دوستان دوباره اومدم که لینک سایت Networx رو بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان دوباره اومدم که لینک سایت Networx رو بذارم
خیلی خب پس مشکل از خط نیست.نقل قول:
شما اگر حداکثر سرعت می خواید باید چند لینک همزمان بذارید. منم همین کار رو می کنم. مثل اینکه سرعت دانلود از سرورهای داخلی رو بردن بالا. اما از سرورهای خارجی سرعت پایینه و نمی تونید از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنید.
موفق باشید.
نقل قول:خبر آمد خبری در راه هستنقل قول:
دل خوش آن اینترانت یا همون اینترنت ملی که از آن آگاه است :n02:
نقل قول:
کاملا حق با شماست، الان امتحان کردم سرعت دانلود از بعضی سرورهای داخلی بالاست و تک لینک به 200 هم می رسه، ولی برای دانلود از سرورهای خارجی و بیشتر سرورهای داخلی حتما باید چند لینک همزمان گذاشت وگرنه سرعت از 40-50 بالاتر نمی ره! ممنون از راهنماییتون :n01:
کلا تو ایران انگار هر شرکتی یه مقدار مشتری هاش زیاد می شه گند می زنه
ما رفتیم 512 نامحدود مخابرا رو گرفتیم فقط چند روز اول خوب بود الانسرعت به زور به 50 می رسه
اینم از شانس ما
ولی اینجوری زیاد فایده نداره، خیلی وقتا آدم میره تو یه سایت از یه چیزی خوشش میاد می خواد همون موقع دانلود بشه، با سرعت دانلود 20-30 کلی طول می کشه آدم دیوانه میشه! همه فایل ها که به صورت چندپارتی نیستن آدم بتونه با دانلود همزمان از تمام پهنای باند استفاده کنه! واسه تک لینک هم وظیفه دارن سرعت حداقل یعنی 64 رو تامین کنند!نقل قول:
پشتیبانی مخابرات در حد جیگره:n13: بهم میگه یه کابل از ساختمون بکش میگم اقا قبلا شرکت دیگه سرویس داشتم میگه پس چند روزی سرعت پایینه اگه اوکی نشد باز تماس بگیر
شما به طور کل حرفای پشتیبانی فنی رو زیاد جدی نگیر و واسه رفع مشکل کار خودتو بکننقل قول:
به جز زمانی که مشکلت خیلی جدی باشه
اکثرا واسه کارای اداری بزنگ بهشون
من 1 هفته بعد از رفع مشکل نرم افزاریشون حدودا هر روز باهاشون تماس میگرفتم
این چند روز که باهاشون تماس میگرفتم واقعا بهم سخت گذشت
نکته جالبی که در مورد پشتیبانیش وجود داره اینه که هرکدوم جواب متفاوت میدن (( هیچ هماهنگی باهم ندارن ))
نمونش هم 2 روز مونده بود اینترنتم وصل بشه در عرض 3 ساعت 2 بار باهاشون تماس گرفتم -- نفر اول گفت خط شما رانژه شده و نفر دوم گفت هنوز رانژه نشده :n04::n02:
خودشونم نمیدونن جریان این سرعت پایین چیه فقط می پیچونننقل قول:
نظرت دوستای اهل فن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
کیفیت سیگنالت عالیه !!
خط شما تقریبا میشه گفت نویز نداره
با توجه به این عکس سرعت پایین شما ربطی به نویز نداره
پس مشکل از کجا آب میخوره؟ با این کیفیت باید چقدر سرعتم باشه ؟نقل قول:
این کیفیت باعث کاهش سرعت شما نمیشهنقل قول:
مثلا اگه شرکت به شما پورت 512 بده با سرعت 80 شما همون سرعت رو میتونی استفاده کنی (( اصلا افت سرعت نباید داشته باشی ))
شما پورتت چی بود ؟؟ 256 ؟؟
اگه چنتا لینک هم بزاری واسه دانلود بازم سرعتت پایینه ؟؟
سرعت از سرور داخل هم پایینه ؟؟ (( مثل دوستمون تو صفحه قبل گفت که سرعتش با سرور داخل بالاست ولی از سرور خارجی پایین ))
من خودم میخام از حداکثر سرعت استفاده کنم 3 یا 4 تا فایل همزمان میزارم واسه دانلود (( رسما سرعت رو تا آخرین قطرش مصرف میکنم :n02: ))
دوستان عزیز اینجا ایران هست.هر لحظه امکان کاهش سرعت و............ وجود دارد.
در ضمن مشکل سراسری هست .
تک تک تایپک ها را نگاه کنید به این مشکل از دیروز اشاره میکنه.
اندیشه هم که هنوز خط ما را جمع نکرده هنوز داریم استفاده میکنیم شنبه صبح تماس میگیرم.
خط شما فکر کنم تا 2 روز دیگه یعنی شنبه جمع نشهنقل قول:
چون شما تازه دیروز فرم پر کردی که چهار شنبه بود -- پنج شنبه هم که طبق معمول مخابرات تعطیل هست
فردا که جمعه هست هیچی پس فردا یعنی شنبه تازه میره مخابرات واسه قطع رانژه و جوابش در بهترین حالت همون شنبه برمیگرده و یکشنبه به طور کل جمع میشه
(( تا شنبه اینترنت رایگان داری :n02: ))
یه سوال فنی
شما دانلود میکنی الان یا نه ؟؟ (( رایگان منظورمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
256 نامحدود فعال است.نقل قول:
و دارم دانلود میکنم.
اوکی :n18:نقل قول:
تا همون شنبه یا یکشنبه واسه جمع آوری باید صبر کنی .
512 نامحدود گرفتم یعنی استاندارش 80 هست ؟ واسه من امروز رو 45-50 نهایت اومدنقل قول:
استاندارد سرویس :نقل قول:
512=64
256=32
128=16
64=8
دوست عزیز مثال زدم :n02: -- یه بار دیگه بخون چی نوشتم ** مثال اگه شرکت به شما پورت 512 بده با سرعت 80 **نقل قول:
استانداردشون این شکلیه
128 > 16
256 > 32
512 > 64
1024 > 128
این که استانداردشه سرعت خودمونیش تا چنده؟:n02:نقل قول:
سلام...اندیشه مرکز 4 هستم...الان دو سه روزی میشه سرعت نتم به شدت اومده پایین...فایل واسه دانلود که میذارم از 10 کیلو بیشتر نمیشه سرعتم :(
128 5گیگ دارم.
مشکل از اندیشست؟ یا شاتلی ها هم مشکل دارن؟؟؟
من که عادتمه هر از چند گاهی نقل مکان کنم...فک کنم دوباره زمان کوچ کردنمون فرا رسیده :n02:
برای من که از استانداردش پایین ترهنقل قول:
256 => 12 تا 24 کیلوبایت
مثل اینکه مشکل سرعت سراسری هست (( البته نه واسه همه ))نقل قول:
تو همه استان ها پیش اومده
احتمالا لنگر کشتی خورده به کابل فیبر نوری :n10:نقل قول:
سروش جان سرعتت چطوره ؟نقل قول:
بد نیست . تقریبا راضیم. فقط دانلود از سایتهای مختلف تفاوت داره. مثلا الان دارم از سایت یاس دی ال با سرعت تقریبا 30 کیلو دانلود میکنم:n15:. سرعت بارگزاری صفحات هم خوبه و مشکل خاصی ندارم.نقل قول:
بچه ها من 128 نامحدود اندیشه دارم الان حدود یک هفته هست که سرعت من از 10 بالاتر نمیره به نظر شما مشکل چیه :n23:
مشکل سراسری هست و خیلی ها مشکل سرعت پیدا کردننقل قول:
مشکل از طرف شما نیست
یه سوال فنی
شما فقط با سرور های خارجی مشکل داری یا کلا سرعت پایین اومده ؟؟
واسه دانلود از سرور داخلی مشکل سرعت دارید ؟؟
از سایت های خارجی چیزی دانلود نمیکنم واسه دانلود از سرور داخلی مشکل دارمنقل قول:
سلام دوستان، حدود 10 روزی میشه که از پارس آنلاین فرم جمع آوری پر کردم اما برام جمع آوری نمی کنن و هی می پیچونن! زنگ میزنم هر دفعه یه چیزی میگن!
یه بار اپراتورش میگه باشه دوباره میفرستیم جمع بشه، فرداش زنگ میزنم یه اپراتور دیگه اش میگه جمع آوری شما 2-3 هفته طول میکشه :n13:
بهشون میگم همه شرکت ها 48 الی 72 ساعته جمع آوری می کنن!!! :n24:
یه اپراتور دیگه اش در اومده میگه که نامه جمع آوری رو باید بفرستیم تهران بعد بررسی کنن بعد ما بفرستیم مخابرات جمع آوری کنن!
گفتم من از شرکتای دیگه جمع آوری می کردم حداکثر 3 روز طول می کشید!
میگه هر شرکتی روال خودش رو داره!!!!
آخه 3 هفتـــــــه؟!؟!؟!؟!
نمی دونم چیکار کنم! حتی حضوری به شرکتشونم رفتم، اونجا یه بار میگه فرستادم! بعد حرفش رو عوض میکنه میگه پشت تلفن گفتم که 3 هفته میشه!
منم گفتم من زنگ زدم مخابرات چک کردن شما درخواست جمع آوری رو نفرستادین!
در اومده میگه نه من فرستادم (پررو صاف صاف جلو من دروغ میگه!)
حالم دیگخ از این نمایندگی پارس آنلاین رشت(پارس وی) به هم میخوره!
چون گفتم می خوام برم یه شرکت دیگه می خوان اذیت کنن!
من الان 10 روزه 2020 ثبت نام کردم اما اینا جمع آوری نمی کنن!
دیگه موندم چیکار کنم!!!!
دوستان شما راه حلی ندارید!؟
زنگ بزن بگو شمارم عوض شده .نقل قول:
یه شماره تو محل خودتون بگو واست عوض کنن .
اینطوری خط خالی میشه :n10:
512 محدود
من که راضی ام .
گوش شیطون کر :n02::n20:سرعتم دوباره خوب شده...امیدوارم لنگره رو برداشته باشن از رو کابل:n08:
داداش پارس وی خیلی واسه جمع آوری آدمو اذیت میکنن...فکر میکردم دیگه تا الان باید حرفه ای شده باشن اما مثه اینکه هنوزم تغییر نکردن...من 4-5 ساله پیش ازشون سرویس داشتم وقتی میخواستم جمع کنم منو دقیقا دو هفته سرگردون کردن...وقتی دیدم هنوز جمع نشده رفتم شرکتشون (اون موقع کنار پوشاک 999 بودن) و دقیقا حرف هایی که به شما زدن رو بهم گفتن...یکم شلوغ بازی درآوردم و خواستم که همین الان تماس بگیره به مخابرات و برام کارهای اداریش رو انجام بده ، که فرداییش دقیقا جمع شد.نقل قول:
اینا هنوز هیچ کاری نکردن ، میخوان خسته بشی و دوباره تمدید کنی.
اینا جزو کسایی هستن که نباید بهشون احترام گذاشت - وگرنه روشون زیاد میشهنقل قول:
اگه دنبال شر میگردی و پشتیبانیش یه ذره قفل هست برو تیریپ دعوا بردار (( محترمانه سرشون داد بزن ))
اگر هم حرف حالیشون نشد چنتا حرف چیز دار سبک بارشون کن (( چیز دار سبک یعنی رده متوسط :n02: ))
با اینا باید همینجوری برخورد کرد -- لیاقت احترام گذاشتن رو ندارن
در واقع لیاقت ندارن محترمانه باهاشون برخورد بشه
-------------------------------------------
البته به جز بعضی از پشتیبانی ها (( من حدود 2 سال که شرکت اندیشه میرفتم واقعا کارشون خوب بود -- امور مشترکینش هم عالی بود ))
نه واسه جمع آوری نه کارا دیگه اذیت نمیکردن :n01:
سلام
من از 128 محدود انديشه استفاده مي كنم . تعداد كانكشن هاي همزمان جديدا به 9 تا محدود شده - هنگام دانلود با DownloadManager متوجه اين موضوع شدم - اين باعث كند باز شدن صفحات در مرورگر مي شه زنگ زدم انديشه گفتن از مخابرات است و ما محدوديت نذاشتيم - كه فكر نمي كنم درست جواب داده باشن
دوستان كه از شركت هاي ديگه ADSL دارن به اين مشكل بر خوردن ؟؟؟؟
نه، من 16 کانکشن دارم. ADSL مخابرات 2020 - رودسرنقل قول:
راستی شما در بخش تنظیم تعداد ارتباط توی idm نوع ارتباط رو LAN 10 mbs انتخاب کردید دیگه؟
رفقا امروز سرعت نسبت به روز اول خیلی بهتره بین60-100 متغییره این نوسان تو مخابرات طبیعیه یا مشکل سراسریه:n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت چنده؟ محدوده یا نامحدوده؟ ماهی چند میدی؟نقل قول:
نقل قول:
واسه من که اینطور نیست
از 27 فروردین که وصل شد تا الان سرعتم ثابته (( البته باید چنتا فایل بزارم تا به حداکثر برسه )) :n01:
از روز اول از 120 بالاتر نرفت از 100 هم پایین تر نیومد (( من که به شدت راضیم :n02::n16: ))
++++++++++++
البته اینو اضافه کنم فکر کنم افزایش سرعت فقط واسه شما نیست
تو تاپیک های دیگه هم یکی دو نفر گفتن که افزایش سرعت داشتن