خیلیا تموم کردن این بازی رو ولی از سیستم من یکی که خیلی وقته پاک شده!نقل قول:
Printable View
خیلیا تموم کردن این بازی رو ولی از سیستم من یکی که خیلی وقته پاک شده!نقل قول:
بچه ها من تو اون مرحله jeezy گیر کردم که باید با اون رفیقش که لباس راه راه آبی پوشیده با ماشینش بری دو سه جا ولی کسی رو پیدا نمی کنی در نهایت به جای سوم میری و یه مرد زخمی روی زمین افتاده که تو اون لحظه دستگاه میگه use the reading to find van خوب من هر کاری کردم نتونست چیزی پیدا کنم و زمان بازی تموم شده
یکی لطف کنه و بگه من چه جوری این مرحله رو انجام بدم
دوستان سلام اقا من میخوام ویندوزم رو عوض کنم ولی اگه عوض کنم سیو ها هم از بین میره میخواستم بدونم چطور میتونم سیوهاموم نگه دارم و یعد از تعویض ویندوز دوباره ازش استفاده کنم
خوب می تونی به طور کل پوشه ی سیو شده در قسمت My Dacument رو کپی کنی و به یه درایو دیگه یا یک سی دی منتقلش کنی و بعد نصب پوشه رو تو همون my dacument بریز (مثل وقتی که می خوای گیم ها رو کرک کنی)
خب برو سن فیرونقل قول:
دوستان من یه سوال برام پیش اومده .
من از یه سایتی مدل ماشین تویتا کمری رو دانلود کردم و تو مسیر مورد نظر دایرکتوری بازی هم ریختم ولی هر چی داخل شهر رو گشتم پیداش نکردم . اینجور ماشینارو کجا باید پیدا کرد؟
همون جایی که ماشین صادر میکنی با کشتی
جلو لون تابلو که بری لیست ماشین های فروش اون روز میاد میتونی بخری و ببینی که اون ماشین هست یا نه پول هم کم آوردی hesoyam رو بزن
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
چه ها من تو اون مرحله jeezy گیر کردم که باید با اون رفیقش که لباس راه راه آبی پوشیده با ماشینش بری دو سه جا ولی کسی رو پیدا نمی کنی در نهایت به جای سوم میری و یه مرد زخمی روی زمین افتاده که تو اون لحظه دستگاه میگه use the reading to find van خوب من هر کاری کردم نتونست چیزی پیدا کنم و زمان بازی تموم شده
یکی لطف کنه و بگه من چه جوری این مرحله رو انجام بدم
چی مینویسه برات کامل؟ آها. فهمیدم کجایی. اونجاس که باید بری توی فرودگاه(البته بعد از اینکه خیلی راهها رو رفتی و اشتباه بود). میری توی فرودگاه. برو توی اون قسمت وسط فرودگاه که هیچ ماسینی نمیره. بعدش از یه کنار سمت راست برو بالا. اونجا که چندتا هواپیما هست. مستقیم برو و مایل به سمت راست(اگه درست نوشته باشم) تا به اون قسمت باند فرودگاه که زمینشم آسفالت سیاه هست (مگه آسفالت رنگ دیگه ای هم داره؟:31:) هرجا که دیدی صدای اون راداره بیشتر شد جایی برو که بیشتر شه صداش. بعد اون ماشینه رو پیدا میکنی. نذار ماشینه منفجر شه و دنبالش کن و موتوری ها رو بکش (از توی ماشین تیر بزن). خودشون وایمیسن.نقل قول:
همینو میخواستی؟ آخه من یادم نمیاد که یه مرده که مرده روی زمین افتاده باشه :19:
اقا هیچ کسی سیوش رو نمیزاره اقا ehssssanتا جایی که رفتی برام سیو هاتو میزاری
منتظرم 1 هفته هستش که دارم در این انجمن تقاضا میکنم ولی کسی جواب نمیده
یکی مرد پیدا بشه سیوهاشو بزاره
مرسی دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
دوستان من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه که وقتی دارم بازی می کنم یهو خود به خود هنگ میکنه و هیچ چیز کار نمیکنه و باید کامپیوتر رو ریست کنم چیکارش کنم ؟