آرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارم :27: برم به همون پروژم برسم :31:
Printable View
آرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارم :27: برم به همون پروژم برسم :31:
هر کی که کم میاره پروژ وسط میاره loolنقل قول:
آرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارم برم به همون پروژم برسم
نه بابا جدي دارم روي يك پروژه ي دهن سرويس كن كار ميكنم :41:نقل قول:
تا حالا 12 تا تلق شيرازه رو به .... دادم :31:
بايد يه طرحي رو توي تلق پياده كنم كه پاره شدم هنوز كامل نشد ! :13:
یا علی !! :18:
چه میکنه این ممد ! کی تایپ میکنی ؟ یه دقیقه رفتیم تاپیک بقلی اینجا پر شد :دی
دوندی ؟ من ته ره لاو دارمی ممد جون :27: also آرش same از ممد :27:نقل قول:
اينا چيه ؟ آقا محمد و آقا آرش
این کویست سر کاری هست شب ساعت 12 به وقت سرور و ساعت 2:30 به وقت ما باز شد و همه منتظر بودند تاپیکش نگاه کنی همون اوا گفتم که این شوخی یکم april هست :31: یکی از رسم های قدیمی خارجی هاست :31: ولی جالب است رفتنش چون یک مدال می ده آخرش :31:نقل قول:
یکی به این سروره بگه که بسه . دیگه خسته شدم از بس این عصا را دیدم !! چند تا می خواهد بده آخه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دارم کوئست اون نامه رو تموم میکنم تا بتونم سه روز پرمیوم داشته باشم :41:
من 2 تا را بدون پرمیوم پیدا کردم این دو تای آخری با پرمیوم بودنقل قول:
فرقی نمی کنه پرمیوم یا بدون پرمیوم
مثلا یک آیتم به مبلغ 2000 $ را در نظر بگیریم که با پرمیوم در Bounty hunter در می آید که لاکش 79 % هست اگه پرمیوم غیر فعال باشه دیگه نمی توان آیتم 2000 $ در این کار پیدا کرد و مثلا می توان آیتم با این ارزش را در grave robber که لاکش زیاد است پیدا کرد
یعنی پرمیوم شانس در آورد آیتم را زیاد نمی کنه که ارزش ( از لحاظ قیمت ) را برای لاک اون کار بالا می بره یعنی می شه در حالت با پرمیوم در اون کار آیتم های گرون تری پیدا کرد
حالا نمی دونم تونستم مفهومم را بگم یا نه !!
اینطوری نیستش ! من آیتم بالای 3500$ هم پیدا کردم . توی ورد 5 از همون Chasing bandits , Ambush stagecoach
یه سری آیتم ها هستش درصد پیدا کردنشون با پرمیوم خیلی بیشتر میشه . مثلا اگه همون عصا در حالت معمولی 2 درصد باشه پیدا کردنش با پرمیوم میشه 10 درصد .
خوب منم در تاپیک وست هستش آیتم 4400 $ هم برای ambush stagecoach پیدا کردمنقل قول:
در این مورد اشتباه می کنی و می تونم بهت ثابت هم کنم ( البته بدون دعوا :10: ) پرمیوم فقط ارزش آیتمی که در می یاد را می بره بالا یعنی می تونی آیتم گرونتری نسبت به حالت بدون پرمیوم در همون کار پیدا کنی
مثلا در کار ambush stagecoach با پرمیوم می تونی آیتم تا 5100 $ را پیدا کنی ولی در حالت غیر فعال حداکثر می تونی تا 4500 در همون کار پیدا کنی
البته گاهی اوقات شده است که آیتم ارزونی مثلا برا همین ambush stagecoach در بیاد ولی اصل پرمیوم و بدون پرمیوم در اونه که گفتم .
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
این توضیحات help خود وست در مورد پرمیوم هست که مورد دوم همین گفته هام را ثابت می کنهنقل قول:
Examples:
* You would normally get 100 dollars for a job. With the premium account you make 150 dollars.
* On your job you would usually find an item that is worth 200 dollars. With the premium account, you find an item worth 300 dollars.
* You work on a job and receive 60 dollars but no item. With a premium account you receive 90 dollars, but still no item.
* The chance to receive a newspaper while selling them is 60%. With the premium bonus the chance is 90%..
البته این پستم برای بحث و جدل و ... نبود :11::10:
=====================
الان اگه پرمیوم فعال باشه باید برای کار با لاک 95 % آیتمی در بیاد که ارزشش بیشتر باشه که اگه نگاه کنی عصا 2800 $ که این مقدار برای کار با لاک های پایین تر با پرمیوم تعریف شده مثلا کارای با لاک پایین تر از 90 %
ولی بازم بگم خود developer بار ها گفته که همه چی امکان داره از اونجایی که random هستش :13:
اول اینکه این آیتم ها (آیتم های ست و آیتم های مخفی کوئست و ... ) جزو قواعد کلی بازی نیستند و یه سری مراحل خاصی برای پیدا شدن دارن از جمله داشتن پرمیوم :دی
دوم اینکه بحث پیدا کردن آیتم با شانس پیدا شدن آیتم خیلی فرق داره !
شما ممکنه دو سال Ambush stagecoach کار کنی و هر دفعه آیتم 5000 دلاری پیدا کنی ولی هنوز اون آیتمی که میخوای پیدا نکردی چرا ؟
چون
هر آیتمی یه شانسی برای پیدا شدن داره که با پرمیوم اون شانس افزایش پیدا میکنه .نقل قول:
* The chance to receive a newspaper while selling them is 60%. With the premium bonus the chance is 90%..
علي اين حرف هايي كه اين يره زد از صد تا فخش بعد تر بودش ... من جاي تو بودم $^&$&*#%!#$!@ :27::27::27:نقل قول:
چیی میگییی ؟ :18: نه بابا ؟ :18:نقل قول:
دیدم چندجا % و $ و ... از اینا نوشته گفتم فحشه ها ولی فکر نمیکردم :27:
خوب این مورد اصلا ربطی به آیتم نداره چون این مورد مثالی برای Product همون کار است مثلا شانس پیدا کردن Rounds برابر 12 % است که با پرمیوم می شه 18 % !!!نقل قول:
این را بگم بار اول و بار دوم من عصا را بدون پرمیوم پیدا کردم که دومی از ambush stage coach بودش ولی الان که پرمیوم دارم عصا برای کارایی در اومده که لاکش پایینه و سرور تعریف شده که در اون حدود ( از لحاظ قیمت ) برای اون سری کارا با اون در صد لاک پیدا بشه یعنی رنج آیتمی که باید در اون کارا با پرمیوم در بیاد چیزی در حدود 2000 تا 3000 $ هست که عصا هم در اون حد است
ضمنا داریم بحث دوستانه می کنیم حالا ممد و ... پیداشون نشه که بگن دعوا و ....
سرآشپز علي خانوم :31::31::31:نقل قول:
مرگ بر منافق :31: مرگ بر ضد ولایت ویتامین :31:نقل قول:
من هنوز روی این قسمت دارم پامو فشار میدم :دی (پافشاری کردن)
نقل قول:
هر آیتمی یه شانسی برای پیدا شدن داره که با پرمیوم اون شانس افزایش پیدا میکنه
چی میل داری قلمپک من :27:نقل قول:
ممد اگه بازم چیزی متوجه شدی منو خبر کن من یکم گند ذهنم :دی
ويتامين كوثر است ، دشمن او ابتر است :31::31:نقل قول:
گوشت خوك برشته شده با سس كچاپ بلدي درست كني ؟ :27::27:نقل قول:
چه خبر از ماكاروني ؟ خوش مزه بود ؟ :27: اون روز داشتي ماكاروني درست ميكردي :31: ماكاروني رو ظهر نخور سنگين ميشي تا شب خوابت ميبره ها :27:
:دی با این حساب داری از فشح های سنگینی که ملت حالیشون نمیشه چی به چی هست استفاده میکنی؟؟ :دی این فحش برا خودش جریانی شده بودنقل قول:
ويتامين كوثر است ، دشمن او ابتر است
یک وقت ترشت نکنه بیا قرار بود یکچیزی بدم بخوری کجایی پس؟؟:دینقل قول:
گوشت خوك برشته شده با سس كچاپ بلدي درست كني ؟
هر وقت ورد جدید شروع شد لطفا یکی به من pm بزنه.
جالبه پسوردم یادم نرفته:20:
ورلد 12 که هنوز تازه شروع شده :20:نقل قول:
ا خوبه
پس من تشریف فرما میشوم:31:
پس زود باش که chaghal هم داره ورلد 12 را بازی می کنهنقل قول:
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
آی دیت چی بود ؟
username: amin.fixfox
password: *********
:31:
پسوردت یکم تابلوست پیشنهاد می دم عوض کنی :31:نقل قول:
سلام . خوش اومدی .نقل قول:
بچه ها دارن Residences میبرن بالا . لول بعدی دعوتت میکنیم شهر . بیا پیش ما تا الان 6-7 تا ایرانی با تجربه جمع شدیم دور هم :10:
ولی جدا فکر کنم 2-3 نفر پسوردمو بدونن، حداقل مطمئنم سامی میدونست...نقل قول:
داداش لول چندی؟نقل قول:
اصلا چند روزه ورد 12 باز شده؟:41:
یوزر چاقال : xferal هستنقل قول:
ورلد 12 هم 13 روز اینا می شه باز شده
کد:http://the-west.net/?page=register&mode=choose_world
من لول 21 ام بچه ها هم بین 18 تا 20 :دی
زود بیا که دیر نشده - چون چند تا کویست جدید هست که مثل برق لول آپت می کنه
من خودم 57 روز بعد ورلد 9 را بازی کردم پس برات زیادم دیر نیست
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
زیاد اصرار نمی کنم ولی ...نقل قول:
اگه میخوای ثابت شه چند تا گلد بفرست اگه نتونستم پیدا کنم اونموقع قبول دارم :27:نقل قول:
زیاد اصرار نمی کنم ولی ...
من از هر راهی رفتم نتونستم پرمیوم بخرم چیکار باید بکنم ؟
پرمیوم آرش یک سایت هست از اونجا می خرهنقل قول:
ضمنا من عصای اول و دومم را بدون پرمیوم پیدا کردم خودشم بعد اینکه 2 ماه اینا پرمیوم فعال بود و دیگه مایوس شده بودم
اینجا را بخونی می فهمی خودشم به تاریخشم نگاه کن و به پستم دقت کن تا ببینی ویرایشم نکردم
کد:http://forum.the-west.net/showpost.php?p=416806&postcount=414
منم عصا رو پیدا کردم ولی تو ورد 9 با کاراکتر دختر ! :41: شانس نداریم که ...
به هيچ وجه رسيك دعوت كردن ايشون به شهر رو به جان نخريد :27:نقل قول:
يه بار توي ورلد 2 ميخواست بياد شهر من هي اون دست اين دست ميكردم تا جا باز بشه رفت خودش يه شهر زد و هتل زد براي خودش :27::27::31::31::31:
بچه ها قدم اول مشخص شد : پسوردش 9 رقميه :31::31::31:نقل قول:
كاملا تكذيب ميشه !! 7 تا ايراني باتجربه منهاي يكي :27::27::27:نقل قول:
نه من پسوردت يادم نيست :10:نقل قول:
ماشالا بادام زميني مزمز ميخوري انقدري شدي ؟ :31::31:نقل قول:
سعيد مثلا خودش نميخواست اينجا بگه كه بعد 57 روز رفتش ورلد 9 رو رنك 3-4 شد :31::31: توي ياهو به من گفتش كه بيام اينجا بگم ايشون بعد 57 روز و 13 ساعت و 25 ثانيه وارد ورلد 9 شدند و در 4 ماه و 32 :27: روز و هشت ساعت و 12 ثانيه كه مصادف با 13 ايپريل 2009 و مصادف با 1427 جمادي الاول و مصادف با خرداد سال 1388 به رنك يك رقمي رسيدند :27::27: همه اينارو توي ياهو بهم گفت بيام اينجا بگم :31::31::31:نقل قول:
قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وستنقل قول:
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟ :31::31::31: )
ميگم عصا رو توي پروفايلت خوب نگه داره يه دفعه ميره توي اونجاي كاراكترت حالا بيا و درش بيار :27::27::27::27::27::27:نقل قول:
چند تا هست:نقل قول:
قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وست
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟ )
حسین دلبری:
بقیه رو حال ندارم جواب بدم :))کد:www.farsifile.com
کی رو دارم میبینم......نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
Baltaza*, Haj_Amoo
حاجی نوکرتم م م م م م
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
باز وست چت زد !!
برا سعید و چاقال و من جنسیت اشتباه میگیره :دی الان هم کارکتر منو اشتباه گرفت : ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا ببین کی میخوام نوروز رو تبریک بگم!!
===
من رو باش!!
11 روز قبل از عید و تا 4 روز بعدش کسی اینحا اصلا پست نداده!! تبریک که جای خود دارد!!
پس اولین نفرم! بله؟
بچه ها همه بلند بشين حاجي اومده :31:نقل قول:
عجب حافظه ای داری پسرنقل قول:
نوشته شده توسط هشت پا
خب فکر کردم سرکاریه رفتم یه جای دیگه:13:
نقل قول:
نوشته شده توسط کروکودیل
آره منم باور کردم.:10:نقل قول:
نوشته شده توسط خرچنگ
ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه هست :10: عیدت مبارکنقل قول: