خوب پسر گل اینها 4 تا جواب منطقی داره باید خودتونو واسه این چیزا اینقدر کوچیک کنین و تحمت بازی سنتری و .... بزنین؟مگه دبستانه؟یه جور صحبت میکنی انگار VT30 یا ST30 ناموستون شده .زشته این طرز صحبت کردن و انگ TROLL و Hater زدن و غیره. جالبه همین شما بودی که یک بنده خدایی یک حرف از tv سامیش زد با درو دیوار یکش کردی میگی هرکی یه چیزی میخره میشه فن اون برند کلی درموردش خندیدم.نقل قول:
حالا میبینیم متاسفانه این مصداق دوستان شده
من یک بحثی رو مطرح کردم که باید واضح پاسخ داده میشد پاسخ alucard عزیز هم منطقی بود و من برای مثلا v20 قانع شدم.اینجور بچه بازی هارو که نداره دیگه.
همین دوستمون poonel اگه اشاره به این موضوع نمیکرد ما هیچوقت به فعال نشدن infinit black در صحنه های complex پی نمیبردیم چیزی که اون دوستمون خیلی روش پا فشاری میکرد و همه ما فکامون اویزون بود و فک میکردیم واقعا همچین چیزی اتفاق میوفته.باز دم ایشون گرم . هرچند ایشون و خود من بارها به برتری های پلاسما اشاره کردیم.دیگه این .... .
شما و دای با ارزش و زحمت کش برای این تاپیک.کسی شک نداره. اما یک مرغ پخته هم منظور اون کامنت هارو فهمید چون بعد من کسی اشاره نکرد . خلاصه گفتنی ها رو گفتم گله ای نباشه : دی یک tv ارزشش برای من اونقدری نیست که بخوام کسی رو به خاطرش از خودم دلخور کنم.نقل قول:
دوست عزیز
ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی
این بحثم همینجا تمومه اگه حرف و حدیثی هست توی پروفایل ها زده بشه که هم تاپیک بی راهه نره هم دلخوری بیشتر ایجاد نشه
موفق باشید