نقل قول:
نمیدونم شاید هم من تازه وارد هستم (باید به جای هدفون میگفتم هدست ؟:n02:)من یه مدلی مثل
سونی MDR-ZX300/B میخوام نمیدونم همین خوبه یا بهتر از این هم هست
درهر صورت ممنون بابت پیشنهاد:n12:
سلام.
هدفون های مورد نظر شما Ultra Portable نام دارند. بسته به قیمت مدلهای متفاوتی وجود دارند که هر کدام نقاط قوت و ضعفی دارند. Sony ZX100
Sony ZX300
Pioneer SE-MJ31
Jays V-Jays
AKG K450
AKG Q460
Sennheiser PX100-II
Sennheiser PX200-II
AIAIAI Capital
...
بعضی از مدلهای فوق Close یا پشت بسته هستند که باعث افزایش Isolation و حذف بیشتر صدای محیط می شوند. بعضی هم Open یا پشت باز هستند که صدای محیط هنگام گوش دادن به اهنگ کاملا" شنیده خواهد شد و همچنین اطرافیان صدای موزیک شما را می شنوند. باید متناسب با بودجه و کاربردتان خرید کنید.
موفق باشید.
نقل قول:
امروز بلاخره هدفونو با راهنمایی های دوستان به خصوص اقای کاوه عزیز خریدم.
مدل پایونیر se-m390
تا اینجا یک ساعتی باهاشش اهنگ گوش دادم و چیزی که دیدم اینا بوده.
کیفیت ساخت خوبی داره و وقتی تو دست میگیریش حس خوبی به ادم دست میده.
کاپ هاش بزرگه و به راحتی روی گوش قرار میگیره و کاملا فیت میشه.طراحیش طوریه که بعد از مدتی باعث ایجاد خستگی نمیشه.
در مورد صداش باید بگم که بیسش قویه و وقتی روی هدفون دست میزارم کاملا متوجه لرزش حاصل از بیس میشم.
اگه اکولایزر رو روحالت بیس بوست قرار بدم بیس بوم بومی میشه و سریع خستگی میاره.پس از اکولایزر های دیگه استفده کردم که بیس خیلی خوب بود و لذت بخش.
در مورد تفکیک پذیری خوب عمل کرده و تقریبا سازها از هم تفکیک شدن و تمام صداهای موجود در تراک شنیده میشن.اما به نظر میرسه این تفکیک پذیری کنترل شده نیست و صدا خیلی شلوغه
مید خوبی داره و البته نه چندان قوی و صدای تقریبا صاف و شفاف ارائه میده.اما به های که میرسیم به نظرم یه خورده زیاده روی کرده و صداش به تیزی میزنه و تیس تیس زیادی داره و تو اهنگ هایی که صدای های بالایی دارن مجبور شدم به سرعت از اکولایز های بم استفده کنم چون صدای بالاش قابل تحمل نبود.همچنین ساند استیج چندان زیادی نداره.
---------------
حالا burn-in چه تاثیراتی روی صداش میزاره؟
سلام.
مبارک باشد. امیدوارم راضی باشید.
بررسی شما نقاط مشترکی (از جمله لرزش روی سر) با بررسی یکی از کاربران دارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Burn-in برای این هدفونهای این رده قیمت خیلی اهمیت ندارد. اگر قرار باشد اتفاق بیفتد با استفاده معمولی از هدفون اتفاق خواهد افتاد.
موفق باشید.