سلام ببخشید با بودجه 1400 تا 1450
میخواستم دوربین بخرم بین این مدل ها موندم
G15 کانن
D3200 نیکون
دست دوم 600D کانن
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟من تازه کارم
سلام ببخشید با بودجه 1400 تا 1450
میخواستم دوربین بخرم بین این مدل ها موندم
G15 کانن
D3200 نیکون
دست دوم 600D کانن
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟من تازه کارم
علاقه و پشت کارتون توی عکاسی چقدره ؟ ینی میتونید وقت بزارید و یاد بگیرید ؟
زیاد..میخوام به جدیت دنبال کنم..بله برای کلاس هم وقت دارم..ولی هزینه برای خرید دوربین همین اندازه بیشتر ندارمنقل قول:
میتونید به canon 1100d هم فکر کنید البته بایه لنز خوب
Sent from my K00E using Tapatalk 4
راستش میخوام فیلمبرداریش فول باشهنقل قول:
Canon ixus 240 یا مدلهای مشابه برند کنن که معمولا تو این رنج خروجی بهتری دارند.نقل قول:
پس حتما به یه slr فکر کنیدنقل قول:
همون 3200 گزینه خوبیه ، فیلمش هم قابل قبوله
ممنون. واینکه اگر بتونم دست دوم 600D رو پیدا کنم ،بنظرنون بخرم یا اینکه نیکون رو بخرم!؟!:n12:نقل قول:
خواهش :n16:
خوب 600 یه سطح بالا تره و ارزش بیشتری داره ، اگه بتونید تمیز و کم شات رو پیدا کنید فک کنم ارزش داره ، البته حتما مهلت تست بگیرید و به یه تعمیرگاه حرفه ای هم مراجعه کنید برای تعداد شات و سلامت کلی بادی و لنز
سلام به همه .
انتخاب canon sx280 خوبه برای شروع عکاسی ؟ توی این رنج قیمت انتخاب های بهتری هم هست ؟ بیشتر برای عکاسی مناظر و خیابونا میخوام .
به نظرتون با کامپکت ها شروع به عکاسی کنم و بعدا برم سراغ SLR ها یا صبر کنم تا بودجه ام برسه و SLR بخرم ؟
سلام
دوستان خواهشا کمک کنید برای انتخاب یکی از دو دوربین زیر:
fuji xf1
canon s120
برای من کیفیت عکس مهم تر از فیلم برداری است. همچنین عکس ها در نور کم با کیفیت باشند
سلامنقل قول:
بنظرم با کمی افزایش بودجه g16 بگیرید مشخصات xf1بالاتر از سری g یا s کنن میباشد ولی از نظر کیفیت و کارایی چندان شناخته شده نیست .اگر روش مرددید ریویووهاشو جستجو کنید تا انتخاب مطمینی داشته یاشید .سری s بسیار مشابه g میباشد با این تفاوت که g کمی تخصصی تره.در مورد کیفیت عکسها دز نور کم هم بگم که تنها دوربینهای SLR یا حرفه ای,از پس این کار برمیان البته این دوربینها هم جزو بهترینها هستند ولی موضوع سایز حسگر.اگه برای مصرف خونگی میخواین همین مدلها راضیتون میکنن.
سلامنقل قول:
Sx280 یه دوربین خوب برای مصرف خونگیه و بهتره برای یادگیری SLR بگیرید.میتونید تو همین حول وحوش canon 1100d همراه با لنز 18-55 بگیرید.
سلام دوستان
بهترین دوربین کامپکت تا حدود 350-400 چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت عکسش برام مهمه و کیفیت فیلم و زوم مهم نیست.
ممنون
بهترین دوربین تا 500 برای مصرف خانگی و خانوادگی .کیفیت عکس برام مهمه ..مممنون ........................
لطفا اگرکسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.ممنوننقل قول:
مدل A2600 و IXUS 132 IS چطور هستن؟
من اطلاعاتی ندارم اگر گزینه های بهتری هست راهنمایی کنید
سلام
Canon ixus 240hs یا مدل قبلیش ixus 230 که تفاوت عمدش 12مگا پیکسل بودنشه که بهتره.ساخت ژاپن هم تو بازار هست حدود 450ت
این مدلها هم خوبن ولی با کمی افزایش بودجه اونایی که پیشنهاد دادم بهترن.نقل قول:
در ضمن a2500حدود 80-100 ت ارزونتر از 2600که تفاوت چندانی ندارند.
مموری هم بالای 8گیگ بگیرید چون فیلمبرداری full hd خیلی حافظه میخوره.
سلام 1100d با این لنزی که گفتید چفدر قیمت داره حدودا ؟نقل قول:
غیر از 3 پایه چه وسایل دیگه ای نیاز هست ؟
سلام خدمت دوستان من بین sx500و hx200 گیر کردم .واقعا هردوتاشون دوربینای خوبین .من سمپل ایمجهای زیادی از اینترنت برداشتم که باعث سردرگمی من شده از یه طرف از محصولات سونی راضی نیستم از طرف دیگه تو سمپل ایمجها عکس های سونی بهترن مخصوصا تو شب.بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟کسی میدونه hx200 الان قیمتش چقدره؟
ممنون از پاسختون.نظرم عوض شد و اگر دوربین خوبی موجود باشه تا حدود600-700 میتونم هزینه کنمنقل قول:
حالا چی بگیرم؟ مدل sx260 سراغ دارم با سه پایه و رم 8 میگه 650.به نظرتون خوبه؟
ملاک اصلیم کیفیت عکسه و برای استفاده خانوادگی میخوام بگیرم.کیفیت فیلمبرداریش مهم نیست چون ازش استفاده نمیکنم.
آره بهترین انتخابه تو این رنج ,قیمت هم خوب داده.
با چه سه پایه ای?از این گیره ای کوچیک ها?
والا اونشو نمیدونم فقط گفتن سه پایه دارهنقل قول:
نظرتون در مورد sx270 و sx280 چیه؟ تاحالا باهاشون کارکردید؟
قیمت جهانی sx260 حدود 20-25 دلار از اون دو مدل بالاتره.دلیل خاصی داره؟
سلام
بین canon sx 280 hs و canon sx 500 is کدوم بهتره برای کاربری خونگی و عکس و فیلم ؟ اول عکس بعد فیلم
همونطور که خودتون میدونید کمی بروزترند مثلا از پردازنده جدیدتر و...بهره میبرند.نقل قول:
Sx260که زمان خودش اومده بود سایتای عکاسی خیلی ازش تعریف و تمجیذ میکردن و الان هم که از 1ت به این قیمت رسیده واقعا ارزندس. ولی به نظر من اگه بخواین افزایش بودجه بدید و اونا رو بگیرید از سری sیا سری تخصصی تر مثل g کنن بگیرید بهتره.
سلامنقل قول:
Sx500 دوربین سوپر زومه که معمولا برای مصارف غیر خانگی مثل طبیعت خیابان و... طراحی شده و تا حدودی تنظیمات دوربین حرفه ای روش گذاشته شده .برای مصرف خونگی sx280خروجی بهتری بهتون میده .البته برای مصارف غیر خونگی هم دوربین حرفه ای پیشنهاد میشه.بنظر من خرید دوربین بریج یا سوپر زوم دور ریختن پوله.
دوستان ایکسوز130تو شرایط نور کم عکس برداریش چطوره چون قیمت فوق العاده ای بین ایکسوزا داره تقریبا280تومن ولی چون پسوندHSنداره وهمینطور ISO1600 شک دارم تو شرایط نور کم خوب عکس بگیره.
شرایط نور کم منظورم نور اتاق نه تاریکی مطلق. یا یه مدل دیگشو بگیرم .ایکسوز 125 تو بازارهنوز هست.
قیمتشون تفاوت آنچنانی ندارن.ولی تو سایت آمازون میدیدم sx260 که از 270 و 280 قدیمیتره گرونتره. ولی تو ایران اینطور نیست.اگر بدونم sx280 غیر از wifi برتری دیگه ای از نطر کیفیت عکس نسبت به sx260 داره خب اونو میگیرم ولی شک دارمنقل قول:
سلام
آقا ما میخوایم یه دوربین بگیریم(مصرف خانوادگی فیلم و عکس) چند روزیه هی دارم میگردم ببینم چی به چیه در نهایت به یه نتایجی رسیدم منتها نه در اون حد که انتخابم رو کرده باشم :n02:
بودجه نهایت 550 باشه حالا 20 30 تومنم بیشتر شد اشکالی نداره (چون تو بازار بری بگردی میشه این مقدار تخفیف گرفت)
خودم یکم گشتم بودجه به sx240 260 280 نمیرسه !
من خودم (Canon Ixus 510 HS (PowerShot ELPH 530 HS) رو به نظرم خوب اومدش بعد یه چیز نزدیک به این پیدا کردم SX230 ولی دیدم ازش خوب نمیگن(کیفیت عکس و . .) کلا از مشخصاتش هم خوشم نیومد اما سرچش کردم با همون 530 HS دیدم سایتای امتیاز بیشتری به SX230 دادن بعد دیگه کلا گیج شدم:n02:
یه فوجی هم پیدا کردم 570تومن (Fujifilm Finepix S3200) که زومش خیلی زیاد بود تاپیک که میخوندم دیدم که نباید بیخودی دنبال سوپر زوم برم . البته بهش اعتمادم ندارم چون مشخصاتش تبلیغاته بیشتر
حالا میخواستم ببینم کدوم این دو تا بهتره ؟ بعد اینکه کلا اگه انتخاب بهتری هستش لطف کنید اونو بگید :n16:
بین اینا ixus125انتخاب مطمین تریه و خوب همونجور که از قیمتش معلومه مشخصات بالاتری هم داره.a2400که نسبت به این قدیمی تر و پایین تره عکسای داخل اتاقش چه شب با نور لامپ یا روز با نوری که از پنجره میزد راضی کننده بود .معمولا ریویوو درست حسابی برای کامپکتها نمیزارن و تا با دوربین کار نکنی نمیشه نظر داد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه تاحدود 100ت ممکن بود افزایش بودجه بدید sx260
در غیر اینصورت ixus240 یا ixus 125hs,132hs پیشنهاد میشه فقط به hs آخرش دقت کنید مدلهای مشابه هم هستند.
پردازندشم جدیدتره ولی sx260 انگار هنوز بیشتر از این طرفدار داره.بازم میگم اگه مایلی که بیشتر هزینه کنی از سری g یا بعد از اون sبرداری خیلی بهتر از sx280.نقل قول:
هیچی کلا اشتباه گرفته بودم :n29:نقل قول:
این سه تا خیلی شبیه هم هستن هرکدوم یه مزایایی دارن نسبت به اون یکی
من کلی گشتم اخرسر چیز زیادی دستگیرم نشد فقط فهمیدم این 125hs تاچ نیست و wifi نداره و صفحش 3 اینچ . در مقابل 240hs تاچ بود لمسی بود wifi داره و 3.2 اینچ (ولی یک مقداری تراکم پیکسلش کمتره نسبت به 240) اون 132hs کلا این مدلش برا مقایسه درست گیر نیوردم !
میشه لطف کنید اگه مدونید کدوم بهتره همونو بگید چون من نفهمیدم !
در مورد sx260 هم اگه بودجه افزاش دادم یا بدون گارانتی اینا گیر اوردم این مشکل ضبط صداش زیاد حاد نیست ؟ که به جاش مثلا sx260 بگیرم؟
با تشکر
سلام . خسته نباشید
من قصد خرید یه دوربین برای مصارف خانگی دارم . فقط کمی گیج شدم کدوم دوربین واقعا ارزش خرید رو داره .
حداکثر بودجه هم 1 تومان .
از یک طرف کیفیت فیلم برداری برام مهمه که منو به سمت Sony HX100v میکشونه ، از یه طرف دوستان اکثرا برند Canon رو پیشنهاد میدن .. کیفیت عکس و فیلم برداری و زوم خیلی مهمه برام . پیشنهاد شما چیه ؟
قیمت HX100v رو هم نمیدونم الان چنده ؟ اگه حدود 1 تومان باشه ، بین HX100V و Nikon P520 کدوم خوبه ؟
ممنون
کم بودن پیکسل در ربین کامپکت از دید بعضی ها امتیازه به این علت که چون سنسور کوچیک پیکسل بالا نویز میندازه.هر دوشون خوبن بهتره از نزدیک ببینید و امتحان کنید بعد بخرید.اگه باز هم نتونستین انتخاب کنید ixus240 یا ixus230رو بردارین.نقل قول:
اگه منظورتون ازمشکل صدا در sx260کیفیت پایین صدا هنگام ضبطه ,وقتیکه فیلم ضبط شده رو با یه وسیله ی دیگه مثل تلویزیون یا کامپیوتر میبنید مشکلی نداره .این مسیله رو خیلی از دوربینها دارن.
سلامنقل قول:
من باشم هیچ وقت سوپر زوم نمیگیرم.سری g کنن مثلا g15بعد از اون سری sکنن مثل s120پیشنهاد میشه.فوجی هم دوربینی به اسم xf1به با,ار داده که بنظر خوب و ارزنده میاد.
چرا سوپر زوم نه ؟ چون HX9v استفاده کردم و زومش برام جالب بود . فقط برا مصارف خانگی نمیخوام . گاها عکاسی منظره و .. هم میخوام انجام بدم و حداقل زوم 10-15 برابر لازمه . g15 کمی گرونه . s120 هم قیمت پیدا نکردم . چنده ؟
چرا سوپر زوم نه ؟ چون HX9v استفاده کردم و زومش برام جالب بود . فقط برا مصارف خانگی نمیخوام . گاها عکاسی منظره و .. هم میخوام انجام بدم و حداقل زوم 10-15 برابر لازمه . g15 کمی گرونه . s120 هم قیمت پیدا نکردم . چنده ؟
سلام دوستان با بودجه حدود 800000 تومان بهترين دوربين سوپر زوم كامپكت كدوم هستش؟ خودم نظرم canon sx 280 بودش ولي اينقدر از ضعف وحشتناك باطري و ساير نقطه ضعفهاش شنيدوم كه پشيمون شدم.دوستان و اساتيد لطفا راهنمايي كنيد.باتشكر
متاسفانه sx260 که گفتم فروخته شده بود.دیر رفتم برای خرید.حالا یکی از دوستام که تو این زمینه اطلاعاتی داره این مدلهارو به ترتیب اولویت پیشنهاد داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیه