سلامنقل قول:
شما اگه پچ بازی ورژن 1.1 رو نصب کنی مشکل گرافیکش حل میشه :20:
Printable View
سلامنقل قول:
شما اگه پچ بازی ورژن 1.1 رو نصب کنی مشکل گرافیکش حل میشه :20:
خوب به خاطر داستانش و گرافيكش واقعا شاهكارهنقل قول:
بعدش شما ميگيد كه گرافيك خوبي نداره ولي براي اون زمان ( 2004 ) گرافيك فوق العاده اي داشته :13: خوب طبيعيه اگر با بازيهايي كه الآن اومدن مقايسه ميكنيد گرافيك پاييني داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به نظر من كه اين بازي هنوز هم تونسته هيجانشو حفظ كنه من نميدونم شما چرا ميگيد هيجان نداره
ممنون از دوستان بابت راهنمایی
امیدوارم من هم بتونم این بازی رو درک کنم
با تشکر
سلام به همه
من الان دارم با pro برای بار سوم میرم که نوشته راند 3
من الان هم اصلحه شارژی رو دارم هم شیکاگو رو هم آرپی جی بی نهایت رو
الان همه لباس اسپیشیال 2رو دارم
دیگه چیزی گیرم میاد یا نه؟
آره، باید تو قسمت Extra زیر بازی Mercenaris رو تا آخر بری و همه کاراکترها رو آزاد کنی اونم با 5 ستارهف اونوقت یه مگنوم میگیری که بش میگن توپ دستی با تیر بینهایتنقل قول:
بازی توپیه ولی تنها مشکلی که داره زاویه دوربینه تا میای یکی رو بکشی دورت گرد میشن!!!!!!!
تایید میشه :11:نقل قول:
خوب يكي از دلايل هيجانش همينه البته اين نظر منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و يك چيز ديگه لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد
ممنون
من DVD مربوط به biohazard رو دارم از اواسط بازي دمو ها رو نصفه پخش مي كنه يعني يه مقداري كمي از دمو رو نشون مي ده بعد ناگهان آدما غيب ميشن و گرافيك از حالت دمو به حالت بازي درمياد و فقط پشت زمينه نشون ميده و آدما رو نشون نميده و نمي فهمي كه چي ميشه..كسه ديگه هم اين مشكلو داشته؟؟ جايي هست كه بتونم دمو هاشو ببينم؟
سلام من هم این مشکلو داشتم ..
البته توی ویندوز سرویس پک 3.....یه سرویس پک 2 نصب کردم درست شد مشکلم هم دقیقا مشکل شما بود دوست عزیز در ضمن جایی که بازی نصب شده توی Foldre Movie دموهای بازی هست....