سلام پخش و باند مناسب تا 500 چی میتونم روی پراید ببندم
سلام پخش و باند مناسب تا 500 چی میتونم روی پراید ببندم
سلام دوستان.بین ساب های زیر کدومو پیشنهاد میکنید.قدرتو پرتاب صدا برام بیشتر مدنظره.
kenwood sw 3010
jbl cs 1214
hertz ds250
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوستتون باند رو با چه امپ و پخشی درایو کردن ؟
لطف میکنن میان اینجا و ما رو از اطلاعاتشون بهره مند میکنن
اینجا هم کسی نگفته حتما باید فلان جنس رو بخرید و اجباری در خرید نیست ! فقط مشاوره ! انتخاب اصلی با شماست .
سپــاس /.
kenwood 3010 و 3013 گزینه های مناسبی هستننقل قول:
قدرت و پرتاب صدا فقط به ساب ووفر بستگی نداره ! باکس هم خــیـــــلـــــــــــــــ ـی مهمه !
سلامنقل قول:
مدل دقیقشون چیه ؟:n01:
امپلی jvc 9004 حدود 375نقل قول:
پایونر 8604 هم 400 ت
والا من تعدادی زیادی از صفحات این فروم رو خوندم,ولی ندیدم آقا حمید به اجبار به کسی جنس بده.
ایشون معلوم نیست چه بلایی سرشون اورده که میگه از باند پراید هم کیفیتش پایین تره...
اگه تعدادی زیاد همچین حرفی میزدن باید به کیفیت این باند شک کرد...
وقت شما هم بخیرنقل قول:
اصلا اجباری نیست ! :n01:
انتهای پست رو ادیت کنید بیزحمت
جمع دوستانه و حاشیه اینجا جایی نداره .
سلام خدمت همه دوستان و سروران خودم.فرارسیدن بهار قرآن رو خدمت تک تک عزیزان تبریک عرض میکنم.
ابتدا از همگی دعوت میکنم به هیچ عنوان اینگونه مطالبی که در تاپیک درج میشه رو دنبال نکرده و از پاسخ دادن و استفاده از کلمات نامناسب جدا پرهیز بفرمایند.
در مورد مطالبی که احمد آقا (مهربونی) هر چند وقت یکبار میان و نگارش میفرمایند باید عرض کنم متاسفانه استفاده غیر صحیح چه نصب و چه آمپلیفایر نامناسب باعث میشه که بعضا دوستان به این نتیجه برسند که مثلا فلان اسپیکر صداش کمه. یا کیفیت نداره و....
در مورداسپیکر CO 609 که خیلی ار عزیزان دارن و کاملا هم راضی هستند باید عرض کنم با توجه به کیفیت صدائی که این اسپیکر در مقابل اکثر اسپیکرهای 9*6 موجود در بازار واقعا سرتر هست.اما باید این رو هم بگم که تو سری قبل از کیفیت ساخت پائینتری برخوردار بود و من خودم شخصا با مدیران شرکت این موضوع رو در میان گذاشتم (قبلا هم عرض کرده بودم خدمت عزیزان) و آنها نیز موضوع رو به تولید کننده گزارش داده و نارضایتی خود را اعلام نموده و متقابلا سازنده نیز قول داده تا سطح کیفیت این رده از محصول رو افزایش بده.
نکته بعد در استفاده از این اسپیکر در حالت بریج و ورودی توان بالای 200 وات RMS برای دوستان شهرستانی هست که تو فیدبکهائی که به من منتقل کردند متوجه شدم که اغلب در اثر استفاده نادرست و فشار بیش از حد (و برخی هم نقص در محصول) به اسپیکرهاشون صدمه زده اند.لذا تصمیم گرفتم که دیگه پیشنهاد استفاده از توانهای بالای 150 وات RMS به این اسپیکر رو ندهم.
حال روی سخنم به دوست خوبم احمد آقا هست.من واقعا متاسفم از اینکه نتوانستم آنطور که باید و شایدنظر شما و دوستتون رو جلب کنم ولی احمد جان آیا بنده جز مشاوره به دوست خوبتون کار دیگه ای کردم؟!!تازه جالبه بعد اینکه شما مدتی قبل که باز همین مطالبی که نوشته بودید رو نوشتید ،دوستتون آقا محمودی با من یکی دو بار دیگه تماس گرفت کلی اس ام اس دادند و دنبال ساب 15 بودند، که من گلیدن RS 15 Free Air رو پیشنهاد دادم و ایشون هم فرمودن پولم جور بشه تماس میگیرم.ولی هیچ صحبت و گلایه ای در مورد اسپیکرشون تاحالا نکرده اند.:n13:حالا چرا شما هر چند وقت یکبار تشریف میارید و اینجا رو به کلماتی که شایسته این جمع نیست منقوش میفرمائید برای من جای سوال هست.
احمد جان خدا رو شاکرم که از زمانی که تو این فروم دارم خدمت میکنم سعی کردم هر چیزی که برای خودم میپسندم و دوست دارم رو برای تک تک بچه های اینجا بپسندم.
همیشه سعی کردم کمکی حتی ناچیز چه از نظر تهیه کالا با قیمت کمتر از بازار و به صورت مستقیم از بنکداران یا شکرتها و چه متحمل شدن هزینه ایاب و ذهاب با خودروی شخصیم و از کارم زدن و رساندن کالا دوستان به محلهای باربری حتی بسته بندی اونها اغلب توسط خودم سهم کوچکی تو شادی آنها داشته باشم.
همیشه سعی کردم به همگی این عزیزانی که از من سوال کردن و مشاوره خواستند راست بگویم.اگر مطلبی بلد بودم،اگر اطلاعاتی داشتم بدون هیچگونه کوتاهی حتی اغلب تا پاسی از شب راهنمائی کنم تا به معلوماتشون افزوده بشه.
من حتی کار کردن با نرم افزارهای طراحی باکس ساب ووفرها رو که خودم با کلی وقت گذاشتن آموختم و همین الان هستن دوستانی که دارند ازش نون در میارن رو مجانی به عزیزانم یاد دادم.با پارامترهای درایورها آشنا شون کردم.
ریزه کاریهای نصب سیستم رو که به جرات میگم تو همین تهران شاید 10 نفر نیستند که بلد باشند و باعث آسیب زدن به آمپلیفایرها میشوند رو یاد دادم.
نمیخواستم این مطالب رو بنوسم چون اهل منت گذاشتن نیستم ،ولی واقعا آزرده خاطر شدم،وقتی فرمودید "اقای حمید بیا پاسخگو باش".این هم پاسخ من.
الانم میگم از نظر کیفیت صدا واقعا هیچ اسپیکری رو دست CO 609 فعلا نیست.ولی اکسسوری خوب+آمپلیفایر مناسب لازم داره تا صدای واقعیش رو بشونید.
خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندهید.ضمنا بحث خرید و فروش هم نکنید چون همگی پستها پاک خواهند شد.
از همگی به خاطر اینکه حرفهای بنده رو خوندید و تحملم کردید سپاسگذارم.
شبتون شک:n16::n12:
هه ترسیدی بقیه حرفای منطقی منو بخونن برای همین پستم رو حذف کردی..
عوام فریبی تا چه حد
به نظرت اگه پستم رو حذف نمیکردی باز هم 10 12 نفر ازت تشکر میکردن
برای اینکه آف پست نباشه :: برادرانه بهتون مشاوره میدم که co 609 بهترین باند بازاره ولی دقت کنین از کجا میخرین که سرتون کلاه نره..
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
از دوستان لطفا تا 250 پخش . 250 بلندگو و امیپلی در صورت نیاز پیشنهاد بدند
سلامنقل قول:
اول اینکه درست نیست شما تهمت بزنید !
پست رو بنده پاک کردم
محصولات ادیو جنس تقلبی ندارن !
این طرز صحبت شما اصلا درست نیست و به دور از ادبه!
در صورت تکرار پست به مدیران اطلاع میدم برای رسیدگی !
حاشیه سازی ممنوع
دوستان ساب پایونیر ۳۰۰ خوبه ؟
سلامنقل قول:
یه مدت پیش من این سوال رو پرسیدم و آقا حمید پایونر 1634 رو معرفی کردن اما چون برا وانت میخوام . ترجیح میدم قاب جلوی اون کامل باشه تا مقوای بلندگو ضربه نخوره . حتما با شرایط وانت آشنا هستید . لطفا یه مدل دیگه معرفی کنید مثلا 1614 یا 1644 چطورن ؟ یا kfc-1665s
در ضمن آمپ نداره و میخوام صدای کاملی از لحاظ رنج فرکانسی داشته باشه . بیشتر میدرنج و باس !
دوستان کسی اطلاعی نداره که کجا میشه گریل کامپ mx165 رو تهیه کرد؟؟
سلامنقل قول:
منم دنبال گریل ام !
نمایندگی قول داده تا 25 ام این ماه بیاره ...
تو عکسی که از کامپ و کیک دادید گریل پایونر نصب بود
مگر مشکلی داشت ?فیکس نمیشد ?
از دوستان لطفا تا 250 پخش . 250 بلندگو و امیپلی در صورت نیاز پیشنهاد بدند
به نظر میاد سوال من مبتدی و پیش پا افتاده هست دوستان اصلا اهمیتت نمیدن
سلامنقل قول:
مبتدی کجا بود
شما استاد مایی:n02:
پخش کنوود u456 قیمت 280
باند جی وی سی 7158 قیمت حدود 220
بدون امپلی خوب جواب میده .
اگر بتونید امپلی خریداری کنید خیلی بهتره
بودجه برای امپلی چقدره ?
یکی از دوستان بخش جی وی سی در حد داره ببینید صداش خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پخش 210
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امپ 190
در مورد پخش های جی وی سی اطلاعی ندارم
اگر میشه خودتون برید تست کنید اگر خوشتون اومد خریداری کنید
قیمت پخش رو نمیدونم وای امپلی مناسبه اگر تعمیر و باز نشده باشه .
تونستید 10ت تخفیف بگیرید
5تومن دادم اونا؛پیچ هاش فاصله داشت با جای پیچ های بکست کامپ؛خوشم ازشون نمیاد,اگه یه ساده ی ساده بدون اسم پیدا کنم خیلی خوب میشه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی همین پخش کنوود u456 رو تهیه کنید خیلی بهتره,چون 3 جفت خروجی داره,و ارزش داره,JVC گرونه نسبت به ویژگی هاش.
اقا حمید خیلی ممنون که پاسخ دادین فقط یه چی توی یه سایتی گرند زیرو اس پی ال مدل 30 رو حدود 600 قیمت گذاشته بود و اینکه 1000واته فکر کنم حدود 600 wrms قدرتشه . یعنی شما میگین free air gladen بهتره؟؟؟؟؟ یعنی بدرد یه اس پی ال بازی کوچیک میخوره؟؟؟ و اینکه چه امپی مد نظرتونه؟؟؟
ممنون
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
سابهای گرند رو من خیلی نشنیدم.ولی یه مدل از سری بالاش رو شنیدم واقعا SPL وحشتناکی داشت.
نه سری Free Air بدرد SPL بازی نمیخوره. اما اگر سایز 15Free Air تو باکس بزرگ نصب کنید که رو فرکانس پائین تیون شده باشه چرا تا حدودی میتونه اون قدرت لازم رو بهتون بده.
یه توضیح هم بدم اگر میخواهید سیستم SPL جمع کنید حتما تاکید میکنم حتما ابتدا باید سیستم برق خودرو و همچنین اکسسوری جنس خوب و استاندارد تهیه کنید.چون تو SPL قدرت حرف اول رو میزنه. پس داشتن یک سیستم با برق قوی= هست با SPL قدرتمند.
بودجه تون چقدر هست؟ماشین؟لوازمی که الان دارید چیا هستند؟
متاسفانه شرکت jvc اسپیکر 7158 رو وارد نکرده. نمیدونم چرا؟من تصور میکنم به جای اون البته بگرد تو بازار انشاءالله که 7158 گیر بیاد ولی اگر نبود مجبورید 6995S پایونیر بگیرید.220 تومن قیمتش هست.نیاز به آمپ هم نداره.یا 718 بگیری که اون باید براش یه آمپلیفایر 100 واتی تهیه کنی و هزینتون بالا میره.نقل قول:
سلام مجدد دوستان
مرسی از راهنمایی هاتون آقا حسین،
ی مشکل دارم،باند روی ماشینم jbl938. هست
آمپ هم کنوود526 ولوم صدا رو که میبرم تا آخر چند دقیقه که میشه ی بویی از باند ها بلند میشه، دلیلش چیه؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
باند نو ؟ معمولا باند های نو توی ولوم یه بوی پلاستیک سوخته تولید میکنن ....
عادیه
سعی کنید 2 هفته اول رو با ولوم حد اکثر 70 درصد گوش کنید ...
هر 7 روز 10 درصد ولوم صدا رو ببرید بالا تر ....
درست میشه .
سلام
یه پخش خوب از کننود یا جی وی سی تا قیمت 300 تومن چی پسشنهاد میکنید.
چندتا پخش دمو دار هم از همین مارکها معرفی کنین
مرسی
سلام دوستان
من ضبط 4050 پایونیر دارم یک
آمپ 750 کنودد دارم
حالا بنظر شما یه باند خوب و ارزون چی میتونم تهیه کنم ؟
یه احوالی هم از من بگیرید ! :n30:نقل قول:
سلام
دوستان عزیز یه جفت بلندگوی خوب که هم قیمت 718 باشه چی معرفی میکنید؟
یا همون 718 خودش خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پخش 200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امپ 190
قراره اینو بگیرم زیادم سر در نمیارم نمیدونم فک میکنم صدای جی وی سی به دلم نچسبه با این امپ صداش در حد پایوونر و کنود هست؟
چه باندی رو پیشنهاد میدین تا 200 حداکثر
سلام نادر جان. از اینکه انجمن p30 World رو برای پرسش و مشاوره انتخاب فرمودین ازتون تشکر میکنم. امیدوارم من و دیگر دوستانم تو این بخش بتوانیم راهنمایی مناسبی در ارتباط با انتخاب کالای مورد نظرتون داشته باشیم.:n16::n12:نقل قول:
بهترین انتخاب شما پخش کن وود U456 هست. قیمت اون حدود 285 تومن هست.پخش خوبیه و اگر بخواهید از آمپلیفایر قدرت برای درایو اسپیکرهاتون استفاده نمائید دارای 3 خروجی Pre Out می باشد.
از برند پایونیر هم میتونید X2650 بگیرید که حدود 250 هست.
X166UB هم گزینه بعدی از نظر نزدیک بودن به بودجه شما هست. 268 تومن که یک جفت اسپیکر 16 سانتیمتری هم داره.
ولی من کن وود رو پیشنهاد میکنم.
دوست من آمپ 750 واتی معنی و مفهوم نداره.خروجیهای RMS شون چقدر هست؟البته با توجه به توان MAX ی که دارن باید 50 وات و دو کانال باشن.نقل قول:
یه اسپیکر معمولی میتونید بگیرید.مثل 6950S پایونیر.یا 6950S
اولی حدود 110 و دومی حدود 130 تومن هستند
مهدی جان هر دو مدلی که فرمودید رو میتونید بگیرید.نقل قول:
به نظر من آلپاین SPG-69C3 بگیرید. حدود 280 تومن هست.نقل قول:
اگر 7158 jvc گیر آوردی بگیر البته کمیاب شده و کمی افزایش قیمت داشته. در غیر اینصورت پایونیر 6965V2 میتونید بگیرید 200 تومن.یا کمی افزایش بودجه بدید همون آلپاین که عرض کردم رو بگیرید .خیلی کیفیت صدای خوبی داره.نقل قول:
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که جواب دادین
الان دسترسی ندارم به آمپلی اما اگه اشتباه نکنم 4 کاناله بود
اگه هم رده 718 بخوام چی ؟
یا 718 الان چنده ؟
جسارتا جایی هست مطمن که باند دست دو خوب بشه پیدا کرد ؟
یا نو مطمن (کسی رو میشناسید؟)
سلامنقل قول:
اینا سه مدلن!
پایونر 1614
پایونر 1644
kfc-1665s
کدوم خوش صدا تره ؟ میخوام یکم باس هم داشته باشه .فکنم هر سه آمپ نخوان نه ؟
ممنون که سریع جواب داداین.
اره پخش کن وود U456 ظاهر خوبی هم داره خودم هم نظر همین بود..ممنون از راهنماییتون.یه سوال دیگه.پخش کن وود x400 که تقریبا 100 تومن گرونتر از U456 از نظر امکانات یا کیفیت می ارزه براش 100 تومن بیشتر نسبت به u456 بدم.؟؟
در ضمن ارزونترین پخش دمو دار چیه ؟
دمو دار بودن رو بی خیال عزیز,نقل قول:
اگه میتونی هزینه کنی و 100 بذاری روی پولت؛ x400 انتخاب عالیه هست توی رنج خودش.
3 جفت خروجی 4 ولت داره.شک نکن توی خریدش:n20:
سلام
دوستان باند 6944 کنوود دارم بدون امپلی بستم بیسش خوبه ولی حجم صدا کمی نسبت به بیس کمه میخوام یا امپ ببندم یا ضبط رو عوض کنم. ضبط هم مکسیدر از اون ارزونا هست گرفتم 90 تومن.
کدومو پیشنهاد میدین امپ ببندم یا ضبط رو عوض کنم و کنوود بگیرم؟
بازم ممنون از پاسخ های شما ماشین دوستم پرایده دقیقا سیستم فعلیش مث بنده هستش یه جفت کنوود 718 و ضبط پایونییر 3550 که 2تا خروجی 2.5 ولت داره.نقل قول:
باتری ماشین هم که فابریکی هستش. تقریبا میخواد 2 تومن هزینه کنه و ولی مثلا بررای کامپ نمیخواد درای جلو رو ببره روی تاقچه میخواد بزاره زیاد هم سر در نمیاره و خودش اینترنت نداره همینجوری با هم رفتیم بیرون چشش گرند زیرو رو گرفت که خداییش هم خیلی ازش تعریف میشه . ساب که 100% همون مدل spl30 گرند زیرو رو پسندیده فقط نمیدونه کجا باکسشو تهیه کنه و اینکه تقریبا میخواد خورد وسایل و بگیره یعنی اول ساب و امپشو بگیره بعد یه امپ و کامپ هم واسه داخل ماشین... بازم تشکر
سلام دوستان. پخش DEH-P4050UB دارم.قدیمیه ولی فکر می کنم کار منو راه میندازه.الان یه جفت 6975 درجه 2 روشه که می خوام عوض کنم و باند آمپیلی خور روش بندازم.
اساتید اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید که چه باندی با بودجه ی 300-400 بهترین گزینس.اگه اطلاعاتیم درباره کامپوننت هم بدید ممنون میشم چون شنیدم که شفافیت صداش از باند بهتره.
سلام از عزیزان کسی هست پخش کنوود ایکس 400 و 456 داشته باشه قیمت همکار حساب کنه
با این مدل چه باندی پیشنهاد میشه