نقل قول:
'گرافیک در safe مورد نصب کن بعد ریستارت کن اگر بازهم اینجوری شد که 100% باید عوض کنی
Printable View
نقل قول:
'گرافیک در safe مورد نصب کن بعد ریستارت کن اگر بازهم اینجوری شد که 100% باید عوض کنی
سلام دوستان من چند روز پیش که ویندوزو عوض کردم نسبت به ویندوزی که هنگام خرید گرفتم چندتا تغییر توش مشاهده کردم و راستش از انجا که با ویندوز 7 و طرز کار لپ تاب اشنا
نیستم چند تا سوال داشتم یکی اینکه من قبلا واسط های گرافیکی برای بعضی از اپلیکیشن ها یا device ها داشتم مثلا بالای دسکتاپ یک رابط های گرافیکی زیبا برای دسترسی به
موزیک ها و ویدئو ها داشتم یا مثلا وقتی دکمه wifi رو رو کیبورد می زدم یک عکس کوچک رو دسکتاپ فعال شدن ان را نشان می داد اما هم اکنون این اتفاق نمی افته و مثلا برای دی
وی دی رامم همچین وضعیتی بود.در ضمن من اصلا نمی دونم وایرلسم نصب شده یا نه.
در ضمن می خواستم بدونم وقتی باتریم شارژ داره آن را بدون شارژر استفاده کنم تا خالی شه یا بذارم در حین کار به برق باشه و شارژ بشه
در ضمن من پی سی مو قبل نصب ویندوز با لپ تاب شبکه کردم و شبکه برقرار بودم ولی فقط می تونستم فایل از پی سی بر دارم و پی سی نمی تونست که تو network place به فایل های لپ تاب دسترسی داشته باشه( در ضمن پی سی دارای ویندوز xp یه).
أوست من ایراد دل همینه که متاسفانه یه سری از برنامه ها رو فقط روی همون ویندزو اصلی که ر وی درایو ریکاوری ایجاد شده بود هست و اگر از دستش بدی دیگه باید بی خیالش شی !
اینجا مطرح کنید دوست عزیز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟
این لپتاپ سی دی درایور نداره. باید چکار کنم ؟
دوست عزیز درخواست های درایور ها و برنامه ها رو در این تالار مطرح کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مرخص شده؟اگر ممکنه لطف کنید بگید چرا همچین بلایی سرش اومده.نقل قول:
ممنون
سلام بر دوستان عزیز من لب تاپم و یه دو روزی میشه که خریدم مدل sony VPC F11LFX/B .من تا الان غیر از اینکه ویندوزشو که 7 و آنتی ویروسی که روشه یعنی نورتون و آپدیت کنم یه چند تا برنامه معمولی که روی کامپیوترمم نصبه و 100 فونت چیز دیگه ای رو نریختم .هاردم 500 کش 6 و رم 4 .حالا که وارد ویندوز میشم موقع خوش آمد گویی ویندوز مدت زمان بیشتری طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد میخواستم ببینم مشکل از کجاست اگه لازمه اسم نرم افزارهایی رو که نصب کردم بدم؟
لپ تاپ Asus K40 IE دارم، تصویر وبکم چپکی هست!:31: (یعنی بالا رو پایین نشون میده و بالعکس!) تو همه نرم افزار ها هم همینطوره، چه کنم؟
با سلام من یک لپ تاپ dell 1557 دارم که موقعی داره ویندوز بالا میاد خاموش میشه موقع ریکاوری هم همینه چی کار کنم من 5 نیست که دارم استفاده می کنم متا سفانه دستگاه گارانتی نداره چقدر هزینه تعمیر میشه تو رو خدا کمک کنید