجه به شغلم برام مجانی در میاد.( می خواستم بهش می گفتم خوب با پول ما حال می کنید )نقل قول:
سلام
یه سوال از دوستان پارس آتلاینی
میخوام بدونم سرعت سرویس POL-1024-U که نامحدود هست خوبه یا نه
و اینکه نامحدود واقعیه یا نه مثل شاتل نامحدودش محدودیت داره.
ممنون میشم اگر کسی این سرویس رو داره منو راهنمایی کنه.
چون تا آخر این ماه میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.
در ضمن دانلود تورنت رو محدود کردن یا نه?
با تشکر
خیالت راحت شما تنها مشرک اون سرویس خواهی بود . ( ماهی 220 هزارتومان بدی به دزد انلاین :41:)نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
اصلا دنبال این سرویس ها نرید . کیفیت شون بسیار پایین و ضریب اشتراک بالاست . بهتره هست از سرویس های سه ماهه معمولی که سقف ترافیک داره استفاده کنید . چون اون موقع حداقل به اندازه پول پرداختی تون تو روز سرویس دریافت می کنید . در مورد دانلود از تورنت تا قبل از قطعی واسه فجر ۳۳ خوب بود و محدودیت مثل کاری که شاتل کرده رو نداشت . آزاد بود سرعت . ولی بعد این جریانات سرعت اش مثل دانلود شبانه افت کرده . فرقی نداره دیگه . سرعت اش نهایت به بالای ۳۰ الی ۴۰ برسه . متاسفانه شرایط جوری هست که من به کسانی که اهل دانلود هستن ورود به پارس رو توصیه نمی کنم .در شرایط فعلی پارس برای امثال من که کار روی شبکه داریم توی روز عالیه ولی واسه دانلودر ها که دنبال دانلود شبانه با سرعت بالا (مثل روز) هستن به هیچ وجه انتخاب خوبی نیست.
سرعت تورنت رو فکر کنم سراسری محدود کردن چون فایلهای من 1275 تا سید دارن ولی سرعت رو 20 ثابت میمونه
یعنی فقط میتونم بگم :2::2::2::2::2::2::2::2::2: مثلا تو قرن 21 زندگی میکنیم و هنوز تو کوچکترین جزء اش یعنی ایمیل مووووووووندیم :2::2::2:
بابا ديگه چقد اينترنتنقل قول:
بسه مونه بخدا
بريم يه كم به طاعات و عبادات برسيم :31:
ویرایش شد .......:2:
این جنگولک بازی ها فقط برا اینه که من و تو رو مجبور به استفاده از ایمیل ملی کنن.اونم که مشخصه بجز خودت 50 نفر دیکه ایمیلاتو چک می کنن.نقل قول:
HTTPS منظورمه... باهاش subscene رو دیشب باز کردم :-؟نقل قول:
تا همین چند ثانیه پیش یاهو مسنجر باز نمیشد ، الان شد :دی
ادیت : دیگه یاهو مسنجر باز نمیشه (:|
جالبیش اینه اینترنت تو قانون جدید خارجیها به عنوان یک حق فردی گذاشته شد یعنی شکایت کنی غرامتم بهت میدن اینجا ولی تو شکایت کن اگر کسی کاری کرد
من خیلی وقت پیش به این نتیجه رسیده بودم که دیگه نباید روی سرویس های وب میل خارجی حساب کرد. یعنی نه اینکه مشکل از اونها باشه نه منظورم اینه که دیگه باید کمی هم به فکر پیشرفت تو کشور هم باشیم . من با این روش که بیان سرویس ها رو قطع کنن و ... مخالفم . اصلا درست نیست . خیلی ها هستن که دارن از این راه زندگی میکنن و کارشون از طریق خیلی از سرویس های بین المللی انجام میشه . ولی اینکه ما همش به جی میل و یاهو میل وابسته باشیم هم درست نیست . من که خودم حساب @iran دارم . امکانات اش کمه و قبول دارم . اما باید از یه جایی شروع کرد . فضا اش رو بیشتر کنن و یک کم مدیریت اش رو حرفه ایی تر کنن و حتی سیاست های جذب مشترک بزارن بهتر میشه استقبال ازش . به طور مثال یک سرویس چت ملی بزارن . سرویسی که بشه جایگزین یاهو مسنجر و جی تاک اش کرد . من با نفس کار مسئولین موافقم و حرکت خوب و رو به جلویی محسوب میشه ولی با روش اجراش ۱۰۰ ٪مخالفم . آدم اول دیگران رو به کار تشویق می کنه . براشون امتیاز قائل میشه . امکانات بهشون میده بعد میگه بیایید کوچ کنید . باورتون نمیشه من چند صد مگ فقط اسناد تو حساب جی میل ام دارم که موندم اگر سرویس ها کامل قطع بشه چه کنم . تازه سرویس ایران قابلیت انتقال از وب میل های دیگر رو نداره که ضعف بسیار بسیار بزرگی محسوب میشه . من الان با حساب ایرانم کارهای دم دستی انجام میدم ولی اگر امکانات اش بهتر بود من یکی ۱۰۰ ٪ سرویس های میل بین المللی رو ول می کردم . چون حداقل خیالم راحت بود سروراش تو ایرانه و یهو تحریم بشیم همه چی دود نمیشه نمیره هوا . دوستان در جریان باشن خیلی از خدمات دهندگان اینترنتی و وب هاست در جهان دارن تحریم های جدیدی رو علیه ایران اعمال می کنن که با این روند بعید نیست گوگل و یاهو هم کم کمک رسما دست به کار بشن . من یکی که احتمال اون رو کم نمی دونم . همون طور که خیلی از سرویس های وب گوگل در ایران قابل دسترسی نیست .
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
دوستان اگر واسه باز کردن ساب سین مشکل دارید کافیه آدرس سایت رو این طوری تایپ کنید :نقل قول:
کد:http://alt.subscene.com/
بگیرم یا برم سراغ یه شرکت دیگه؟
طاعات و عبادات چیه؟نقل قول:
باید بریم حماسه ای دیگر بیافرینیم
و ستون های انقلاب رو استوارتر کنیم
رکورد دانلودم رو دیشب شکستم :8::21::27:
دوست عزیز اگه زحمتی نیست آی پی تون رو با مراجعه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعیین کنید و با پیام خصوصی برام بفرستین.البته همونطور که میدونین آی پی های پارس آنلاین استاتیک هستن و با خاموش روشن کردن مودم عوض میشن ولی میخوام ببینم تو چه رنجی به شما آی پی داده میشه و آیا آی پی تون از شهر کرمانه.نقل قول:
دیروز و پریروز من چند ساعت دیسکانکت شدم شب هم تو 5 دی سی شده بود اگه این وضع ادامه داشته باشه بعد عید اینجارو هم ول میکنم...
سرعتش 9 8 کیلوبایت هستنقل قول:
سراغش نرید
واسه من یاهو بازه ولی سرعت افتضاح
دوستان من در تهران و منطقه مخابراتی قدوسی در منطقه ٣ تهران قرار دارم.
از ٢٨ بهمن اینترنتم قطع شده.
هر چی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته.
من واقعا از کیفیت پارس انلاین راضی نیستم.
چون اینترنت کم سرعت رو هم رو ٢ مگ بر ثانیه میبنده انصافا سرعتش خوبه اما کیفیت صفر.
حالا نمیدونم کیفیتش مخابرات محله من انقدر بده یا پارس انلاین
دوستانی که پارس انلاین دارن کیفیتشون چه جوریه.
ترا دیگه چیهنقل قول:
والا من ٦ ماه پیش گرفتم و php یا یه همچین چیزی درست یادم نیست,با سرعت ١٢٨ گرفتم و در ٩۰ درصد مواقع روی ٢ مگ میبندن.
سرعت دانلودم هم همیشه به طور میانگین ١٤۰ کیلوبیت بر ثانیه هست و خیلی خوبه اما کلا کیفیت نداره و همش قطعه.
الان هم برای من قطع شده از ٢ روز پیش و الان دارم با موبایل ان میشم.
البته شاید این مشکل برای مخابرات محله ی من باشه ولی اگه سرعتو بخوای اکثرا میبندن رو ١ و ٢ مگابیت بر ثانیه.
میگن نامحدوده ولی با ضریب اشتراک 1 به 10 !!!نقل قول:
نمی دونم سرعت واقعیش چقدر میشه
نکنه فوتوشاپه عین اون دفعه :21::31:نقل قول:
همه محدودها رو روی دو مگ میبندن اما سرعتتون حداکثر downstreamنیست، 2مگ حداکثر باید سرعت 256Kb باشه. سرویس 512چه سرعتی میده؟
من هم داشتم هم تازگی پرسیدم tra یا cra ها رو محدود میکنن به دایالاپ...
مشکل شبانه من همچنان حل نشده مونده...
20 روز حجم دانلود از 700 مگ بوده الان 350 مگ
اگه معمولی و یکسره وصل بودم همون 5 رو اول 700 مگ تموم میشد
دزدآفلاین لعنتی
1- Ip خودتون رو عمومی هیچ جا نزارید اینقدر مودم ها و سیستم عامل ها و مرورگرها Exploit دارند که بعدا دیدید عکساتون داره share میشه تعجب نکنید . به خصوص که توی انجمن میشه آمار ریز و درشت شمارم در اورد.(حتی اگه تغییر کنه بازم Rang ثابته)
2- به نظر من اونایی که از شبانه پارس ناراضی ان بهتره برند سراغ شرکت های ناشناسی که شبانه دارند، چون ISP ها تا مشهور میشند همین وضع برای یه عده هست یا اینکه ببینید کدوم شرکت ها به تازگی مرکز مخابراتی تون رو Support می کنند.
در مورد من فکر می کنم چون پارس تازگی مرکز مخابراتی من رو پشتیبانی می کنه شبانش خوبه شلوغ که بشه میشم مثل شما.
من از همون روزای اولی که ADSL پارس برام فعال شد آنتی ویروس NOD32 داشتم و دو سه روز اول نود 32 یه پیام میداد که یک آی پی میخواد به کامپیوترم دسترسی پیدا کنه. یادم نیست پیامش کاملا چی بود اما این کلمه ی Exploit یا Explicit هم توش بود و بعدها دیگه این پیام ظاهر نشد.البته سرعتم هم تو همون دو سه روز اول خوب بود و بعد افت کرد.به نظر شما ممکنه ه.ک شده باشم و سرعتم پایین اومده باشه؟ آخه فقط شبا مشکل سرعت دارم.من دو تا ویندوز دارم و وقتی تو ویندوز xp هم میرم سرعت شبانه با ویندوز اصلیم (Seven) فرقی نداره.نقل قول:
دوستان حساب کاربریتون رو چک کنید.1 گیگ باز رفت تو پاچه من فعلا :13:
دیشب دانلود بهتر شده البته لینک اگر بیشتر هم میذاشتم شاید میگرفت سرویس یک مگ
البته درستش اینهنقل قول:
دزد افتوبه لاین
ببخشید بابت این پست ولی 3 روز اینترنتم قطع بود تازه الان وصل شد بعد از اون 3 روزی که از قرار دارم کم شد به من ندادند و گفتند به ما ربطی نداره و مشکل مخابرات هست:41:.