دی سی ال درست شد دوتا مشکل 1 لانچر بازی باز نمیشه بازی رو با رزرو نصب کردم 2 پیچی که گرفتم سایه هاش خرابه 3 برنامه نیست برای اجرای این مد
Printable View
دی سی ال درست شد دوتا مشکل 1 لانچر بازی باز نمیشه بازی رو با رزرو نصب کردم 2 پیچی که گرفتم سایه هاش خرابه 3 برنامه نیست برای اجرای این مد
جواب بدید دیگه
در زمن حالا. حوصله دفاع از ارک ها رو ندارم هر کاری خاستید بکنید
منم بازی ام درست شه
اون کشتی برعکس کمپوسیون رو صاف میکنم هه هه هه
چند عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
اونا نمردنی هستن من که مردنیم:31:نقل قول:
خب بعضی از اعضای کمپوسیون نمردنی هستن که
تازه اونا اندازه health شون مبارزه میکنن بعد که تموم بشه میفتن زمین دیگه نمیتونن بلند بشن تا من همه رو بکشم.
عکساتو توی یک سرور مخصوص آپلود عکس آپلود کن.(مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
این یه عکس از قلعه ارک ها
4 شیرد که کلا برای هیچ کاری دیگه استفاده نمیشه چون اول باید عضو بشی بعد بتونی فایلو دریافت کنی.
یادمه وقتی داشتم بازیو نصب میکردم یسری چیزهای اضافه که اون موقع نمیدونستم چی بود ولی بعدش فهمیدم mod هست هم باهاش نصب شد. (فایل نصب رسمی نبود و توسط یک شخصی ایجاد شده بود)نقل قول:
من تو سیو قبلیم رییسشون بودم ولی فقط یکشون به عنوان follower می یاد.شما چطوری همه رو می برید؟راه خاصی داره؟
فکر کنم علتش همون mod ها باشه. یه گشتی تو nexus بزن حتما مدش پیدا میشه.
فایهای فشرده اگر خراب باشه دیگه خودتم بکشی درست نمیشه. این نرم افزار هایی هم که امده به اسم تعمییر همش چرتو پرته. باید بری از یجای دیگه سالمشو دوباره دانلود کنی.نقل قول:
یکی زود کمک کنه برنامه دیگه ای یا چیز دیگه ای نیست من با وین رر این کارو میکنم زود جواب بدید
مشکل سایه هم احتمالا برمیگرده به سخت افزار گرافیکت. ممکنه درایور کارت گرافیکت قدیمی باشه یا اینکه کلا سیستمت نیاز به ارتقا داشته باشه.
نه سیستم بالا ست
رم 3000
CPU 8000
هارد 2 ترا
شاید مشکل از پچ باشه. برای لینک اپلود عکس من چون با موبایل اپلود میکنم جای دیگه نمیتونم اپلود کنم چون با برنامه ش اپلود میکنم
تازه یه عضویت کوچولو میخاد 2 دقیقه کار داره
جا های دیگه هم می تونم بزارم ولی چیلتره نمیشه
دارم یه پچ دیگه میگیرم درست شه
راستی کسی لینک مد مننجر رو نداره اینجا بزاره
اینم چند تا عکس دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سیو از خودم نیست
اینجوری از هر 10 نفر شاید 1 نفر لینک عکساتو باز کنه.نقل قول:
تازه یه عضویت کوچولو میخاد 2 دقیقه کار داره
جا های دیگه هم می تونم بزارم ولی چیلتره نمیشه
ولی اون سایتی که گفتم هم لینک مستقیم بهت میده هم عکسای بند انگشتی ایجاد میکنه که میتونی بالای لینکها بزاری هرکی از هر عکسی خوشش امد بزرگش کنه و ببینه.
با موبایل از صفحه عکس میگیری؟نقل قول:
من چون با موبایل اپلود میکنم جای دیگه نمیتونم اپلود کنم چون با برنامه ش اپلود میکنم
با موبایل از صفحه عکس میگیری؟[/QUOTE]
نه از کامپیوتر عکس میریزم رو گوشی بعد اپلود میکنم با GPRS موبایل
کاری بس مشقت بار:31: اونم با GPRS سیمکارتهای ایرانی:9:نقل قول:
نه از کامپیوتر عکس میریزم رو گوشی بعد اپلود میکنم با GPRS موبایل
اون معدنی که میگفتی اینه:
آره دیگه مشقت بار ترش اینه که برم جای دیگه اپلود کنم
باز هم اگه شد یه برنامه اپلود میگیرم که عضویت نخاد